repcsepista Creative Commons License 2024.06.28 0 0 1118

UFOzzuummm...miEeee... Látom a juhmajomidomaikat?- nem látok semmit, csak egy nagy sarhalom siralom házUK? -sár bull, jön már abika fff... de minden gondol lát, vagy gond ölt? -vak vak vak... egyre vakabBak?
                   1.: 6/28. A KÉP? Vissza hogy mentünk az uton, és akik bementem a házba, azok örökre el tüntek! Mikor először felmentem Budapst, a 33 vlégállomásnál, volt egy domb, ahonnan bel leheteett látni a az egész Budapest, és sirtam! -rom rombatököltek és kőhalom, és csak az!!! Zitt az hogy én UFO, és most Óh természet, lecsős természet, mely szem??? NINCS! Zitt most az, az Ur, a szived (ver) véred hugysava meg a veséd állandóan viszgálja? -érzi a szaGod? -csak dög szagod GOD? -lehet, na a Lehel uton, a fotball pályával szembe, a munkás szállóban laktam! -majd a csavargyár ut 4-6, s onnak jöttem ki a Déli pályaudvar,az iföcsém a rendőrök keresték,mert meg akarták verni, és nem tudták,(bika erős)és feljött hozzám, és velem a munkás szállóba lapult? Fita, ő volt az utolsó aki, ládd most végleg, de visszajövök hamar, egy kis pénz vágok össze, (meg most amcsi vagyok) holott 100 ezrek voltak, kocsi nyememény betétekbe, de mindenhogy szarba a gaty,és mennem keleltt, mert ugy ahogy én...ládd NEKED MEG KELL VÁLTOZNOD? -amit ma sem tudom hogy, és most is az idöcésm 24 évet tanul, többzörös stahonovista kitüntette kadar brezsnyő saját kezüleg, (nincsak itt van apum, hogy ezek apagyilkost csinálnak belőled) na ez édeke$$$... mert na na save... fita, bresznyó mikor meghalt, ugy halt meg, hogy maga elé allah hala?- idézett, fita,ezek akik nagy szaruk, ezek a magnes -erejükkel (fiteljal a pénz az az... fiteljal mennyi vas van nekik, meg nagy nagy kuiráik, amiket imádatnak??? -III kuirák cuplerájuk egy cupp...) rendekeznek, és leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -egyetlen vagyonunkba, hogy...itt az hogy miért félnek, amire adok egy kacsakringót, mert TE NEM VAGY!!! -Ő ŐK ÉRTÜK VAGY, ÉS ŐŐK MIATTUK? Fita, itt nincs csak azok, akik most akikkel össze jöttünk MiAtyánk (apuÉnk) a te gyemekéid, itten??? -össze gyüttünk? -mert mi örök együtt egyek jó (JéZeus ((jó sua -juhusa USA?)) szerbussz baxx) testvérek vagyunk, van szemed, szemetek?
                   2.: Na nekem támadt, NAGY NAGY MEDVE VALA, és most felkaptam egy széket,(de csak védekeztem, olyan hogy megölöm, akkor meg tudottvolna ölni!!!) és nekiment a szék lábának, ami fejjel, és egy luk lett a fején? -kampec, fizikaikalat is, még csajuhsicckut, meg érintettem,na valaki meg fogott, fita kiszántotta volna az egész ami maradt, csonka bonga? -azis egy fél felős sonka,(lába) piros pántlis meg harrisnya?- cobákod?- éhen a KirálLUK? Zitt az hogy, ládd csajuhsiccku naci vala, nagy rom rom mánia? (fita,aranyunkkal, lefizetta a adóságod?-süket vak vala?) Most az hogy örök rom romba városok? Zna az amit one azaz egy ház? - na annak a csuccsa az Uj Jawusálom (fita minden csak abba Adta Jó KiRULL?---fita minden nukinuk az őők védel éhbe?)cuppa, de mondom, ez ugy,hogy most azon ami a sioNUK hegye, azon egy olyan, fita maga a piramisUK, nincsak ők épitették o o ohhh..., na apuék becsngőztek, mert ne ne ne...a mára álmod,na irtó rühely, na meg akarák benne, Naz az hogy ez egy olyan HÁZ? -fita minden ház egy ház, na most itt én itt is, kijöttem, és sikerült,előbb egy tamptlomra vigyáztam, gülümbün ezeket leritam a MiUFO-k? .maradunk repcsepita niknév alatt, nikkel? -baxnikkell? -vagy baxatnak? Fita, itt az van, hogy vagy magamanak vagyok, vagy nem??? -na most csak akkor lehetnék a magyarok testvéreimnek, ami igaz, apuÉnk, fita ténleg igaz hogy mindeig velem velünk vannak,vagy angyalok nagy ANALUKUNUKUKKAL, sikér, aranyér, sikárhatod, sikágók,New Chigágók doberdóik Fita többe csak az na meg az $$$... Ládd bloondi, akik a pelsztint mond annak elvágja a torktá, nem kap satan $$$...mi van, mert a palesztinők egy fitying $$$...Ron Palcsink hol a palcsinbta finta...sound money? -jaja Kossuth Lajos, a teked olajos? - borotva élen pucco$$$... seggel szeggel szemembe gerendá$$$... könnyel Golgotán,láttaLak, egy záp napon, jött meg a folyásom... vagy kép $$$... IL LUCI FERRCSI HALLUCZINAL $$$...ill lumina nátha $$$... az $$$... szaga szaGOD ládd vicca, na hogy tudjam azt, ami most fita, aki a szived (ver? -dobogó kő, apu kasza) véred = hugy sav, na most a veséd az egy szörő berendezés, és ő ők azt szimatolják viszgálgatják na meg a gatyád, mert itt van Fény? -viz -sziv -vizió -fént? Hogyha bünöm? -aha tiszta a szived, meg vizeleted p$$$... tegnap a gyerek a c2c on, nem kiábránditó, ugganés... most mindennek az ára, men men men, menne, manna?
                   3.: Fita ez már láttam, és akkor csak temptlom, na ez az, hogy most akik ezeket müveltetik, azok Csák Mutyuk födén, Istenek, de ezek nem élő lények!!! -fita... itt msot egy fekete...fff... jött be, na a tengerekbe, ládd ha hugysavukba van csak élet, power in the (vér) bloodid hugysavam itt ha nagy halak bálrnák is, na meg an agy sárkan kigyóik is, csak hal? -körforgás? -hall? -cigány hal a vizbe? -ez volt apuénk kérdése, és ha igen, csak a vizbe? Ftieljal te hova lettél téve TV? -de a teve is, egy pupuk, két hátizsáKUK? Fita, tejesen ugy, hogy azokat akik nem mennek be, Uj JawsálMUK, mikijaki, mukiNUK? -Fita,msot az van, hogy egy nagy nagy halom o o o ...kristály gömbök, ez az, ládd nemtudtam volna el KÉP, -ha ti akik Mi is ufo-k vagyunk! Ha nem bánt senkit, na rögtön vettem mikor kijöttem egy temptlomorgonát, 6000 ezer, na most az összejövetel kaja pija, szarásig, és most nincs pija, vége! na most, ez sehogy hogy? NINCS!!! -fita itt a leg leg leg ajjasabBak? Ami most ládd most ott vagyunk, hogy ennél lejebb, na amit 2021 karácsont, hogy a felső cuppuk, allá fordülla, és az ami most van, ládd itt mindig az ajjasabBak kerülhetnek felülre,na innen most lentebb zup$$$... NIN NI-NIVE... ami kétseggtelen van egy QPU PU1 PU2? Apu hogy megy be,az a nagy medve, az oroszláNUK, -fita ezek a III. -temptlopuNUKUNUK? Most az első ami EGY BANK RACCA, TRÓNUK TRONA, na az hogy AIDA, AIDÁCOK DÁKÓ MO MONIKÁIK? Akik vak vezeti a világot? Na egy olyan, hogy az ami IL-LUZIONISTA, fita minden képzelet, és itt most, fita jelen voltam, amit leirtam hogy egy nagy...na a fény az abba, azaz most a legfeketete ... ládd mielőtt lehuzzák a Mi is ufo-k vagyunk? -mi buga, azzal jöttem be, és buga buga, hol a seggi luka? Mária seggit?
                  Innennn... na Szadam,amit leritam,és nekem is az első olyan,hogy a kötélen tncoval vártam, és megérkezik, és pitim, nekem semmi más nem maradt,mert meg tudtam volna, ládd volt vagy 6-10 olyan szabad energia mütyürkéje, hogy nem JawSálom, hanem itt a világ csodája, na fita, ezt egy olyan nagy atomhatalom, ládd akárnellik, és te $$$... látod a SLOMOÉK kezében a tököd, és most nem csak, az, hanem én, nem ufot láttam, hanem az vagyok, azaz ezt még levezetem, hogy te mag magyarok (viccket a tököm) vagyok, ami kell legyen tököd meg szára? -Sára, Klára ára?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita,nem csak örökingyen eerngia fény,hanem csak örök élet ed edd, van!!! Most az igazság,szabad a magyar -magyarok valhalla...fita,én nem ufot láttam, hanem az vagyok, és te is ti is csak az vagy!!! Ennyi enni,nem emelsz kezet senkire, nem is tudsz, ma $$$... nem teszel toszol kárt $$$...
...oááá...
... fita, ezt most hogy teszem toszom fe, össze föggene az álmommal? Another 'alien'monolith misteriosly appears on top of a hiill, fit ezek abczoolde ultimukinuk egy kéz, és ezek nem élő lények!!! - na most ezeket etetni éltetni örökkárhozat,és meg bocsájthatatlan bünölde ők,a bün tetők?

Előzmény: repcsepista (1117)