Kedves Sorstársak!
Örülök , hogy rátaláltam erre a fórumra mert sok esetet elolvashattam és hihetetlen ki min megy keresztül mindenféle korosztályban! Olyan esetet mint az enyém nem olvastam ezért gondoltam leírom én is mi van velem hátha van valakinek egy jó ötlete vagy tanácsa amit esetleg hasznosíthatnék.
Aranyeres panaszaim kb 8 éve voltak először. Főként belső és végbél repedésem is van /volt. Sok mindent kipróbáltam. Utolsó komolyabb aranyeres panaszom 2 éve volt kb. Vérzett, fájt, kirepedt meg minden is volt. Életmód váltással egészen 2024. 06.25 ig szinte teljesen tünetmentes voltam. Néha székeléskor kis dudorka annyi de visszahúzódott egyből nem fájt nem vérzett semmi. De június 25 én eléggé ideges voltam és székrekedésem lett. Estére ki is jött egy babszemnyi külső aranyér. Nem kék nem vérzik semmi. Feszült fájt majd egyre erősödött a fájdalom kb 3-4 napig nagyon fájt meg minden de most már nem szerencsére. Székeléskor sem fáj de idegesít ,h nem látom azt, h a mérete kisebb lenne... Elkezdtem még aznap a a Proktis M kúp + kenőcs kúrát próbáltam jegelni is a szénhidrátot teljesen minimumra vettem csak gyümi zöldség hús és kb 3 liter víz meg gyógytea minden nap. A székletem rendben lényegében. De nem látom h felszívódna. Vettem most rá Gyuribácsis körömvirág krémet...hátha azzal is támadható de javulást nem látok. ( Detralexet nem bírom szedni fulladok meg tőle. Azt amúgy szét lehet vágni? Ezzel valakinek valamilyen tapasztalat?) Eléggé félek h nem szívódik fel. Rádásul most a dokit is napolnom kellesz legalább 1 hétig mert még a mensim is meg fog jönni és a magándokim csak hétfőnként rendel. Próbálom nyugtatni magam h még csak 12 napos ez a dolog és tovább tart a gyógyulás de nagyon idegesít. Holnap reggel felhívom a házidokim hátha van valami csodaszere erre...kipróbálom azt is...úgy is kényszerpályán vagyok a mensim miatt.
De találtam pár tanácsot különböző oldalakon amik segíthetnek esetleg nektek is a megelőzésben ezeket én is alkalmazni fogom vagy elkezdtem:
- E vitamin szedése. Azt olvastam h a vérrög kialakulást gátolja, ereknek jó stb. ( elkezdtem szedni heti 2x 100 egységnyit bioextrásat)
- intim torna nőknek és férfiaknak is
- medence izom gyakorlatok jóga pilates
- utifűmaghély vízben meginni ( veszek és kipróbálom) székletlazításra
Tanácsaitokat szívesen olvasnám! Mindenkinek erőt és kitartást!