Babetta anyo Creative Commons License 2024.07.08 0 0 113687

Szerintem a kolto inkabb azt mondja, hogy az a teny, h egyszerre, ugyanabban a korszakban volt mindket sorozat a nezok kedvence,  az sokat elmond a nezokrol, nem, hogy az annyival meghaladta volna a "nagy"elodot. Szoval, h annak ellenere tok egyforman szar volt mindketto, h a Szomszedokrol azt gondolnank, h rendszervaltas elotti sorozat, mert lassu es olyan a szemlelete, a Familia meg az uj idoknek uj dala a szabad vallalkozasokkal es valasztasokkal. Szoval, h a szar konstans.

 

Amihez lazan illeszkedik, amit a minap olvastam egy Kadarrol szolo cikksorozatban es nem akartam hinni a szememnek...pedig tenyleg az is sok mindent megmagyaraz, ami ma van: 

"Csak néhány megállapítás a Policy Solutions és a Friedrich-Ebert-Stiftung egy 2020-ban publikált felméréséből a témában: a megkérdezettek több mint fele szerint a Kádár-rendszerben összességében jobb volt az élet, mint a rendszerváltás után; a magyarok többsége jobban élt; rend volt és társadalmi béke; illetve csak a válaszadók 40 százaléka ért egyet azzal, hogy az országban nem volt szabadság."

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (113686)