JarnoTrulli Creative Commons License 2024.07.14 0 0 17579

egyszerű a megoldás: térjen vissza! :) én bírnám nagyon, de sajna erre semmi esélyt se látok, talán ha nem 37 lenne most, hanem 33-34.

Sérülések nélkül hogy bírná meg egy újabb fejezet, vagy anyaként egyáltalán "elvenné"-e az időt a családtól

De ezt a teniszt ő már lezárta magában.

 

így az évek elteltével egyáltalán nem bosszant úgy az az 5 elvesztett GS döntő, mint évekkel ezelőtt. Ebből 3x Serena ellen, akivel utoljára 2015-ben játszott, és akkor Serena még a Terminátor korszakában volt, nem amikor közel a 40-hez 2 szettekben verték ilyen Andreescu félék, aki azóta a harmadik körnél tovább csak 1x jutott GS-en, az is egy 4. forduló volt. 

Kvitovától 2011-ben füvön kikapni se vállalhatatlan, vagy AusOpenen Arankától se.

 

10 GS győzelem lehetetlen lett volna abban a korszakban, meg túlzó is, hiába nagyravágyó az ember, de az 5 is sokat ér. Főleg hogy megvan mind a 4 is, és nem abból élt meg vagy 15 évig, hogy 2004-ben Wimbledonban milyen cuki volt ahogy menetelt.

 

Vagy nem beszélve arról elődöntőkben hányszor futott össze Williamssel, vagy hányszor alakulhatott volna úgy, hogy a döntőben találkoztak volna utána. Vagy ha nem is Serena, akkor salakon várta volna egy Henin. Sok a volna, de ha az ember a dolgok mögé lát ott kiderül ez a karrier nagyon rendben volt.

 

Akárhogy nézem valahogy ilyen Lulu Sun (de behelyettesíthető bárki kvalis, 100-on túli egyslames slágerlistás a múltból) ill. Krejcikova, Paolini féle vonalban elképzelhetetlennek tartom hogy ne lenne tényező egy topformás Maria.

Ezt a Paolinit se tudom hova tenni. 28 elmúlt, ami a teniszben már középkor rendesen, 2023-ig kvali, 1., 2. körökre volt képes  idén meg 2 GS döntő. 

 

 

De ez is csak azt bizonyítja milyen fantasztikus a mezőny az utóbbi években, nem kell fanyalogni, nem értetek semmihez :) Meg nyugi, 1-2 nap és valami szaGértő a fejetekre olvassa a WTA-ban miket mertek itt írni hiszen a WTA aranykora ez. 

 

Amúgy a döntő full nem érdekelt, meg az előző fordulók se. Valahogy nem hoz lázba, hogy Vekic bejut-e a döntőbe, vagy annak tapsikolni, hogy a csodabogár Raducanu képes volt 3 év után 2 meccsnél többet nyerni egy Grand Slamen egykori US Open bajnokként. 

Előzmény: confab (17576)