kensai of origo Creative Commons License 2024.07.04 0 0 146107

Én Brunonál maximálisan azon voltam és írtam is, hogy mehet a fenébe az ügynökével együtt; egyedül Ő keres normálisan és a többit kell kivágni körülötte. Szerencsére pont azt az egy dolgot kellene csinálni nála, amihez a régi vezetés értett: húzni az időt és nem csinálni semmit.
Most mondani, hogy nyár van, többi igazoláson és átalakításon dolgozunk; ősszel lehet mondani, hogy már megint nem lesz bajnoki cím, nézzen a tabellára mennyire vagyunk a Citytől és az Arsenaltól, és egyébként is 2026 nyár+1 éves a szerződése; aztán tavasszal mondani, hogy remélhetőleg már Ő az egyik legjobban kereső (CR, DDG, Varane, Martial, aztán Casemiro, Rashford, Sancho, Antony is távozott vagy annak a küszöbén van...) és vége, jövő nyáron (ha tényleg nyomnák a keretátalakításnál  a gázpedált) Bruno is mehet, főleg ha az emelés létkérdés neki.

Én benne vagyok, hogy de Ligtnek is csak 120-at kínáljunk (és bukjuk valószínűleg), de akkor ne legyen olyan hír, hogy hajlunk a Brunos emelésre, és július első felére régen meg kellett volna már, hogy legyen a  showdown beszélgetés a Casemiro, Rashford, Sancho, Mount, Antony, Maguire, Shaw, Eriksen stb. vonallal, hogy nagyon komoly csökkentés, vagy repül mind, amilyen hamar csak lehet, és minden új érkezőnek be kell állnia a sorba. Egyelőre, ahogy Nitsy is írt róla, csak a mezei dolgozóknál fog a kasza (ott is kellett és lehetett is, nem vitás, szerencsére az halad). Nagyon kíváncsi lennék pl. Rashford és az ügynöke válaszára, egy 100k alap+50-80k gól-gólpassz-trófea bónuszokkal maradjon ajánlatnál.

 

Én is úgy érzem, hogy Maguire marad és csak 1 érkező lesz. Az Arsenal valószínűleg kifizeti a kért 50 m euros árat Calafioriért, Őt is kihúzhatjuk a listáról, kb.  3m euro a difi az ajánlátukhoz képest. De most Maguire-ének is jön a 25%-os csökkenés a Bl hiányában, és úgy a 190k helyett kb. 145-ről már eladható azért, a WHU tavaly 100-120k között adott volna.

Előzmény: For-dzsi (146106)