UFOzzuummm... miEeee... hogy lehetünk xaxafon, xaxafoNUK nélkül? -kik a sioNUK élpitik, hej épitÉszek nagya merészek rájuk gondolni $$$...
1.: 7/1? A KÉP? Most vissza,hogy csak egy kalitkát akarnak,és fita, az ami az egészségtelen fel melegedés,azok ami a kőkövekre,és vasbeton dzsungeleik, mamár egymást érik, na most még vlami, hogy ezek nem emberek, nem állatok, s nem élő lények, ( de teremtmének lu fa fa iskulázatjaik fábull vask karika Károy) hanem kimustrált angyaLUK, gépezetek, a javábull?-namost minden gondlni gön ülni kell, az az elem ellem mi szinzetetek) Zutt az van, akinek háza véra ára van, annak többet nem kell félnie, nem kell dolgoznia, mert van saját otthona,(ja én is azt akartam, van egy kifizetett házam,és menek otthon is, otthontcsinálok magamnak magomnak, MA GOD? Jamit én soha, most $$$... jaja apám tudod mi a baj, nincs pénz csak péni$$$... halál adó? Zitt vissza, az igazi hon? -honnan jöttek? Amit frigyládÁIk, és akinél van az a világ ura?-az a pénz nyomás jogar, és a kontRULLER? _fiteljal,most a tyutyujuk meg galamBUKK RÁ ÁRUK?- duccuk, duccosuk hátizsákuk pacaluk puccosuk vagy? Éva evett a tiltott? -fárull, és puccos lett vala? -a vallaga valla god kint van, nagy szórös kanszuka macska vicsoroga karmola karma? Fiteljuk a halál adókat, ás adózz tatákat. ami nálunk, jaja MI ÖRÖK ÉLET TÜ ÉS HÜE VAGYUNK, AZAZ SOSE HAGYJUK EL MAGUNKAT -EGYMÁST -ÉS TESTVÉREINKET,AMI A MI ATYÁNKMAMÁNK -ANYUKAJA -APUKAJA ÉS GYERE KAJÁJUK KÉINK, NA MOST EGYBE MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG ÉGE ÉGEREIEK HERÉIK, AHONÁ ARRA AGTELEK? NA MEG 7 ÓRÁTÓL,NEM GYŐZTELEK VÁRNI,GYŐRBE,BE KELLETT A BE KELLETT A RÁCSOS KAPUT, ZÁRNI? Valami mi? -mi ki MO? -a törvény adó, azaz halál adó? Zitt vicca Atillánhoz, hogy mi az a fekete korompor halál -adó gomolyaGÁGÉik? - AZ IGE,TESTTÉ LETT, de a galyok? -bajuk? - mi a bajuk? Fita,most ezek az ami HALÁL -ADÓK? Zitt nem csak ez a földgümb lenne? -ha lenne? -áldozatuk, fita máris másik olyanra,ami müKÖDIK, az Ur csodásan müKÜDÜK, de utja relytve van,lufa?-ellenkezőleg, ha lennek keze, ami az hogy mndenkinek a kezetekbe adtam, (Adjátok a szent BbLilát pinakoládát a kezembe frigyhid ládát lády én ugg imágom haza vágom magát) az bion egy nagy lőcs? Lu baxó, lu dörgő,szamárpüfölő, és bika csöke?-csökavének?
2.. Dózsát? -nem a far fart firhangját? -megégetétek, de nem a szellemét! -szemetek? Zna csak minden az elem -ellemi? -szellemi de szellem mü, FIN GOD? FINITÓ? Vicca Tim Russel, nekem mikor végleg el hagyta porhövelyét megjelent,és ezek EGY NAGY ÉPÜLETÜKET, fita itt minden a KirélyUK popságUK, szent nemzetseggek, ahoz bizon segg is kell? -vala vallaGOD? Kürtő, xaxafonod? Ha meg szólal a xaxafon kürtöd,az Ur ismét eljő, Óh mi boldogsegg lett, ha a kürt szava? -sava nyálad a szabad dullá$$$... (Iraqu) hirdeti, fita, minden porszemecske, ugy a vaslukába pongyolálva,(de amibebeöotöztönk, az a vér, azaz azzal programozzák a vas szemcséiket? -végre belémnyillak, hogy ott a kis (kwarc arc) porszemecske, na itt van az a rugó, hogya a lu megrugott, most elkezdel halluzenélni (Mindenem az Urnak adóm, minden az övék, szivemet is néki adóm, na itt a lukam,sóvárogna? -fita apuÉnk becsngettek hogy nem a $$$... amit hogy tudnák nákó Nátó tákó, hogy aki vagy, annak örök eledel meg ital, az azaz sem nem éhez,sem nemszomjaz, mert a FÉNYÉHBEN, MINDEN ÖRÖK KÉSZ ÉS JELEN) és többet te onnan, fiteljal, HIT? -HitszeMük,AIDA ITT A DÁKO AIDÁKÓ? - látja azt teljesen? Fita, 1936... KossuthÉk ismét fel támadánának, jaja itt az, aminek az EMLÉKÜNKET, fita, zitt ha valaki nácicit HAPCICI mond, akkior mindenki cicit lát, azt akaná szopni? Édes volt az anyám teje, keserüh a más kenyere nyenyere? Fita, az amit a BbLia magyar ok UFO-k, megjelennek az Égen, és azokhoz, ládd amit én most ismét, a magyar népem nagy lett, mint $$$... napján vas vasáruuk vásár nap? -jött meg a folyásom, bedagadt mind a két szemem golója, (1 szem $$$,,,) de hogy lett a homlokom egy lőcs? Tecának meg harMADi szeme,szem e? Fitreljal, most kész a sütemeNUK? Nincsak az egész u.n. -jövendő BONDOK? Ma már az hogy faluk, fa lunk? -lu fa? -fideled eltünőbe, az emléke i$$$...Na 1999 decigeci, voltam otthon, na mindenkinek volt saját kutja -s vize, amit megmérgeztek,(fita tudatosan tervszerühen csak az történik, ha még van rajtam kivül,akinek IMUNA? PUCA? SVAN VÉR BENNE?) és msot vezettték be a vizhálózatot, amivel rögtön EGY HÁZ? VASEBETON TUN UT, ARANYVÁROSUPP, LÁDD A NABUGONODÓZER, fita, hogy kerültek a mérges kigyók hogy fészkeltek be,eddig minden KiráLUK, seggibe?
3.: Zna amit eddig digi dagi DOG -GOD, DAGANAT? -OK TOK? Fitleljunk,mnden a mi hus hus termékük, fel puffadt, meg le? -pukk? Na most lehetne mint habok a vizen, tengereken árok? Hej tenger észek, nagy mer észek...Ami JANUK8:44! -na fita, aki hallja az én hangom, át? -abba Atyám a fÉNyem van? Fita, itt és nemis olyan rég, hogy hogy ho hoooo...pitim, gondolkozz, és magyar RULL!!! Fita most azt mondom, MAGYAR OK CSALÁDÁM? ÁDÁM? -NA ITT LILIT FENEKE KIN VAN? -MADAM? ÉLEK A SZA VAK, ÉRTELMÉN, GYERMEK VAGYOK AZ Ő KEBLÉN, GYERMEK VAGYOK AZ ŐK KEBELE? -KE BELE? Valami mikor találkzook, fita az a valóság amit magyar ok? -szabadság az az hogy most te egy fény mag vagy,nap! -maga az hogy Magyar? Fény Ár, s ára? -fita, csak annyi hogy mered kinyitni a szemed, szemeteik voltatok eddig? -rabuk legyünk vagy szabadok, na most ki tudja ha te nem akarod kinyitni a szemed, ami rögtön EGY FÉNY, EGY HANG DE A HAN GOD? Most az van, hogy ott ami most ha MEGSZÓLAL A XAXAXFONUK NUK? - A HARR SONUK? (de tiz meg egy kislábuj bujj...nincsak, ők ugy el bujtak,buálkoznak, hogy a nevüket $$$... én? -$$$...jaja merem, verem) Ami lehetett hallani, fita ezek akik UJ ÉG $$$...UJ F0LDET TERMTEK???- NEKTEK, na csam az az Ő -ŐK GOD DUK? DUG NA MEG A DUGOVÁÁÁ... NUK? -FITA, AZ AZ Ő ŐK HANG LUK? Zna.itt az van, ha az idöcsém, ládd abzullu ulltimukula ő mindenben az ellenkező?--NA MOST itt az hogy család, ő? - nem mondja hogy kerestény, (nem az lenne az elő $$$.. utolós becspja a bidiajtót?) de ha valaki nem eszi Jézus? -na az övék szeplőtlen, makualátlan, juhus? -fita Isten szellem??? -vagy szelLentés, husát, nem issza vérét, az nem hisz, és csak hit által van üdvözÖllek? Na most, itt az van, hogy ha nem ugy beszélsz élsz? Most az ami AIDA ÉS ADIÁZÁS ADIDÁKÓZÁS LENNE, az az lenne, ami $$$... SOSE VOLT??? Difita, itt mikor végül is, fizkaikAIlag ugy látszék? -jaja a székes egyházAIk, (WitheHausa?) fiteljal, ma is az hogy EGY HÁZ? Na azok az igazi kersztények,és ténleg hol sirjAIink domborulnak, kis unokAInk le borulnak, s Alóó omádság mellett? -mondjál el, SZENT? SZENT SZELLENT?- na csak egy még egy olyan fakutya, hallottatok ugatni? -kibujt a sirbull? -bili bili tele lett a bili? Fita, itt? -kó kövön, nem hogy nem marad, nincs! -de egy szem $$$...
Innenn... nincsak az örökös viz és tüz özönök, rom romba BANKBA bombázá$$$...és mo MO móra dögöltek? -korpona hegyek tornsulnak, fitelitek? Fita,hogy lehet, hogy minden gondolátod? -halál adó? -gondolkódÖl? -jaja gond öl, na meg gön dörrr... milyen nagy a GOD -od? - te nem vagy? Fita, ez valóság velő? - sajno$$$... nem szólj szám, számit, vagy a dikukat RÁ GOD? GOD IS GOOD? CUPPOG$$$... szÁtok Pál ott, csámcsog$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...Death Doesen!t Exist, *fita, azok az hal állra, adótatók, a mindenhat ók* ők értik, na meg értük van a spanolla viakt, viagara? * And May Just Be An IlluSIONUK, According To QwamTUM Physi$$$... pi$$$...
...oááá...