UFOzzuummm... miEeee... Naparany meggyesen nincsen kislány csak kettő, csak kettő...rögtön a nyiri bugyli bicska, kiunyilt a zsebünkbe? -nekik van zsebükk, a bün tetpiknek nyek nyek nyak, s meltekerészetimellfekvencetek nem vicckket, mig nekem a ttt...
4. Kávézzuummm... előbb üdv üdvozöllelek kinek, látom üdvözöltek, üdvözölnek, de olyan hogy öltek, ahoz mi is kellenünk? -aztán suta3 Erdő mélyén, esti csendben, hallod a csalogány édes dallamát, szivedbe zeengi bánatát? -landide, a hang és a HUN GOD, az az abszulut örökultimátum fegyver, de csak ha a te HANGOD, HUN GOD? Nem akarom ismételgetni, de előbb...na itt Luczi Ferrkókó farka luk UK, angyal LUK UK,képe gépe minden, és ez egy roncsoló csal parancsökkel csaló kimustrált salak gépezetük, Jde előbb, az ami János8:44? Conputerök, számitó gépük, na meg most az ami A DAM MEG MADAM, ez egy nagy degeneráló generátoruk, és azt is meg akartam volna...DE AZ A RAJZ, föstmén, azt én is láttam, és olyan mint a bálnák buggása, kilótt az ürbe, és a golyóimat is szér szórta! Nagyon szeretnék a mára látomásaim,namost az ide behozni, lehetetlen! Ma beszéltem az idöcsémmel,és ilyet, ilyen ostobaságot nem tud hallgatni, csak vesztegetem az idejét,(fita ez az agy,teljesen zárva mineden ami van,fénye?) és pénzbe kerül nek, de monduk, most akkor is van Jézus hus? -ha hiszed ha nem? Na ő kérdez, mert ha valaki valakinek jót kiván, az bizon oda vissza? Fital, azt te azonnal, hogy gondolod, magától jön? -maga,mag ad?-az meg ki? -kázáká fá!
5.: Zitt ez egy otROMba de egy olyan rohasztó roHADak gépezeteik, na amnit testünknek hivunk, az kis Luczi Ferrkőa frakok farka farka másolatAIk? Mit gonmdoltok, hogy verték le az Ég lakó 1/3 -madát? - a madba? Ime a hellzet, most ez menn, nemtudom millyen régen, de van az a testem,ami mikor felkelek, azaz most vissza jöttem bele? -nagyon fontos, mert az az a máglya? -ezt még kisgyerek valák, és hogy nem lehet azt a energai forrást meg csinálni, ahogy a gyomor -bél termeli az energiát? Ez a következő, az éjjel, nem létezik, hogy rajtam kivül, ezeket senki nem látja? Azaz a testünk egy gép, és combaszó motorral béllel bél rendszereivel...zerintem amit coold -could fuzzionNUKnak hivnak, és hogy lehetséges az, hogy ezek a fekete ufok,hihetetlen tudománnyal meg technikával rendelkeznek, ami most itt, tehát én talákozktam Luczi Ferrkójukkal, amit leritam, na meg Michael és Gabriel angyallal, akik iitt van Luczi Haluczi Ferrkó farkuk, (zitt fida, egy ház meg faruk, és egy farkuk? -zitt ezugy,hogy mineből csak egy van, de lett több is?-fiteljal,mert ténleg csak fart meg farkak?) és az angyal LUK UK? Fita, az a fekete gomolyagok, amit Atilla is emlit, ládd mikor a mi fényes mint a nap, testvéreinkkel másodszor találkozok, ezek itt vannak, de egy más sik?- dimenzióba, amit most én rögtön, na akiit mi Jézusunknak hivunk, (fita én és Atya,egy gatya) én akarom rájuk csukni végleg, a budiajtót?-f fff ...fidebidi? na fita,az hogy magyar ok, azok sem nem ez,sem nem az,hanem a haramdik dik? -prószáljuk meg értenmi, aki parancsal csal?- az nincs!!!-fita,minden hang adó, kin kong dong dang danga?
6.: Az egyetlen meGOLDás láss! -és hallj! -hogy kajabálj énekelj, az az hogy én a front első sor, amit ládd Atillánk lellőz (jaja a kondérnál? ) kilo méterekkel, na most, itt az van, nem majd, hanem mikor a villám beléd vágott, (beled?) egy szem pillantás sss... ezt tapasztalátból mondom, az az mikor 1999 -decemberbe vissza jövök, a kis hires magyarországomból, na most apuénk, az mindig benned meg te benne,(sose sss...mulik?) ez az hogy ahogy én most egy az egybeh kapcsolátba kerültem a mi ÉGIEINKKEL KELL? -csak az lehet, és csak az van! Ami van, az hogy ez ami itti hang, az amit Art Bell, hogy az oroszok leástak közel föld magmához, és közel hozzá az borzalom ordibálás kajabálás, az semmi ahoz, ami a valóság? -az ar meg adók,az egebe hágnak? Ezt igy, hogy mi magyarok, mi ténleg elő őrsek, meg fel deritók vagyunk, és most azok az Luczi Fercsu farkas láNUKIAIK, fita itt ő van a legfelül,(legalul) és ha nincs juk az alatta valóKáin, akkor fur a farkával? (minden lukas?) Zna most, itt valami olyan,amit ezek várnak, hogy a BbLilában is meg van irva, hogy végül is nekik, ezek láthatatlanok,és akit őket látta, az látta? (fiteljatok mert ez mindig azóta, játszódik?-most az hogy teljes alien invázióik, amiket tüzzel vassal, hogy te azt nem láttad, láthatod? -meg nem tudhatod?) Zna itt az, hogy ládd mikor Jézus-Illés jelenések, azok aki engem lát, az Atyát? Nincsak kinder gárden, na az lenne az éden kertjeik? Mit tanitottok ti a barmaitoknak,ha megtudnák, na zerintem, akik a szivük tiszta, azaz most itt amit mára,óriházi, mert van a combaszó LUCZI HALUCZI FERRKÓ FARKUK gépezet, és most ténleg nekÜNK NAP mellünk meg belünk van!!! Zna lehet látni, ha valaki parancsal csal, és azok itt is láthatatlanok, meg hallhatatlanok, GOD IS KING S KING IS GOD, DE DÖG? ÉS DÖGÖL LŐ?- azaz fita, én se merek nyiltan beszélni, (DE IGENIGEN ÁL CÁPA?) na most ezért, egy pár szép a legszebbeket hagytam meg,kedvenc, nemigen van több ijen?- az egyik most, irás közbe mentem hátra, és kampec? -fita, itt semmi de semmi nem marad, kivéve akik szembe hugyozunk a széllel? De egyedül egy magad, de ugy, hogy apuénk, fita igaz, hogy sose hagytak el bennünket, és mikor oi oi oi...sose, sose vagy egyedül, voltál?
Innennn... ami megmaradt, az aki vagy! -voltál, hogy irják a nyemeseink? SUMUS, ERIMUS! - ha vagyunk, leszünk, eszünk? .fita most apuÉNk, hagyd őket nyuGOLDni, mi csak vagyunk!
Zitt most mindent ugy nézzünk, mnt aranybornyubull bull? -bullik, de jön már a bika? -fff...
Egypt Unixplained Files
S1 I 10 Armegedon on teh Nile DVR - SCHD
Fitam Luczi Ferrküjuk farkuk ls angyalai -ördögei -domoNUKINUK, de az uLtimátum fegyver a HUN GOD? 100 torokból zeng az ének szól? Énekelj magyar ifjuság, magyar RULL?
...oááá...