exDínó Creative Commons License 2024.07.12 -1 3 101752

Tekeregsz, ami egy ideig szórakoztató volt de most már inkább fárasztó. Ez a "megvádolom a másik oldalt azzal amit én csinálok" rendkívül átlátszó, ennél azért többet vártam volna.

Az általad idézetteket senki sem vitatta, ellenben természetesen egy szót hoztál a nők állítólagos labilis idegrendszeréről és hisztérikusságukról.

Ja látom, a többi hozzászólásodnál mégis maradtál az ezt_nagyjából_mindenki_tudja "érvnél", bár már legalább nem hisztérikusságról írsz hanem érzelmi döntésekről :) .
De tudod mit? Tegyük fel, hogy a saját szűk ismerősi halmazodban ez így is van (modjuk ekkor őszintén sajnállak), szerinted ilyen kicsi és nem reprezentatív mintából messzemenő következtetéseket levonni nem önbecsapás?

De legalább eljutottál innen:"a férfiak minden sportágban, a sakktól a súlyemelésig sokkal jobbak, mint a nők" 

idáig: "a férfiak néhány sportágat vagy versenyszámot leszámítva gyakorlatilag majd minden megmérettetésben jobbak"

Mivel én csak a sportlövészetet hoztam fel cáfolatnak az első mondatodra így a magam részéről bejezettnek tekintem az edukálásodat ;)

Előzmény: W.B.A. (101747)