repcsepista Creative Commons License 2024.06.30 0 0 1122

UFOzzuummm...miEeee... MO MO MO...torcsok, torcsoolók paranc -csalóik? -lokoMOdivák, lokoMotivák roncsolók -csaló, torzkép -hadipar $$$... hadi /madi g;pezeteik, vissza a roncstelepeikre máris, megfogoma csecsed Maris, késő e444... atombamba e$$$... $$$...
                    1: 6/30. A KÉP? -olyan rémisztó, ami sose volt le$$$... mi lesz le$$$... ami nemrég, ugy 2023 -10/20 ...olyan kinba agoniba kerültem, mnt a második fiam mikor meg született, na most a kisunokám, törte zuztamagát,most is felmászott a vasvillanyoszlopra. de figyelt, mert ha leesel?- tudta, akkor elkapom? Milett ha nin semki? -senkim? -zna ugy nézek rá? -meg rátok magyar gyerekek, ládd vót anyád, jaja nagyaluk analuk, és vót apád, kaszát, akarod, kaszakő? -faxát, na most esetleg arról lehetett megismernmi, de arról se mert jöttek a nagy faxuak, a kiválasztottak, ládd van a természetben olyan, hogy ki lett választva,és ki választotta ki? GOD? RÁ GOD?-a faxuk? Fita, mikor először végleg elhagyom ezt a terepet, na most az hogy halál, nekünk nincs, és itt az ész meg áll? -a faxunk? -nemi nem mi, fel áll? Fita, én oi oi oi ---kinba baxott róka vagyok onnan, hogy jönnek az ÁVH-HÁZ? Fita, még a 24 évet tanult idöcsém, na ez tegnap óriházi,kérdem ha az örök életünkben, te vagy az egyik szomszédom, jó szomszédság török átok, (nyemec -xáx) a másik az ifiöcsém, s nem elenkezett, de te nem hiszel! -s meglökte, Jézus akkor is van, ha hiszel vagy NEM hiszel, ami ...na a nap, de nem lehetett tovább forszarozni fo$$$... Fita, ugy olyan, ládd eszembe jut a gyerekkorunk,és igenigen ládd ma is a kisunokám, mellesleg ugyanaz a töltet van benne mint a fiaim,fiaink, csak egy van? Fita,most az AIDA S AIDÁKOK AZT FOGJÁK, azaz egy HÁZ? Fitlejal, most én onnan, hogy olyan hogy ház, csak aza baj, hogy sehol a kégli,valami irtó olyan gyalázat, na az idöcsém, talán azért is kapott egy kitüntetés,mert a szén salakból, olyat hogy papirkönnyü pehely, olyan lemezeket ujjitott, hogy semmi, ládd az üvegkvarc -fémek, nem tudta megkarcolni $$$... de mi itt amcsiba, kezdemennyeztünk ugyanazt, der se füle se bota, csak MOék bota-bóta te buta?-muja?
                  2.: tRüha ruha rühe, most ezek, akik fita,itt ezek félnek? -zna azután, hogy az AVH-gázuk? Fita, hogy egy házad legyen, ma is az KIZÁRT DOLOG, holott mindenki magának ingyen, ldád amit a török nagy földrengés,egyszerö présgépek, és super kis házak, ami össze lehet rakni meg semmi nem rom rombola le többet, (fita a kocskkal, hogy nincstöbbet kocsi biztositás,mert nem lehet ... kihuppad, akárhogy ösze töröd?- fita ez valóáság!!! -fita milyen mü anyaguknak kell legyél, s egyél??? -na kőolatfog nyelni,meg gázUKat FIN GOD?) Zitt a gizs -néróik, nicsak miért rombolta le rómát, hogy nagyobbat épitsen, és ezek... ládd most előjönnek a MUJÁIKKAL MAYAK? -hogy nagyobb volt egyptominál? Zna vicca, ez az, ha nem LENNE ÖRÖK AZ ÉLETED? Fita, nekünk magyaroknak, érted magyarok, ami azonnal mi a zidu, a törvény adó gyrekek ok,akik nem csak zidUK, hanem az összes. ládd itt vannak a fekete fék ufó szöjMOik,sfidelejed itt csak a Gósen föl dikeik? Ne feledjülk, van a természetben ki válaszTÓDÁS$$$... ja te, ha te nem a gazokat,hanem a legfinomabb gyülmöcs izek? Fita, rajtam kivül, akik az én cinkosaim, ládd keresztül jöttünk a VERES TENGEREKEN, ami vérben az élet, na most olyan,azaz az pont az ellen kecske, bekecsek? -bárány aranybundásaik? Jaja ha nem lenne NAP, van va$$$... mindenkitül aki tagadja vagy áldja, független? Ezt én ugy,ha nem lenne ÖRÖK ÉLETEM, az nem lehet, hogy annyi sziv, hiába onta vért, keresvben annyi hü kebel, szakad meg a hon? Fiteljal, csak kinyitjuk a szemeinket egy szem?-$$$... Fitelejal ez nem hogy egy szem $$$... Borzadalom hogy milyen nyomor van,mig az felett a nap? Fita, ezek roncs romba tökölő -mor mora dögölő roncs kimustrált gépezetek,na most minden a GONDOL LÁT (elem elllemi?) VILÁGA, s te ezt látod? Nincsak mikor az AVH-házasok, ezt ugy,hogy megjönnek,fita most is, el akarnak hallgattatni (Derbő buuu...) mindenki, kivéve most a kis felesÉgem, tegnap a szőllő levelek ..miközben irtam, előbb meg kéne locsolni, azután irni, ami nekem is irtóra fáj, de nincs viz, ha elbaxom, onnan állandóan figyelnek, és csak egy galonnal többet locsolok, ezrekbe kerül, meg onnan figyelenek a conputerik? ---neked van?
                3.: Ime a hellzet, ami irtóra ládd az ifiiam,az agyad fo$$$... csak pénz kéne, és azt keleltt volna csinálnod, na csak a reprodukcioNUK, xuxu xuku...na vissza, én nem is gondoltam nőre, olyan töketlen voltam,(fita, afelesÉgem, te te te...te csiknnebb vagy, s én vsagyoka következő) és hogy lesz kajám, am most is, ládd egy kis zürzavar,és most kint van a feneked, és fenekelnek? -(fite megesznek, ez valóság??? -előbb megáldanak) Nizzitek, egy RONCS RONCSOLÓ GÉPEZETEIK, na most megettük akik MI??? -MI KI MO? MO MO MO...EZEK KISMUSTRÁLT RONCS GÉPEZETEK, AMIT MOST AKIK MÉGIS ...zitt az van,HA MAR...HA? BEENGEDITEK ŐKET,na ehez MAGYAR RULL, GONDOLKODÓ EMBEREK KELLENÉNEK? Na fita, mikor másodjára találkozok az ÉGI MAGYAR OK UFO-K? - na azokat, akik le el farocltak, ládd itt ezeken, hogy ha nem veszem fel, ezt a rühe -bőröket ami zerintem ha a vérben az élet, poWer in the blood, az a fekete man in black amibe beöltöztünk, az vér de a homoglobinja? -bin, paszulyba az erő? -fita,hogy ráfogni, hogy ezek a legfingóstabBak talán a SZÖKŐ KECSKEBAK? MERT SZEREI A KÉ$$$... Zna most, fiteljuk, mert anyum, az idöcséd volt a leggyengébb,még 18 éves korában az ágyba vizelt! Monduk, most én is,*na 6honap szoba tiszta vagyok* de állat akartam lenni, mint a kszörnyezetem, de nem tudtam, ami ládd mikor az ÁVHÁZASOK, csak nekik van ma is HÁZUK? Ez az. hogy ha mégis, ládd amit én épitettem apummal, most arra felvettünk 100 ezer,*teto anyag* amit most az iföcsémmel,hogy első hogy legyen saját házunk, meg lefitattük, na most előbb az idöcsém, a párttul kapot egy kalitkát,hogy miért nem vesz egy házat,na előbb az, a iföcésm azt a házat, aminen a falát én épitettem apuval, aztán afiaimnak, és 73 éves koomra, a miénket! MIért kell nekem héromszoor az ára fissza fizetnem a banKUKnak, kukta? -ler? -na most olyan házadó kezd lenni,meg drágaság, a fiam be vannak szarva, elvesztjuk, s egyáltaln, MIÉRT NEM MAGUNNAK CSINÁLUNK MINDENED,*az Urnak adom* KEZDVE A GYEREKÉINKKEL, AMI MOST FITA?
                  3.: -??? Nono le tata, hol a gyatya, na jó hogy azt meghagyták a HÁZASOK, és itt a dögletes,hogy azokat akiket RÁNK RAKTAK HÜBÉRES KURÓIKAT, KUROMÁNUK, azoknak sincs házuk?-jaja cuplerájuk, ládd Abram, neked adom a földet, akinek a legnagyobb várdor cuplerája,RABSZOLGA KERESKEDÓ MA IS? Fita a ANGOL IZRÁLERITÁIAIKAT? Na fita, mikor ott a zsidó vágóhid -mászárszék -hentesáru kis özzlet,hogy miért nem ölnek meg, mert nem lehet!!! Miért nem ugy beszélsz, mint egy normális, mert én IMÁDOM AZ ÖRÖK ÉLETHÜ, TESTVÉREIMET, A MI ATYÁNKATMAMÁNK, GYEREKÉIKET -TESTVÉREIMET, FITA AZ MI MAMÁNKATYÁNK IS A TESTVÉRÜNK? Zitt nam a GÉPEK, AI AIDA AIDÁCÓK PAK PAK PAK GÉPZETEK, NA TUDJÁK MIT MÜVELNEK, HA AZ ÖSSZES AMI ROMOK, NAGYOBB KULTURÓVAL LU FA RENDELKEZTEK MINTA ÜTÜDÖTT UTÓDAIK? Na fita, itt a nehézseggem, nyakom is érzem mily nehéz az réz ágyu? Na most próbáltam volna itt is, csak egy mnt a lunak barát, és iszom a borát, na fita, van olyan hogy véletlen? Zitt az van, hogy hiszed meg nem mi is vagyunk és Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY -UFO-k? -made in Hu? Who? -na most kérdem, ez az hogy ott? -ládd miért nem öltek meg?-fiteljal mert 10 tiz nyil, hanem legalább 10 bőrt lenyuznak róllunk, (hol sirjanin, meékünk $$$... domborulnak) ládd csak akik tudatosan hallhatatlan ok? -magyar ok, anu most fita? Lehetne mondani, hogy most ugy, ldád a második találka, pita, te együl képes? -FITA AZ A TORZITÁST MEG TORZ KÉPET, KÜKLET., KHRISPIHUSUK? -TE EZT CSAK UGY,NA MOST ITT NEM CSAK A ZIRÁLERITÁK, AMI MEGETT VANNAK A SIR SIRI$$$... ZSIRIZSÁKSONUK? -PACALUK VAGY, A HÁTIZSÁKUKBA KUKTA? Zna ezt esetleg,akik KÉT KULACSUKA, , apuÉNk igyhivták azokat a prédikátorokat -papokat, akik mais besugók,ládd az hogy NINCS BEADÁS S HALÁL ADÓ? Na prószéáljuk hogy midnenki a saját banKlára ára,és magától vehet fel kölcsönt?-na az a lényeg, a Kossuth mankónak? -most mankó? -minek? Sóval,most nagy olyan, csapp fel ecsém adj kezet, állj be katonának, de ez most az, hogy UFO? na talán, mert azok is ufo$$$... hogy itt az van, hogy a husUK UT? Na az állatok hus vére (husvét) nélkül, ládd ezek nem tudtak keresztül jönni a verestengereken,ami fita, az amit a BbLila talmuduk -tóra -korán stbbb ...tbccc... na most itt az van, hogy minden nélkülis te vagy, nekem? -látod magad a szemembe, könnyel könyvel Golgotán láttalak egy záp napon, na meg iis jött a folyásom ...bedagat mind a két tojásom... hogy hogy hooo...
                 Innennn... itt és most... nyalod a fo$$$...
... https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1121)