noemi Creative Commons License 2000.06.01 0 0 151
halihó!
Éppen csak beugrottam, két vizsga között. :)
Oltári nagy mázlim volt statekon!! Jó pár embert nem engedett vizsgázni, mert vagy nem küldte be a beadandót, vagy hiányosan, vagy nagyon trehányan (Főiskola ez, vagy mi, kérem!)
Nos, én is azok között voltam, akik hiányosan (nálam 2 feladat hiányzott teljesen) küldték be, de ezt ő nem tudta, és nem is jött rá. Ugyanis (és ez a csoda :) volt egy kupac, amit ma reggel véletlenül (!) talált meg a titkárnő szekrényének egyik polcán, és az enyém is ezek között volt. Ezeket még vizsga előtt nem nézte át, hanem vizsga közben állt neki. De ugye azért nem tudott teljesen belemélyedni, hiszen figyelni kell azokat a fránya kölköket, hátha puskáznak :) Úgyhogy csak elég felületesen nézte meg, és így nem jött rá (hogy engem elvileg ki kellett volna küldenie a vizsgáról). Én meg ülök nyugodtan, várom, hogy mondja a nevemet, erre semmi. Összvissz egy emberkét küldött ki. Húha, mondom akkor neki kellene állni valamit alkotni. Így indult a kalandos statisztika írásbelim. :)) Valamit összehoztam, remélem elég lesz ahhoz, hogy ne kelljen ismételni a szereplést.

A rutinom 18.20-kor lesz.
Szerintem Neked fog sikerülni. (ha igen, akkor gondolj rá, hogy én ezt előre megmondtam :)), ha nem akkor arra, hogy én is másodszor megyek) és most BIZTOS sikerülni fog :))))

most ennyit
kicsit hosszúra sikerült, meg gyorsan is írtam, de azért remélem érthető :)

ügyes legyél!!

noemi

Előzmény: pok_ussz (150)