Törölt nick Creative Commons License 2000.06.01 0 0 6
na ezért nem szeretem én a magyar falvakat. sztem ezt akármelyik kisebb telepüésről elmondhatnánk, szinte mindenhol ez folyik.

(igen, volt alkalmam már meglátogatni pár egészen kicsi falucskát éshát...)

nade ez a topic nem erről szól(na) csakhátugye nekem úgytünik, hogy ezek a hagyományok/szokások már nem túl jellemzőek, vagy nagymértékben degenerálódtak.
Pár hete egy lagziban voltunk Őriszentpéteren(ez egyébként egy nagyon szép, kultúrált falu)
a következő "nép"szokásokkal szembesülhettem:

-a templomba autóval vonuló vendégsereget több helyen feltartóztatják atomrészeg falubeliek, hiányos öltözékben, egy nagy durungal a lábuk között állják el az utat, piát követelve, idiótán nyerítve és röfögve.

-megy a lagzi, tánc, sramli, mulatunk satöbbi. mire a falu apraja-nagyja kivonul és az ablakon át kémlel minket ,mivel ugye szombat van, gondolom nekik még az is buli ha bámulhatnak minket. ehh.

-kimegyek egy kicsit levegőzni, mire egy helyi értelmiségi emígyen szólít meg: "Na mivan te hosszúhajú buzi?"...majd rámlocsolja a sörét.

-a végére persze mindenki holtrészeg volt, a helyiek pedig a bokorban feküdtek vagy hánytak, kinek kedve és izlése szerint.

na volt még pár népszokás hehe, meg persze mindenhol vannak bunkó emberek, de tény, hogy sok magyar faluban iszonyat sötétség uralkodik.
a kedvencem egyébként Olaszliszka...huhhh...az nagyon durrrva

Előzmény: tejfigura (3)