UFOzzuummm... miEeee... van az örökélet éle magja -fénye hallja magja, és a halál hall áll, se fénye?- se hagja?- sss... meg nem marad? -minden freketére festék? Budapest, feketére fest?
1.: 7/8. A KÉP? Apcula kapcula az ami a Matrix iis, hogy itt mindenbe de a magjába (CAPSZULA) benne van az amit átok, azaz ami elmulik, abba is a mag MAGA, miden mag, az is amt mi most a földbe vetünk, eleve benne a dög -god? -átok? -hangod? Tröha van a napfénye, de az itt nincs olyan mag, amibe ne lenne benne a halál magva-rontása!Olyan hogy amit a magyar -magyarok gondol (doll) lát, itt abba a fog alma, na abbe harapott bele Éva, evő vevő evett a fáról, nagyobb leszel mint a magyariok IsteneATYJUH? Fita itt van a KIRÁLYI POPSÁG, és minden ami alllá hukk rendelt, azok az alatt állat valóik, és velő -azaz hol a velő? Fita, itt minden hogy, mindegy hogy, de a lekisebb olyan, hogy te nem vagy korom fekete,(látható, de csak a hőd a hited? -bezsongattak? -szent érzelem tölti keblem, dagad a mellem) na itt van az allá hukk állati létra, nem állati? Fita, mikor irtam hogy az egész Dunántul fénybe, ott is az irásról INRI, fita olyan hogy magyar irás sirás? -sir, de vissza sirja, azok a sép napok?- most is érzem, hogy ha mernék magyarul ugy vollogni, mint egy UFO? -fita, nem csoda, hogy mégis ezen jelentések, jelenések irataiink, meg hellenpellerezeztéteÉnek tények? Na most, az van, hogy csak azok az irataik lehetnek, amii eleve fekete korom hakájuk,(fta elnyel, mindened nedüh?- mielőtt lenne?-fita a baxdük kangörcs ŐK? Bün Tetők meg letttgelek áldva bxva) ami most pl. -fita ezek nem élő lények!-kezdve a kiválasztottaikkal, ami most Luczi FarKUK NUKINUKJ? FITA itt az hogy Királyi popság szent, az olyan hogy briket vagy kovácsszén korom de fényes fekete szén és szén porzat? -eszén ez szén?
2.: Most az hogy minden eddigi létünk, NEM LÉTÜNK,NEM MI HANEM NYEMECEK NEMESEK, na a felesÉgemn, azok legalább olyan rohadak erkökcstelen -becstelen dögjeik, akik a mostAnika, vagy Mar Ica,kinek van a legnyagyobb anala, vetekdhetnek, ami ténLeg, ha lehunyom -lecsukom a szemeimet, egy látom más? -szédit el, és ugy maradtál? Most az hogy MI AZ HOGY SZELLEMEK VILÁGAI? Fita, most a LUCZI FERRKÓ FARKAS LÁNUKINUK? Most is, nem létezik, hogy csak akik az IraTokból élnek? Ez az, hogy van még valaki, aki ki meri mereszteni a szemét, a szemét, és akkor sss... Óh mi sorsss...Ó mily sorsss...leEnd? Tegnap kin vagyok estére locsolok a kerbe, és most olyan, hogy minden rezzegne, (kirlán foto látomás? -suta3 és csoda zene?) ami rögtön fel is, meg le is? Na most olyan hogy kezdet, az az hogy most berezgett valami, ami itt semmi sss... mise? -jaja ha mise tise,ez az, hogy amit apai nagyapám, hogy nekem lennem kell, és azt csak én tudhatom atom, ha gondolom göndöl? - magam, vagy a kis sliccem? Most az, ha mise? -tise? Az ami amit lédd fén fen fen ... az egy légykeverő, ami ezek az ő MAGVUKAT, na midnen az és azzal van csak! Zitt az hogy az asszony magja, meg a kigyó magja? Fita, irtam hogy beöltöztünk feketéjbe, ami most, na ahjogy a FÉNY kezdte betölteni... na itt ládd,hogy ott, most lentről és a Duna folyó ahol a csonak sonka kezdődik, onnan felfele, ami most mi, hogy ahol a folyó elhagyja a csonka sonka terünket,(vagy a puszijuk?) mi onnan le fele, irtunk, és fény lett? Na most itt kell lenni ÁRULÓIKNAK, azaz ez nem léteznek, ez AMI AMCSI, ANCSI -NINCS? Fita, most az ami az a korong, fita két erő van, az egyik lefele huz, a másik fel fele? Namost annak a fekete napUKnak? -fite itt kell hogy ismétEljem,és csak akik most magunkhoz nyulunk, hogy mi IstenAtyánk, ami azonnal csak ÖRÖK MAGYAR OK TESVÉRES (FEKETE) ÉGEK VANNAK, és itt olyan,fog alom sss...Na most az összes irataimbull csak az, ami most fekete ugyan, de onnan ahol lefele leirtuk a gyalázatot, most ott,ahol a Duna lehagyja a kis csonka sonakánkat, (csak a töve ládd pusziik) na vissza Esztergomig, azaz ott,most, az van, hogy onnan a Tisza, és Tiszántulig, a kis csonk sonkajajuk, és onnan most mi balról jobbra, azaz itt nemhogy jobb, kérdelek, neked van egy gondol látod,hogy van olyan? Fita, ITT NINCS OLYAN HOGY JOBB OLDAL OD? Ball bordád?
3.: Nizzitek, itt nincs egy gondolát sss...sose volt, meg nem is lesss... Ez az, hogy itt az hogy Jön a Dicsösss... Ég KIRÁLYA, osztán a Kirákyuk Ki RULLA ruha átlátszó, rühe? Tegnap a c2c.on, hogy mindent te teremtel, na most itt most ahol vagyunk, most vegyük hogy magot vetünk, ami csak a halál ára -áruk, nincsak a GMO? Fita, rögtön, hogy ezek az Egedkbe akarnak hágni,(na az birok az angyal analukik, jók az ágyba?) ZITT AZ, NEKEM, MERT ÉN NEM UFOT LÁTTAM, LÁTOK, HANEM AZ VAGYOK! Fita, mi azért kellünk nekik, mert mi vagyunk akik feláldozzák magukat? -fita itt magunkat? -nincsak tiszta világos hogy be kell oltódnunk Árba ham ham ham...na az egy angyal LUK? Luczi Ferrkó gyártmáNUK? Na fita, ez hogy Mi is ufo-k vagyunk!- és most kemény ütközet van ismét. Na onnan, hogy ládd suta3, -erdei tündérek, na most minden A MI MAGYAR OK HANGUNKRA HALLGATNA, AMIBEN MÉG VAN AZ ÉLET SZIKRA HELLE? Fita, maga a FÉNY, az olyan csoda, mert itt ezek, s siccc...nincisak ugyanaz az ok? -hogy egymás közt is, men a vetlkkredés ogy ki a super raccáb, és ki tudja ugy el pusztitian a magyarokat,hogy az emlékünk? Na fita, ez most az, hogy teljesen olyan hogy fekete, azaz fekete magokat ültetünk, ami ládd, fekete olyan iratok, ami érdekesss... Na kinek, hogy 100 ezert adtak, ha lezárjáka blokját, (nekem rögtön bezárták) ami most az, hogy most lezárják,ládd onnan, hogy ismét ezzel, fita, ha hiszed ha nem,na már kezdenének, ládd ezt habzsolják a NAGY NAGY SZÓ SÓLÓIK, MEG NAGY ORDITÓ SZÁJUAK, BENNE A JUHUK? YOU HOKK HOKIZHATTOK? Na most apuénkkal, felmértük a hjelzetet, és ők erősebbek, szebbek, de nem szebbek a napál, meg sitimpitim kipufogó? -nincssss... de sose vót? -Volt? Watt a fak?
Innenn... na itt akiket betudtak keverni, azok nélkül, ezek ugy mint emlékeke? Ami nekem, hogy mi magyar ok vagyunk? -aha Mi is ufo-k vagyunk! -na most onnam, hogy FÉNY -UFO-k? -made in Hu? -Who? -fiteljal, ahol most vagyunk a Duna kanyarba?- ki egyenesitjuk?
... a hugom, nagyon jó, de hol a velő? -fita, most ha könyveket adNUKINUK ki, na az lenne a mi NUKink? Fita,milért minden aki fel fedező, eleve fel lett fedezeve a halála előtt, (daviDUK?) , a halála után, fosss...Ládd GOD A HANGOD, A TIED É? FIN GOD? -NA FITA, ITT ANNYI SSS...FITA MI AZ HOGY KLOÁKKÁ NYILÁSA? -SSS...ASSS...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...