UFOzzoommm... miEeee... W W W... ha a vége jó jojooojojjj...minden jó jojooojojjj... itt a vége, fosss...
4.: Kávézzuummm... ennek a vakvassal parancsaló csalók, amit gonoljuk NUK, bele, de csak a bele sss... a pokol tüze, mig van mit tüzelni? Mi van a meztelen csupasz égitesteken bollingókon, amit itt pontosan tudnunk kéne,és mi az akadálya? Fita msot apuénk, mindent tudnotok nun kell? Fita itt van a hirekbe, Hidden Stucture Discoverd on the Far Side of the Moon... amit tegnap esti előszél,hogy miért nem az első, vissza amlékezni, amit mi a magyarok testvéri közösÉg, hogy hogy? -elszakadjunk a főldtől? -ami most mennyire befolyolhatja az álmom? -azonnal W -Cél? W-ccc... Fitaljal, ez az egész egy olyan, hogy mint egy W? JaWs? Amit siokáig figyeltem, hogy a W ha szembe vagyunk vele,akkor a jobb oldala az szürrke, a bal koromfekete! és ládd igy W hogy a két VV ahol a W? -hogy ott össze egymást x-xelik?-na én azt a W -t láttam? Pontosan leirni, most reggel sokkal pontosabban tudtam volna, Ndemost itt az van, hogy én azzal az emlékemmel jöttem be,amit mindenkid akik elmélkednek,vagy meditálnak, vagy magukba szállnak? -fita itt mag? Egy pinalátra ugy tünik,mivel minden rezzgő sss... hhh... energia elem ellem öszetevő, hogy az anyag is él,rezzegne? Amibe most bele kezdtem, hogy a gonolát szinten, létezik minden, és azt nem lehet megölni, vagy elpusztitani tanitani...tRöha most ha valaki gondolátban öl? -de van mikor most is,ennek a fejére kell csapni, és olyan nagyot, hogy sohe többet ne tudjon, a szemem elé kerülni? -de nem teszem meg, mert tudom hogy nem lehet a szemeteket a szemem elől eltünttni, esetleg?- az ágy allá seperni? Az első látomásom az, hogy mi magyarok, mi örök örömök,és boldogság vég nálküli, mert nekünk is anyakaja -apakaja... és olyan hogy éljen a király, az a gyerekek halála? -na azzal, te is elkárhzotál,de hol az Isten? -Atyánk, Buta Atyakos agyagos lett? -vagy te lennél,ha nem lenne benned az aTYÁDANÁD, DE AZ ANGYALUK ANALA?
5.: Nem akarok sokat sirni főleg olyat, hogy nem mondtál semmit, nyalod a közönség seggit? FiteLjunk, miért a fémek, drágakövek gyöngyök érdeklik a halandókat, na meg hol vagy GOD? Zna én olyant, hogy apuénkat, cserbe hagyom, olyat én ma sem tudok gondolni, de hogy a királyukát?- ami a FIN GOD? -fitejal, itt meg akarom mutatni a magyar gyerekeknek, hogy kinunk itt a husban gusbam végtelen, (de az ha nemtudunk megszabaditan magunkat, az menn tovább örökké?) és csak ha fel tudunk rezzegni, amihez fel kell ébredni, és ezt mnidenki meg tudja látni, hogy az anyagi anya god testüntől, amit látod? -gondoltál már arra, nam nem a szent iratosok siráSOWik, mert mert azok, akiknek parancsal csalnak, van szeme, skik vezetik a világtalanok át, (mint sárt a palánkon)jaja ládd mint aki az egytlen ut, át ki lett szegezve, és ha eltünk, jaja engedjétek a kis gyerekéimet hozzám? Most okvetlen, hogy a W -(vegyes?) házasság, az ahoz kell egy ember, aki többet fél ember, és most mndenki csak félhet tőlle, mert csak anyag többet,és DOG DUK GOD ZILLAH KING GONG,na most az is vas fém és fémes, amit sokat nyalogattunk, mézes madzaGOD cukorkák? -uborkák? -nagy nyilások nem nyilasok, de nyála sok? Nam ost,ezek most ha abram, neked neked? -adom a földet, itt most mikor lett, hogy csak az ő ők magvuk? Fita, amit érdeskés hogy a törvény gyerekéik, zitt kimondottan több kigyó hülő fajtájuk van, és hidegek rodegek rideg vasasok, gis Luczfarkok, és most jönne a fel melegedés? Zna itt van, amiért már most is, huzom a farkam,csóválom, mert most a tegnapra, ami fita,itt te nem tudsz semnit, ők sss... senkise mert akkor itt lennének a mi ÖRÖK ÉLETHÜ TESTVÉREINK, ami én az vagyok, és most sokat beszéltem apuÉNkal call, ami hogy hogy tálalom a tálom, Ingyom bingyom táliber, tutáliber máliber,az erdőbe? Nemtudom mennyire ugy, hogy ezért törölhetnek, de fita? Most amit tegnapra, hogy most van az ország ház, ami a magyar ok(MAGYAR SZÜLŐK SULLY) iskolája kellene legyen, tehát vihar lett! -engem közel sem engednek az iskolájaikhoz, na az a UNIVER, ha nem tanulunk, apuénk, a mások kárábull, akkor a magad kárán? Fita, itt az van, amt leirok esetleg érthetőbben, hogy NINCS NEM LEHET ELLENSÉG!!! ÉG? Fita előbb mndent ami még van, nagy végóhidra, aztán sorolni fogják a belekaikat! Ime ami köcbe, kezet nem emelsz senkidre, kárt nem teszel semmibe, és most fitaljatok, itt az UFŐ-nk?
6.: Ami én mondok, hogy az hogy felvettük a királyságot, vagy magunkra, ami egy szabad magyar ember, annak nem parancsol ma sem,senki, na az Isten? -fita az Atyánk, és abba pinutumba ha te neked parancsal csalna a csalók, azok a hálál fattya? Te barmuk barma, veddfel a kereszted, jaja hogy lettél ju hukk? -megkerszteltek?- és köves engem, szóval a kersztre feszitett ember volt ő is, vagy juh hukk, ládd apádkos, kobakos? Apakos, és bookkos okos? Amiket ugy irok le hogy egybe vannak a sárukba áruk, az az hogy amit az iratok is, hogy végül is csak EGY BANK BAK-ÁR, EGY PÉNZNEM NEM, EGY MOST OLYAN RENDŐRSÉG, hogy már most, tökéletesen bevagy ugy programozva, hogy te nem vagy, él benned a krispihusuk? - na meg a véred, hugysav és kékes ékes édes? Zna ami van, hogy ezek azt amit ládd közép juturópuna, azt ugy lerombolják,(őskor?) azaz most ahoz, na amit tegnap, hogy teljesen a királyi Szent Isván iskola, és most vihar lett, és rohantam, mert most egy olyan skulájukát,luk át, akik NEM SEMLEGESEK azaz, ennek, hogy a hus csak kinozva, sebezve, sebükk el vislehtelen, Óh Golgóta... na miért nem tudunk meg döglnei,mert nekünk olyan nincs!!!-és most az hogy aemagyar hirneve sss... S itt, az, hogy ha most akármellik oldalra csak kacsinvga már nem vagyunk? Fitajal,mi marad ukrajnábull, és most az semmi,amit álmodtam,hogy atomcsapáosk lesznek, de csak közép juturós puna sára? De ha atomháboruuk...Fita, most visznek amicsi katonákat minden elpusztitandó...ládd ezek a magyaroktól félnek,mrt fita, itt vannak az mi Fény UFO-ink! - azaz az orszok és a még megmaradt nagy özvegy Sárkanuk, na ha nem, deközbe is lehet, akkor valami olyan,hogy minenütt ládd a volt minta Sovjet Sarkankigyó, most véglek szét lettek szedve, de azon mem változtat, hogy most én ha itt vagyok,az az hogy itt egy az egy kapcsolát van, és hogy hogy, ládd kérdeztem a palesztinok?-na ők is ugyanazok, ami most még gondoltában sem ölj, és nem paráználkód, de lehetetlen hogy ne, de ne tedd meg! Itt az, hogy mi kimondottan,a mi FÉNYES ÉGIEINKKEL és igy vagyunk? -maradunk?
Innenn...nem könnyü, mert fita nekünk van ellensegg, és gig azok, na most az W W W...HORMADI III. -VALLAG WIRIT...VICSORGATOD, Fita, az sem érihet bennünket, mert mi UFO-k? -made in Hu? Whohhh... fita, amit mondok, légy mindenre készen, de ez sehogy a fájdalom? -van más? - emléke se maradt, sirni ezért?
...UFO mistery may be result of ad vansed 'Stealt civilization' on Eart... telitalállat, s trillárd vackAIk? -mint itt?- Nincsak ládd az utopisztiltkos transformerek? W W W...vááá...
...oááá...