CFNMLover Creative Commons License 2024.06.28 -1 10 24604

Szia!

 

A többestől nekem is elzárkózott a nejem teljesen. Kezdetben én is vibrivel helyettesítettem a másik férfit (kicsit vonakodva, de erre nyitott volt), de az valahogyan a dupla farok szopáson kívül nekem nem igazán hozta a fizikális élményt. Gondolkoztam hogyan is lehetne ezt kivitelezni, hogy kedvet kapjon hozzá, pontosabban hogy egyáltalán tetszene-e neki a 2x férfi felállás... és persze teszteljem magamat is, hogy vizuálisan valóban izgat-e engem is élőben.

Volt pl olyan javaslatom, hogy menjünk el swinger klubba nézőként, persze elhajtott. 

Aztán arra gondoltam, mivel a vibrit bár furcsálta az elején, de játszadozások során igen megszerette, hogy valami ilyesmi az odavezető út.

Gondoltam veszek egy férfi szexbabát, megmondom őszintén drágának találtam és a mű tekintete is zavart. Nem csak engem, mikor beszéltünk erről ő is ezt mondta. 

Aztán jött az az ötletem, hogy csak egy torzót kéne venni... realisztikusat, méretileg és természetesen a tapintás tekintetében is. Itt két probléma volt, javarészt Tantaly torzókat találtam a neten, ezek méretileg nem teljesen realisztikusak, viszont könnyűek. A másik gondom az volt, hogy a legtöbb torzót durungokkal szerelik 20-25cm farokméret. Biztosan ez is bejön valakinek, de nem ez az átlag. Valóságos férfi imitálása volt a cél.

 

Aztán az eBay-en találtam ezt:

 

Teljesen mint egy férfi test, nehéz kb 30kg viszont nem csúszik el, valósághű kidolgozás, a farok mérete 15cm. Teljesen jó... az élmény fokozása érdekében ráraktunk egy XL-es férfi inget. Így mindkettőnket le tud vetkőztetni, tulajdonképpen erre meg is kértem, hogy bánjon úgy vele mintha tényleg egy másik férfi lenne. 

Csókolgatta, mindkettőnk mellkasát, majd verte a két farkat. Meglovagolta miközben engem szopott majd hátulról dugtam miközben a torzó farkat szopta. Mit mondjak bejött neki, de nekem is beterítettem az arcát rendesen :). 

A lényeg, hogy az élmény hatására, abban már benne-benne van, hogy egy masszőrhöz elmenjünk és a masszázs végén eljátszana mindkettőnk farkával, akár csak orálisan. Még nem tettük meg, de az, hogy már elméletileg, józanul (nem felizgulva) rábólint a dologra igen nagy lépés ahhoz képest, hogy ezt teljesen elutasította korábban.

 

Talán az ilyen műdolgokkal való realisztikus játszadozás (szerepjáték is lehet) hatásosabb mint mondjuk a direkt lényegretörő kérlelés vagy unszolás.

Előzmény: AtiSLV (24593)