UFOzzuummm... miEeee... rubik kockák -cabállák a bankzsákaikba, hátizsákaikba várben (juh -kecse) tárolva, áztatva, és bus zászlaik, atromfelhóik lengedeznek a felhók alatt -felett? Közbe MOricka fo$$$...
4.: Kávézzuummm... tea, zöld levél zöldlevél... illatos? -ja meg a szél? tegnap előszél, hogy ezek megett, egy rettenetes hullarabló gyilkos kárhozatos dematerizálló gépezeteik lehet, és most ezt meg kell látnunk, vagy NUK? Ezt én ugy tudtam,legyürni, pösze mig nem kellett kötelező iskulájukba szarni fo$$$...Na most az apai nagyszüleim, hivatalos kertÉszek, és én imádom a kertÉszkedést, volt egy kis nádfedeles házuk, s Óh mennyei éden, te róllad álmodom? (levették tőllünk, nem tudtu fizetni az évi 1000frtn,büdös zsiványok,nem csuda, hogy csak NUKINUK, DE MOST REMÉLJÜK HJÁTÓL, A POPSJIKBA SÜL EL? -már a fene megette, mert nagymamam, ha te meghalsz én is, skisfiam,nekünk nincs halál stbbb... abccc... tbccc... Na az van, hogy ezt a földburánkat elhagyjuk,(FITA ANAL NAGYOBB ÉL-VEZEET NINCS!!!) de én ha most apuÉNk,nem lesznek, hol fogok lakni, és miből hogy fogok élni,ami nekem is kell egy kis kerttel egy nádfedeles kis házikóm. e-világ???---hogyhogy a szüleinmnek nincs háza,és saját földünk megélhetésünk, a földüngőből? (FITA IUTT MOST AKIK KÖZÉP AZOKNAK KAPUT, AMI UGYANAZ AKANÁK MINT DERBŐ?) Zna most onnan, hogy végül is kirugtak minden magyarországi oskolábul, aztán egy pár hét nap, vagy hét muLva, minden KGST oskolájukbül, ami most... Na mielőtt kIrUgtak minden oskulájukbull, most én nem a fizikai megjelenesem csak, hanem itt rögtön itt van, egy olyan világ -ok, amit legközelebb szellem ék világai? Na ez,a mai álmomhoz, azaz már a közepin ázunk? Zna, az hogy nekünk nincs halál, az az, hogy azt nekem kell tudni, és az olyan, hogy nekem nincs, mert valami,ládd gondolátomba nincs! Ezt az, hogy már picike valák, és mi a nap fiai (lányai) vagyunk, ami jaja, én abba járok és most vissza...tRöha mikor kirugtak a MGT? -Mezőgazdasági Technikumbull, most katonai pályára megyek, s itt nyemvicc,berepülü pilóta leszek, és egy olyan bombázó repülőt csinálok,amit nem lehet lelüni. Most mindenkit aki a magyarokat bántja szanaszét bombázom, és a szó legszarosabb értelmébe, a sötét bal oldalon valék? Ez valóság, na most ez ahol gondolátol? NEM? Ez most az, hogy az ami a SS? Fita, Roni meg koszoruzza a SS sirokat, ami 80 -90 % kuniikul, az a toppok topja jel, nem a $$, hanem van egy oltár, és most az melett, egy zsák, és azokban rubik kockák, (vérbe) és kivül a zsákon egy olyan mint az angol font -pound, jell, két SS? -na meg kéne keresnem, hogy hol van az a jel? Na a lények, ez egy olyan, hogy ez egy luk, és bidi fekete,és most az hogy bal oldalon vagyok,közel ahol a luk, keletkezik,és leritam egypárszor, hogy a sötét oldalon vagyok,és körbe vesznek a kiváncsiik, hogy milyen fegyvereket fogok, csinálni? (fita, ezt a mi volt,féntyesőink hálából, le tejeltek,és fita ez várták tüllem is, de itt a turó$$$...
5.: Namost, ami apuÉnk, hogy mi sose hagyjuk el egymást, ez az amit a magyarok vérszerződés-testvérré fogaádás, *fita a Jézus történteke, egy az egy magyar UFO-k? -made in Hu? Whohhh...és ez az, megintcsak nagyon komolyan, hogy az eret megvágták a csuklonál, és egy borosköcsöbe, és megitták,és kész, vérthugyoztak? -na ha vért iszol? Itt most az hogy katona vagy, azt mindennél jobban utálram, mert aki halhalatlan, az képtelen ölni, és itt van, hogy olyan hogy te tudnál ölni, ezt is leritam, itt van a katona pajtim, hogy az első, ha most mi voltak az első katoanai alakulat, akiket csehbe (cseh cégérek xáxok) bedobbta volna, és azonnal idiszuda? Fita, itt az, hogy az magyarok végig hordják a gránát almába mártott kardot, defita, most egynként mindenkinek akinek a luka még szelel, bizon álljunk sorba a testvéreink mellett,itt a MI Atyánk, a testvérünk. a Mi örökhü Mamámk mmm...testvérünk, testvereink gyerekéink tesvérein -tesvéreim mmm... Fiteljuk Álmos aput, csak legyintcsetek, és hadhulljanak a hullák, dögök sakálok? Fita, mikor még nem öltöztünk be angyaliiba aliba nyaliba? Na ha megérintettem, de nem kellett, csak körbe és dematarizállódott, hogy a tengerek mélye az iszapba allá szálla? -de ami maradt, egy olyan mint a szőrös töke a légynek, szőrzet? -szöjmő, moszat? Zna fita, itt most azok, akik magyar ok, azok mi nem vagyunk ebbe a a aaa...emésztő GOD DÖRRR... most hogy tegnap előtt, ládd lementem oda, arra a platóra, ami egy vas korong, és ez itt van, de nem ott ahol a magyarok gondol lát világaink vannak, pl.-ez ami itt ez az Óceán világ, vizivilág, az valóban éden kertek, (voltak?) és ezek az ami az ő ők vilguk, azok a végleges meg semmsülés? Fita, mit tudnak adni meg produkakáni, ami most...
6.: Zitt az lehet,ha te e... na save? -ládd a fakin ujjam kalimpala...Whooo... vissza tudtuk pinálni...Ami van, most előbb mikor elfeledtem volna? -smirna! -volna? -ülsz, na midennap és mindennap kell táplálkozni fénnyel, és itt van, ha nem akkor ugy ahogy a fizikaki növényállatod, (conputerizált luzárd) meghal! Most elég volt ...fita nizd meg csak ennyit...mi lett a két öcséddel, másodzor, ami komolyabb vala, pitim, ne hagyd itt a fiaidat, tesvéreidet ne hagy el? -na most elég volt a fiaidat! Zitt az katona vagy, az az hogy ugy utálltam minden ami erőszak, de azt a katonságot, csoda hogy tul éltem, s itt van a katonapajtim, és Bubó százados, szeretett, pita, ha életben maradsz leszerellek, és ugyvolt! Most itt az hogy ha vissza tudnunk emlékezni, azaz olyan hogy ubó kezdjuk, nem hanem ott folytatjuk, ahol a part szakad? Nizzitek apuÉNk? MI egy csatát nem vesztettünk, ami fita, jaja Rákocziék dicsó kora, de ott már nyemecek oláh ecet, nincsak ők szbadalják fel MOM,és Kárilyék, adnak nekik nevet?- nemesek, és azok nem is, mert a legalól vannak a a klotyójukba Budenzukkal Benesékkel? -klotty klotty rotty...Zkérdezlek Atyámfia, anyám tyukja, azzal ha mi vagyunk? Most az hogy mondja a fiaim, hogy nemsokára men a pulyka kakas viadal, na most figyeljed meg a platót, én ott vagyok, és most az ami ahol én vagyok, a napomba a fényembe, egy szikrája? Zna valami olyan, hogy ez a szellem világUKba van,ami egy NAGY NAGY VASKORONGON,most figyeljuk meg az arénát? Zirtam, hogy most lent, lejebb nincs, és most fida, ott vagyok, és ugy,hogy akik velem vagytok, mert mi soha el nem hagyjuk egymást, a Tesvéreinket kezde az mi ÖRÖKTÖKÉLETES MENNYI FÉNY ATYÁNKMAMÁNK, TESTVÉREINK, MEG MOST A KI GYERKÉIKET, TESTVÉREINKET? Fita, ezt meg kell tudja, minden megsüketitett -vakitott nyemec nemes testvéreinknek is, jaja beálltak ONDÓVÁRI HUSÁRUNAK? Fita Hübéres Földes urak? Mi van,ha mi gyózünk? Nincsak most életünket vérünket, azok bizon a gyere kid, dik? -eszik és etetik?Fita, mi lett? -Krati, kin a pricsi...
Innennn... kimenni nem lehet, bejjönni? -megvilágosodni? Jaja most menyilt az ég? -aha...
...oááá...