-carcass-
2024.07.11
|
|
0 0
53708
|
Üdv, elég kihaltnak tűnik, de azért megkérdezem - működik még a topic? Csere előtt állok és Octaviából lehet, hogy Superb-be ülnénk át. Évi 22-25e km, ebből 40-50% pálya. Többen próbálnak meggyőzni, hogy dízelt vegyek - lassan már rá is álltam a gondolatra - mert eddig csak benzinessel volt dolgom. Nagyjából 5 éves használt vasakban gondolkodom, max 110-120e km-rel. Láttam, hogy van 150 és 190 lovas és utóbbiból 4x4 is. Teszteket is olvastam, de minél többet nézelődök, annál kevésbé érzem az irányt. :-) Melyikkel érdemes foglalkozni, a 190-es változatból van e értelme a 4x4-nek? Van e valami, ami ingoványos tud lenni a kocsinál? (mint az Octaviában a klíma terelőmotor). De az is érdekelne, hogy a 150 lovas tsi elég e a benzinesből? Szeretek haladni, nem vagyok az a pályán 100-al vánszorgó. Nem tudom megéri e foglalkozni a gondolattal, mert végül is az Octavia elég méretre, de annyira durván elmentek az árak, hogy most úgy vagyok vele, a facelift előtti megérne egy próbát. Ha valaki elolvassa és válaszol, azt megköszönöm. Láttam, hogy van FB csoport, de én FB-on nem vagyok fent, nem is tervezem az életemet alárendelni. :-) |
|