repcsepista Creative Commons License 2024.06.30 0 0 1121

UFOzzuummm... miEeee... apu hogy men be, az a Nagy Medve, az oroszláNUK barlangjába... Két keringő jut nekünk. decsak egyikbe $$$... Pedig fényesebb... a fény UFO-k? -mnt a fék (UK KUNUK UT UK?- zsákut, jihmördörök jumudizsákuk? ) ufo$$$... fo$$$...
                    4.: Kávézzummm... tea, Bostontea? Egyszer volt Budán kutyavásár? -de kutyasár? -Az unoka tesvéremet most operálták, mondom az idöcsémnek, had beszéljek vele,mert a hangomba meg irataimba fény van, ami győgyitó tea, ládd viz vér fény, tea, de mikor látom az embereket mint fákat? -na az az Édenkertészek, és FÉNY- UFO-k. Nem tudtam még ugy bevillogni, hogy itt is, monduk ezen kszörülmények között, ha egy nagyon egyszerÜ repülőjármü,(nélpkocsi. fita irnba föld gáz, mmm... nicnsak az agyam??? .állandóan természetes termelődik,fita aki a nagy NKIKUNK KÖZZÜL KI MERNE CSAK KÜPNI, AZOKAT A FŐZSIVÁNYOKAT, MOST IS EGYMÁST NUKIZÁR ALATT TARTJÁK!!! PL. A KINAKI VEZETŐSÉGET) meg olyan Super tecnika, ládd az hogy a gravitácIó minden tudománya, adva van! -van? (fitelked, pl.-tudtam hogy Istebnek a magnes mezőkbőlé terekből, amire számitottam, hogy midnenhogy megéri?) Ma az idöcsémmel, hogy ha most örök életünkbe vagyuk, akkor te lennél az egyik szoprán szomszédom, a másik a iföcsém,nameg a gyerekek, ami most mint a szép Csillagok körbekörbe látod? -nem abam tökibe ki be $$$... Na milyen szerencse, hogy olyan *magyar arra felordit* szüleinkhez = testvéreinhez jöttünk, akik örök életüek, mert...na ahoz hinni kell Jézusban, és te nem hiszel! Mondom mi ... fita ez igaz, minekünk nincs halál (adó) és Jézus él, amit most mondhantnak a hantoltak akármit, ha él? Na most teha nem hiszel, Jézus attól föggetlen van, ami jaja a nap? Na fita, ha te hiszed, vagy nem a nap van az égen, és csak azzal van minden,minden nap? Fita, mert minden a gondolkódás, és van a kondás? -most kiké a disznőólljaik, és a vágóhidaik, mészár székeik, és a hentes áru boltjaik? Most ténleg nehéz de ke$$$... * CA$$$* sas, meddig lát a d0gkeselyü, mert ha nagy dőg van, olyan 1000 KmÉter, bizon látja, jaja HIT? -szemeivel, láttja azt teljsen, de érzi a dög szagát is $i$$$... nha szeretnék szántani, 6ökröt hajtanmi csá csá prrr...a nagy 12 karikás ostorral banggg... fiteljal, az ökrök szekerestől meg láttak egy pocsoját, én láttam, és döbörgés,és szekerestől a pocsojába...ez mikor Mária Terézia, hogy látod a macskákat, a te fiad is kandur macskája lett, az örög kivesz kis egeret, elengedi egy macska $$$...1 cica 2 -100 megfogta az ici pici egeret? Fita, a BbLila iratok közt, nehéz nektek az ösztöNŐtök ellen rugdalkózni, ládd Jacobbra az angyalával?
                  5.: Fita, az ami az id9csémmel ma, hogy Jézus akkor is van, ha hiszed vagy nem, ami apuÉnk, akkor is szeretnek, ha mig nem bujtink a budijukbull? (mos le kell vizelni pi$$$...)Na hogy leszel Abraham magja? -cska ha megesz, de most a gének nem kevereREDNEK, és itt az hogy van az aszzony magja, meg a kigyó? Nizzitek, most emlitettem hogy van egy NAGY QKÖRZÉS! -KÖR, s most nem részletezem, de most minden ha ember képmásuk is, akkor kell legyen ember más lenne, és most én is kapacka, mert egy egy fél ember,és ez az, hogy nincs jobb oldala? Nadin fita,ez most hogy látom az embereket mint fákat, na most én láttam, hogy házak? Amiról nagybaszó lenne, hogy a univerzek ember alakuak, és az Isten is egy EMBER PÁR? Ezt otton, na most én rögtön, a nagyamamék tudták hogy ki vagyok, a vizekből? -jaja mi a magzat viz? Fita a felesÉgem,sose a xexet látta, és amiért mégis, mert veled,akarok két gyereket! Ahogy történt, az egyik oka hogy meghaltam, mert nem létezik, na az első ok, ha nincs meg az a családi köröm MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉGEINK!!!- Nana, figyeld meg ha mindenan minden nap karácsont, és most zitt is, ládd én, én inkább megdöglök, de azt ami apunénkkal, na a szerencsém lencsém, hogy ténleg együtt tudtunk maradni, és ma felhozódott kétszer is, hogy seggits a fiadnak, ami rögtön,én mindig ott vagyok! -nincsak ami a második fiamnál, akkor született,hogy tota egyedül vagyok, fita ténleg mindenki ellenem fordült,(kivéve a katona pajtim) mert ezt a süket dumát képtelen hallani, a gurunk is! Fita,nagyon jó együtt lenni, mert valhalla, most apuénk, ládd APUNÉK SZERETNEK, HA HISZED HA NEM, na most leritam, de egy az egybe meg jelent nekem az a VALAKI, aki a Mel Gibson passonátha filmbe, (leirtam,hogy ő jobban szeret miin Jesus? -mellik? - hogy az aki most de ő egyben Josua Jósus na a bicnaci JóZeus, hus? -na az lett?- azaz nemakarom hogy satan, mert most ha meghasonult, ládd ha lefekxik a kilrály lyuk, az egy seggluk, de segged nélkül? -egy luk, ez most tisztán megláttam! -egy pu, nukunuk UK?
                  6.: Ami most van, ezer bezer 100 % az örög göbokön, hogy ezek, akik a földet doomsdayozni akarnák, ezek ténleg kimustrált robotok, amiket valakik, kinyitották a pokóluk ajtaját, és vagy tudatosan, vagy tudatlanul, de azokkal rögtön közösültek? Itt ezt nézhetNUK ugy, hogy ha vak vezeti a világtalant, na most az idöcsémmel is,ládd a gonszoszság NŐvekedik, vetekedik,szaporodik, ami most ezek ugy, hoogy körbe vettek, ládd a magyarok esete Tot Marcsatarcsamarcinga, ami most ténleg ezek a levegőbe is (ViruzsUK? BacYluskák MOszatok szöjMOk prioNUK) terjednek! Az első találkozásunk velük, hogy egy fekete olyan, az égbe vagyunk, de egy fekete gomogajagok ránk támadtak, amiket... fite ezek nem is élő lények, hanem magukat önmegsemmitő gépezetek!!! (itt is csak azt müvelik, szemed?-szemetek előtt történik) Na most, egy krisitály gömbök? -ami azt is jelenheti, mi előrsök, és fel -deritők vagyunk, és most itt ezeket, na itt minden hogy a legkisebb bosszuállás, nizitek mióta To Marcicik stricik gecik? Gellert kaptak,és geller eresek,vér állá futáso$$$... na az könnyen lehet, ládd most is, ami vér áldozás, az lenne a az fekete lepel, ládd vére rajtunk? Hogy le tudnám ugy hogy...na ez a agyUK, mindehogy töröl mindent ami élő fény szikra (ember rimemeber rémember) lenne? IGEN! Na most van a QKÖRÖZ ÉS? Most ben vagyok,abba fekete lyukUK? Fita minden ami KIRÁLYUK KERÁLUK LYUK SEGGLUKUK POPSÁG, AZ ONNAN!!! Csak nem gondolod, hogy az ömagukat önmgukkal meg semmitó rahadákok armadáyAIkat, az ÉLŐ VILÁG ÖRÖK ÉLET ÉLTETŐ? Fita BÜN TETŐ? -AZAZ SEBÜNK ZSEBÜNK VÉRZIK, (juhumnak sok sebében, gyógyulokm meg teljesen?) NA MEG A SZIVÜNK, ami most ezt nem tudom én sem hova tenni, mert most vegyük? Ami van AZ EGY HÁZ LENNE? Nincsak az ami az örökös magyar ok szabadság haracaik? De én azonnal, ha a kardot piros festékbe, grénátalmalé, fekete száru csersznye vérbelü meggylé, azonnal és magam...na fita, itt a MAGNES MEZEINK -TEREINK SZÁMITANAK,FÉNYÜNK!!!- ami beszivároghatott az ami az UJ VALLÁS ÉS HIT? Zna fita, apuÉNk, midnehogy vannak és szeretnek, azokat a eltévelygett, vagy ha még marad benne egy szikra veti, helle? Na eddig, a legnagyobb meg próbáltatás az idöcsém, akit tlejesen megszálltak, az arany bikások és bizon, na óriási hogy nem ellenkezett, hogy az örök életben, egyik oldal bordám ő, a másik a iföcsém a szomszédom? --na most, ugy szeresd szomszédodat, mint magad? -fel barát,de millik fele?
               Innenn..na a fekete lukak vannak, hogy mindig vannak lecsuszók, le bugyi be dácók, AIdáik? -de az a blckholok, halok? - hal lak, hallak?
...oááá...
...a gyerek, egyenes... na ezeknek kellen hátulsó párok, előre fo$$$... de leritam, az idifiam, 21 éves szülinapjára, akarok látni egy ufot, legyen az örög, és látott? -meggyilkolták, mert ezt ő sem hitte el, és végül csak szakerek itt a rudi,vagytok, nekem: te ugyis tudod!!! Fita, itt van a telitalálétra, én nem hinni akarom, hogy a nap az égen, látni, na nézz bele, neee...de Juhlika körtője...abba $$$...de érzed a hal szagot?

Előzmény: repcsepista (1120)