cseik Creative Commons License 2024.07.06 0 1 1044

itt folydogál egy relatíve konzisztens beszélgetés a deu elméletéről és azzal kapcsolatos egyéb témákról, egészen konstruktív kérdez, felelek, indoklás körfolyamatként. és jössz te, aki ebbe az udvarias (néha a köszönöm is elhangzik ;) ),  érvekre alapozott beszélgetésbe beletrappolsz az egyoldalu, logkátlan kijelentéseiddel. indoklás nuku, vita nuku, csak kinyilatkoztatás, mert szerinted az ugy van, és pont. aki mást mond az hulyeség, baromság. felteszel egy kérdést, én tisztességesen válasozlok, indoklom, erre te 'baromság', meg 'nem hiszem' választ adsz. ha pedig nem válaszolok rövid időn belul (bocsi, de más dolgom is van) akkor sértetten megjegyzést teszel.

szó ami szó, a te vitakulturád, ismeteted és logikád nem ebbe a társaságba való. nem mondom, hogy ne kapcsolódj be, de legalább azt megengedem magamnak, az általam, konkrét céllal nyitott topikban, hogy felhívjam a figyelmedet arra, hogy nagy a kabát, bele kéne nőni, ha itt akarsz részese lenni - nem csak obsruktere - a beszélgetésnek.

 

 

a kérdésedre pedig válaszoltam. konkrétan és szerintem elég részletesen. de a kedvedért a lényeget megismétlem:

a galaxisok általam leírt keletkezés elméletét nem kell semmivel bizonyítani. az elmélet helyességét az bizonyítja, hogy belső logikája konzisztens és ez a konzisztens logika azt az etedményt adja, amit tapasztalunk.

 

de akkor visszakérdezek és ha nem válaszolsz akkor én is megsértődöm és pikirten számon fogom kérni rajtad (sic!)

milyen megfigyelés bizonyítja, hogy egyáltalán létezik az elképzelésed szerinti mező és részecske?

ha ezt korrekten megválaszoltad, akkor kérdezhetsz te. és így tovább, felváltva ;) oksa?

Előzmény: destrukt (1042)