UFOzzuummm...miEeee... MO MO MO...torcsok, torcsoolók parancs -csalóik? -lokoMOdivák, lokoMotivák roncsolók -csaló, torzkép -hadipar $$$... hadi /madi gépezeteik, vissza a roncstelepeikre máris, meg fogom a csecsed Maris, késő este... atombamba e$$$... rádióktiva eső $$$...
4.: Kávézzuumm... kicsit korán van, de inkább estére hüvösebb, tevékenykedek, tea, na gyümölcs lé, decsak vizzel, mert inkább viz, de én 0 szürővel leszürüm, s egy kis életér? -na tea, csak gyümölcslé löttyel? Ime a hellzet, amit én hogy egy az egyben találkozok, a mi Égi UFO-k? -ugy ez a gyerekinknek, ha az üzenteim, azaz most hogy tudjak ugy hozátok közeliteni, hogy én nem ufo-t láttam, hanem az vagyok? Zna most itt van a bárátunk, ha nekem, nektek is? -ugy lehet érteni, amit én értek, azaz maga a hozzállás, hogy vannak jó ufok, meg nemjó? Fita, itt ha ezzel az aggyal (conputer) ami JANUK8:44? -fita ezek önmaguknak is ellensegge? Zna amit most, hogy itt van egy olyan, ami ez ami a napsütötte földgömböcske, az a fénnyel van, zerintem a nap is égi fény? Na most van az az Égi Fény, ami a mi fényhonunk, ami most mikor ide be beee... meee... ez ha a mag el lett vetve,akkor előbb a föld anyag, aztán a bürök, és az állaton kell, kersztül na ez az igazi kereszt, jönni, ezt én itt érzem most is, meg tapasznyaltam? Egy bitta, nem akartam xexelni, és nekem az kin volt, mert nem szerettem ha nem akarom?- az neki akarom, vakarom, na meg vakaródhacc... de ma is bünérzetem van, és jó hogy, ennek nincs emléke!!! Mikor ennek, ha valami természet ellenes? Whoppp... most eszembejutott, hogy a felesÉgem, csinált egy lapot, és még nincs tele,ha az előiratot (cim) nem számitom bele. De amit akarok, hogy kell lenni köztünk olyan magyar gyerekéinknek, akik tüzet s szikrát fény?-kaphatnak 666... Zez az. hogy engem ez a fejembe vala, és az hogy direkt golyan helye, itt a magyar ok, most azon belül is, olyan külümbőzük (bünősek, mert egyéniségek?) vagyunk,ami a legkisebb gomdolátod induxióhaja se $$$... azonos, de fénylik?
5.: Zitt felteszem a kérdst, hogy tudod össze hozni, a végest, na ez NINCS! Nekem ez fájdalom, és van mikor, most NEM AKAROM GONDOLNI, SEMMIT, és itt ha van nincs semmi, oda akarok menni, és én s $$$... Na fita, ezeket az iratokat, itt hogy Jézeus, fita bitta hogy őgörög kara bisánci név? ha mégis, akkor szerintem Jessze Mária, azok a Jászok? -merem meg ???---hogy jász ólba született, ládd kukorica közt születtem, Kukorica János a nevem? --jaja nekem siTIM piTIM? -sitipiti? Na Jessze meg Mária, abzullu ultikukulu UFO-k? Te el tudnád KÉP, -hogy most mi is legalább 100 mIllics magyar, zohorálna? -elég egy? Fita a barétunk, Dr. ... fita, eszembe sincs hogy rossz bántó gondolát, és $$$... fita, lenne ollan, csak azért, mert maga az, ha az gondol, aki tlejesen át változott vérszopó -szopo -kopojuk lett, most ha mégis, egyre többen a mi gyerekéink is vérszemet kapnak, most tüzz, és a várszopóinkat -kopónkat, ládd a GONDOL LÁT, itt ha vak vezeti a világtalanokat? -mi az oka? -ha lenn csak egy szem -pilla akkor a többinek is piTIM, a szemem fél sarkánól látlak, és gondolátbank egyek vagyunk! Fita... Dr.... na menek megnézem...hogy ez öregedés lenn, én igy vagyok, mióta emlékszek hogy vagyok? GondolkóDom (dam) vagyok, mi is vagyuk magyarok,sőt MI is ufo-k vagyunik! -punktum? Dr. HUGH ROSS? -belenéztem amit felvettem, mert nagyon jó kérdéseket kapirgál? Na fita, itt nincs olyan hogy az egyik alak, többet tud mnt a másik,mert itt ONNAN,amit mi nemvezhetünk fekete luknak,sbitta hogy vannak amik pokólaik, na most...zitt senki nem mer, vagy nem tud,ládd itt a PÉNZ NEM? Fita,a magyar ÉdesAnyaNyevünk fénye nyelve, jaja egyetek fény?
6.: Na arra a kérdésre hogy GOD? - te mondod a te hangod? Aki az én hangom hallja, az nem lát halált soha, ami apuÉNK, mi örök egyszerre vagyunk és mi csináljunk MAGUNK? MAGUK, -fita az rögtön ÉHEN A KIRÁLYUK? AZ EGY SEGG LUKUK? AZOK AZ ANGYALUK, ANALUK? TE UR VAGY JOBBÁGY KÖCSÖGÉIK,KI MI MO A BÁRGYUBBB...Fita, csak ÖRÖK EGÉSZ EMBER VAN! Nincsak mindenek értelme hogy mi egyek és ÖRÖK együtt vagyunk, na ezt mielőtt a katona pajtim, ez jó gyerek, ezt előbb a gyerekek közt, de hogy nekem szegezve, rám mondta volna valaki, arra nem emlékszek! Fita itt is mi a jelzet? -jaja mi van a jegyzőkönyvbe, miuátán a cigány tanács titkár, örök részeg vala, olyan káderlapot irt róllam nem csoda hogy pucolnom kellett? Ami lobog bennem,hogy NEKÜNK MAGYAROKNAK CSAK ÖRÖK ÉLETÜNK VAN, ÉS MOST HA EZT???- ÉN AKARNÉM NEM? -GONDOLNI,NEM TUDOM!!! Egy bitta,hogy a magyarok, azok mi itt is fényünkben ben vagyunk, és most hogy van az angyali fekete ...na most, hogy a platón valék, most e leg feketébb eddig,amit láttam, körömbe vagyok,amibe egy ÉLES FÉNY TÖMÖR FÉNYGÖMB, és az nincs itt, meg benne a feketébe, akkor hogyjönne össze? LÁDD A MULANDÓSÁG ÉS A MULHATATLANSÁG? Tudom hogy ezeket már piszkáltam, de mégis ezzel az agyad fo$$$... zna én azzal,hogy otthon aőuénkkal,csak bensőember van, meg szarember,gecifrláda? Ami van, hogy itt hogy mi elmegyünk mi Égi honba, nem leszünk itt fájdalom,ha most mi ide bejöttünk, az lene ami a rendfentartó erők?-ami minden eredety hellére, és ezt most,mi ki MO MO MO...a roncsolók csalók? Zitt az hogy apuénk, de van halál! Ha bukott angyaLUK? Fita, az ember belül van, nem kivül? Ezt az afrikai amcsik, hogy lehet hogy ők kivül feketék, de belül fehérek,ming most forditva? Na itt csak igazásg keresők vannak, ami most fita,zitt Kossuth Lajos, a teked nem olajos, lehet akérmilyen mellét veregető mágát magyarnak, de nem minden ember egyenlő? Na én csak az örökerkölcsősz -becsülete$$$... magyarokkal vagy egy akarat, jaja tupasz csupasz együtt lenni enni, mit?-na az megér nekem mindent!-
Innennn... hogy tudjátok,azzal, hogy Mi is ufo-k vagyunk, most meg nyilt az ég nekünk, na meg a szemünk, még hozzá kéne szökni, ténleg fény? - UFO-k?fényember vagyok? -nem is tudtam?
... Fita, itt ha valakibe van fény, van élet, és most mindent látni kell, ami igaz hogy több szem többet lát,de nem meszebb? -az ökör szarva?
...John Ankenberg DVD -DYSTR
JAshow. org
...oááá...