repcsepista Creative Commons License 2024.07.13 0 0 1149

UFOzzuummm... miEeee... Nem vagyok én senkinek sss... ADÓSA =DÓSZA? - él még az én feleségem apósa -anyósa, Eb fél kutya fél, mig az ipam napa él, eb fél kutya fél...
                 1.: 7/13. A KÉP? -Csak fényélet és az csak biólében-fényben van van! -van? -meg ufo-k? Zitt az, hogy gondolkodom sss... élek, de ahoz neked előbb kell legyél egyél? Most olyan van, hogy ütődött (sokk) azaz amit most akarok, hogy az hogy ahogy nekem meg jelentek a mi hozzánk legközelebb Égi rajunk, monduk hozzám, mert én is katona vagyok, azaz HON-HOM VÉDŐ? MO HO, VAGY MOM HALLÓ? Állj meg állj meg kiscsikóm? -ufom? Ime az hogy Isten, az most sten -stenék lettek, és az a halál adók! A DÓ AL DÓ = DÓZSA NÉPE, BONTS KI ZÁSZLÓD ITT A HELLED, MEG LE LED -LE END? Ha láttátok az Avatár filmet, akkor most az hogy miEeee... az egy ami nekik az Élet fa, és akikbe nins élet, csak Mechan Ica? -szerzám készitó állatok, kutyák, azok csak kin -kint, rom romba tökölők, és go go go... nyugat? -mo mo mo ...mora, dögölők? Ezt igy, hogy mire ezt, ládd ez az, hogy mik kik a magyarok, ami most olyan hogy ellenséged na meg segged esetleg, a lukad ugy összeszoritva,hogy egy zabszem sem menne bele, lehetne dugni? Zitt a fiamnak, tegnap este, akinek nincs senkije a bátyján és a kis öccsén kivül,(mi lesz ha ti nem lesztek ami olyan nincs!!! -esetleg nem esztek s eszünk?) hogy neked előbb kell lenni, hogy az álmod át meg tud figyelni, (ami csak övük alatt?-fita az alvadd véred,vagy rosz orosz? -hugysav csak?) s az előtt is is, gondolkodom vagyok? Itt vissza, Meggyesire, hogy mi gondolkodunk, ti dolgoztok robotok robbszolgák? Kérdem, te ott voltál mikor megszülettél? -mikor a földet csinálták? -a napot a csillagokat, ami a csillagok is napok, mert a nap is csillog logica? Zitt az hogy most ahogy ide vissza jöttem, most van egy fekete ufom, (na most hogy megtudom e tartani, ha nincs meg a kis szamaram iá iá iá...jaja bevonulorajta az Uj Jawsálom? -aranyvár, de tietek a lekvár) és most annak három csikot huzó motorja van, mig nekem 4? -az a fényufom? és fény csikot huz, ládd amt mikor a kisöcsém kin-t volt,(haz kell mennie, de szeretné a kis feleségét meg lányát kihozni, ami minden irva vagyon?)és ott egy...én mondtam , egy hulló csillag? -üstökös? -hajnal csillag? -nem mert olyan 11 -12 körül volt?
                   2.: Na ami most, a 24 évet tanult, legalább 4 zeres a legmagasabb munka érdemrenddel (Kdart az Isten adta) kitüntetett idöcsém, látt az unkat, és most egyszereün, ládd csak beszélgetni akarok,most őszintén a hangod hallani, HAN GOD? -DE NEM HOGY NEM ÉRTI, HANEM IJJET ... ZITT AZ HOGY TE MINDIG IJJEN VOLTÁL, MÉG SOHA NEM HALLOTT, EZT A DUMÁT, NA MOST ÉN VAGYOK AZ ANTI KRISZTUS MEG A SÁTÁN HORRR ...DÖG HORRR... DÖG, ROSSZABB MINT STALIN JITLER ÖSSZEKÖTVE, 6 ÉHEZ FARKAS ÖSSZELÁNCOLVA S ELŐTT A puccos ma fiadzott malackaja? -ezt én tettem hozzá, na most mi a félelem? Először is, soha nem bántottam, hogy megütöttem volna, másodzor, a testvéreimet, akik MI ATYÁNKMAMÁNK A MENNYEKBEN -TESTVÉREINK MMM... DE FÉNY, S MOST A GYEKÉINK -TESTVÉRKÉINK, sss...kédelek,most mi lett, mi lesss... Fita, az hogy lesss...na most minden többet csak MÉRGES KIGYÓ MÉRGE,MEG MÉRLEGE EGE LEGE LE ENDE NE? Megmérettél,és hijja hijja foga hijja, ami sose volt? Csitt csatt padalatt,biró szarik szék allatt, na most... abzura a sátán (SÁRTAN SZARTANUK) ganéja, dom -dombjAIik, mindent végleg betemetett sss...most apuénk, nem is csngetnek,mert arról, hogy hogy találkozunk a levegőbe (előbb Sanyink vasszobra a szobornál) de a fénybe, arról kellett volna, smirna! -volna! -fosss... Zitt az, hogy ha te magyar RULL, gondolkodol, ami rögtön, már támadni fognak a fekete ufok!!! Fita aki parancsal csal roncsol? -mia a KRUCZIFIX XUK XUKU XUKU...ami ennek az egynak JANUK8:44! CONPUCERUKNAK, NUKINUK, nincsak amit elvehetnek, azaz ha nincs semmi, mid mad dam? -eszed? -önnállóan KÉP-sss...vagy gondolkodni? Fita, ami most, hogy hogy lehetsz te is, MOM -hon-hom -védó katona, bácsi haptákba, bele sározott a nadrákba, na ha a kutye nem sározna, kipukkanna? -csak sár? -na most fita,mert itt midnen sár, sár vár, és eném? -fita kell lenni igazi tuljadoNOsának, de azok... na lassan szépen csendben, ahogy a csillagok men az égen...
                   3.: Ime most van az a NAGY miEeee...fa, a föld közepin, ázunk, azaz minde a vizben vizzel Éden edény kertek keretek, na most a föld, ereDetty anyaga, ami most ami törént, azt most az hogy W W W...csak Wccc...zaccc... Zitt most az, hogy a W-az vivát vivát apád kaszát, kassza, kő? Monduik a W az dupla (fémek ötvözeteik) vas? -na a vér plazma, az ha a fényét eltávolitottak, fita,csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS AZT LÁTNI KELL A NAPOT?-látod Nátod, -Jna apuénk, becsengettek, hogy van NEM ÖRÖK (ÜRÜK URUK ÉLTESS) ÉLET FORMA? CSAK A FORMA? TORMA? -KÁPOSZTA TORZSA? Fita, a falumba lomba fán virága füje intene,na szintye nyers tallórépa tökök krumli nyersen murok zeller, alma fajta bőven, dió mogyoró aszalt szilva, lekváros kenyor stbbb... pénz nem volt, azt az ÁVO-k,feketeufok, tudták, és jöttek és meg lelték,(a dohnáyt is a fináncaik?) ami mit gondoltok, ezek távirányitásokk? -robotok robot UK? Zna a KIRÁLYSÁG OK, most W W W... az örök háboruUK -birok az angyal LUK UK? -nincsak DOG DUG AZ DIETUK, SZERÜSZ ZEUSZ? IOtt az hogy aPUénk szokták mondani EGY TŐRÜL FAKAD MINDEN, A JÓ IS MEG ROSSZ? (fita azok a zabi rabbi robot rabbölők? -azaz akik fékre sikereráltak, ládd zabi pulyák? -pu pu pupuk, NA MOST AZ ÉGI RAJUNK, NEM JÓ! -NEKTEK, DE NEKIK JÓ A PECSENYETEK A HÁTIZSÁKUK A HÁTADON, FITELNAL AZ AZ UTÓDOD, AMI MOST NEKIK A KAJAJUK, S KI A KAJA BOND KAJUNUK? -na most itt az van, TE OTT VOLTÁL MIKOR A VILÁG GOD,LETT VAGY VAN? Fita, minden a HANG GOD RÁ -GOD? Amira itt fel szeretném hivnia figyelmetek? -etek retek rettegjetek, hogya Teremtő aki fida mnden EGY TŐRÜL VAKAD VALA, jaja a Teremtő szava savaluga hugya nyála, fita az egy kloákká juk, juhukk...virágokat fakaszt, de a virágnak ott kellett legyen, na most te szép mákvirág, hol a mák, te neked is ott kellett hogy legyél? Fita, most nagyon nagyon nagy nyomás allatt vagyok, mert Amit igért Helleluija, be fogja váltani, az én nemzet sss...égem,lovasfajta, és a lovával össze ragasztva nőve? -eleve lovas nemzet,lóra ufo? Tulrull Turul Madár szá szá szá... -rá god, itt a sült galamb,ufára termett!!! Na fita, most az hogy jövel az élet vizáhez, gyógyforásod az neked, na meg a A KERTEK KÖZEPIN ÁZUNK, VAN EGY FA, AZ AZ ÖRÖK ÉLEK FÁM SZÁM, FAJA? Fita behogy nem őrzi senki, hanem mindenki menekülne tüllem? -mert én mindennap egy levél, eszem, eszünk?
                  Innenn...fita, tudtommal nem bántottam senkit, s mégs uigy tudatosan, vagy tudtom nélkül, mernél jelenkezni? Fita, ez az hogy ha meghalok, akkor nevetnek rám az angyaluk ismét az analukba kifaragnak? -Nátod őket?- asss...
... Fita, itt van hogy csak EGY FA, ÉS EGY TŐ?---NA MEG A FARAGVÁNUK?-VENYIGE GALY VIRGÁCS GACCSA...GATYA? -SÁRA, ÁRA?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1148)