Konyhásmami Creative Commons License 2 napja -1 1 238050

AZ a jó, hogy folyamat önmagatok cáfolatát adjátok elő..

 

nekem nekem estetek anno, hogy mit képzelek hogy a nagyszülő besegítsen, meg különben is akkor segít max, ha kedve tartja (extra LOL) ...meg most is elhangzott, hogy szegény nagyszülőnek MINDEN szabadidejét be kéne áldoznia az unokákra ...

(ezt sem tudom, hogy honnan jött, hogy ha mondjuk havonta pár napot segít, az minden szabadidejét lefedi--de biztos magatok példájából indultatok ki)

 

Szóval mindeközben saját gyerekkorotok példái kizárólag arról szólnak, hogy ki hogy volt a nagyszülőnél..... nincs ellentmondás, ugye??

tehát lassan írom, hogy érthető egyen:  Úgy látszik anno nem jelentett szégyent az anyuka+ apuka fele hogy a nagyszülő MINDEN szabadidejében (továbbra is LOL) odaküldte a gyerekét..és számított rá..és nem csak kedve szerint, hanem amikor szükség volt rá (ami amúgy szerintem most is a realitás)

 

Annyira nem érzitek a saját valóságfedítéseteket a javatokra, hogy na...nagyon gáz sztem..pláne annak fényében, amivel betámadtatok ....

 

(ui. nekem csak részben voltak elérhetőek a külföldi nagyszüleim így én gyerekkorom jelentős részét a szomszéd néninél nyaraltam pótnagymama funkciójában-dikkk)