repcsepista Creative Commons License 2024.06.27 0 0 1115

UFOzzuummm... miEeee... mi örök magyar ok testvéris Ég, közösÉgeink, mi Napmadarak -Fénymadarak vagyunk, a Fényból Tul Rull Turull Madarak, turbékulunk énekeljünk, hogy IstenAtyánk örök szeret -szeretet Pro pro Pátria,et Pro Liber Tata ta ta ta...
Rákócziék dicső kora, nemjön vissza többé $$$... ha?
                  4.: Kávézzuummm... tea, fü de virága,milyen fü? Ma beszéltem apuénkkal, és én mindig egy valami, hogy itt is meg lehetne csinálni, ami odafent? - a fény -honainkba, ami mi itt is abba azzal ha vagyunk? -a földöng, napfénybe, mert erdők-mezők sejehaj, hegyek völgyek integetnek felétek? Hogy hogy,hogy nem, az ami van, az vagy a fénnnyel, ládd itt a biológia élet, meg minden élő azzal, szerintem is csodatos, és nem az, amibe most a teremtés coronájuk?Most az már az álmom közepin áznunk, ugyanis most van ez a nappal -napfénynyel élet, és most itt vissza... A második találka alkalommal, most egy korom fekete világba? -itt okvetlen, mikor először találkozunk, az első szó, pitim te is katona vagy,na arra teljesen...itt mindent most is szörnyem utálok, azaz az hogy én ezt gondolni se tudom,te $$$... most itt ha volt gono$$$... gyilkos galóca galócAI gyilkos gomba bomba NUKINUK gondol lát? Gén dol? - ha figyelitek,nem okolok ölkölök de okád666... nem hibáztatok nem bántok senkit, ami most fita, mert az hogy ha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen, ha van olyan gondol látó? -te lát$$$... te ti de ők is si$$$... süsü bolondság, és kész v-eszedelem, egyébb meGOLDás nincs más a szivemen? -ami mia szivemen a számon? Fita,olyan 'ember' van, aki nem gondolkódik? -dik? -fa feláll, ész mássz kussz fel a fára? Fita az hogy fa, az kimondottan csak a fütyid? -csal ládd fa?-na meg pina ko- láda? pisi$$$... na meg pisilő$$$... lőcs, adj neki? Fita, én olvastam egy tilkott könyvet ugy 10 éves lehettem, a cime Erotika? Hogy tudtam az ugy gondolni, mntha az én gondolátom? -lenne, irnám? Fita, most az hogy én ezt és ezt gondolom, és nagyon féltem, hogyha valakik olvasnák, vagy kitálálnák lálálálát... hogy mit gondolok, na mig nem kellett iskolába járni, addig kimondottan az én világomba gomba a házam,csiga biga, valák!!!
                  5.: Mire iskolába jártam, rengeteg éneket tudok, Óh mily boldogság dögség lett, most ippeg, a képernyőn: AI PREDITS APOCALYPSE MASSIVA (SIVA) Asteroid Strike on Earth. Most a mi családunkba, olyan hogy halál nincs! Hogy mi a halál,ezt próbáltam el jutni azokhoz a testvéreimhez, akik mi soha nem hagyjuk el egymást,amire mindenki minden ma is...talán az egytelen akivel tudok beszélgetni, a kisöcsém, ami a fiaim, mi, anyád -apád meg ők ketten, mosmár hárman, na meg a ifiöcséd, ennyi! (fita, komolyan meg a kis 30 hónqpos kis unokámmal) Na beszélni csak a iföcxsémmel, mig el nem alszik, de az ami van, hogy mi a fényben vagyunk, amivel mindennap, jaja Karácsont, és mindennél előbb re való, ládd a BbLila iratokba, kzöbe, ezeket 100 ezerzer...na most ténleg azok ezek a gondolátok, fita, nem hibáztatok senkit, és most ez órihá$$$...kerék, mert 49 éves koromig, ládd vettem egy csörcs orgonát, 6 ezer, és ládd ha leszünk többen, akkor hirhedté válhatunk, mert most lejött a messiás, és hozottt szabad dullá$$$... adjanak adjanak a szegén koldusnak... (fitaljal Kóbiék, monduk a pénz nyomók mindenütt az ő kezübe, mégis kódulnak?) fiteljal nem a bőrünket nyuzzák sózzák sósIzsák $$$... O $$$... ter óllad hény bürt huztak nyuztak le, na meg a csontod nem zörög, jaja kicsontoztak,(vita az GOD UK UK, az fénybőlvan, ládd a Danellah látta, Nabugonodózer aranyfejü szobra, ha ez az!!!) elő?- mummijaNUK luka, vagy? -nem az a God duk de dug, ugy el tudta magát is meg dugta, hogy soha nem nem $$$... ja a hátsója, jaja sóhaja, fingja Fin God, szaga?- hogy sose senki nem látta, $$$...a kérdés, hogy akik megölték fel áldozták a KIRLÁLYUKNAK, na most fita, minden uralkodó király pás sáp pap olló mikor elvágta az ut, tronuk trona az David király vér szemü meg aranyeres lányai? Szerintem a frgyládájuk, az ténleg az angol jawsUK? -gyanus? Na el kell hogy tudjak jutni oda, hogy az eszem? -mit esz, mi az ész?
                  6.: Na ha nekünk nihcs halál, mitől vagy kitől kell félned? -szerintem aki a bőre meg bőrönde hátIzsáka őre? Ezt magammal hoztam, hogy csak magam? -etetem,mert akkor nem kell apuénknak etetni, sőttt...Pajtás, daloljunk szép magyar hazánkról, mely a bőség kincsét ontja ránk, na most ugy két éves egy gicsit több, jöttek az AVH Ford ponyvázott kocsik, és a zsidó vágóhid kóser mészárszék hosszu házból, apu hatalmas nagy posztó szövet göngyölögeket, aztán minden puccora, ládd a Dam meg Madam? -puccosok? Fita, akkor tudtam hogy ez velem $$$... miattam tették apuÉNkkal! Fita, én ugy jöttem, hogy én azért jöttem, hogy olyan csoda mennek országaink vannak, és onnan, zerintem ide le beraböltak a hulla rablók,mert ha meg kell dögölnötök? Fita, én gondol lát, és az csak ha vissza emélkszek most is, ládd ahol az éjjel ix s$$$... Na most olyan hogy viláGod, az A hangod, látod nem tudok,nem tudtam ugy gondolkodni hogy nyalod a fo$$$... fita amit bereaktam a b0kk a zsebükbe, zsebünk? De ezen kivül, ládd ez az, hogy ha a testvéreimhez nem lehet$$$... őszinte, ami lehetetlen mert nekem nincs halá a dó!!! -fita ha neked nincs, hangod? -ha van parancs csalód,család? Fita, ezt leirtam 100 x 115 ezer, hogy most mi a mi fényünkben vagyunk, nem az ü fényük?-fémük? Ez ugy lenne, hogy én gondolkodom, és te ti tá....és mirért ne lehetne gondol látod, na gond öl? -cserebere, de legalább beszÉd,és ha nem bánt senkit, csak akkor tud666... beszÉlni, ha lenne még egy, ládd aki nikneve sLeuth, fita itt csak le ut van, meg le a fa vas kalappal? Zna fita, amit mára, hogy AZ AHOVA JÁROK, az nem ez, és ott nincs a napnak az emlékes $$$... kérdem, fita most minden kis csirkájük, szana szét riadt, ami most mindenhogy, ti akik csak hallottátok siTIM piTIM? -na csak ha lenne még egy valaki, aki megfogná az izém...na itt a nagy kalapács, és kongassunk? -bang bang bigbank danggg...mellecsLeg szét tárva, csak az a Bigg Bang Bank elmélet van! -van? BanKo$$$... kecs mi? -fita itt láthatatlan pi$$$... homok a szemetekbe?
                  Innenn... egy olyan, hogy most nekem van a legfeketébb fekete lepelem, és most itt lent azon a vasplaton lantoltam, ami most lejjebb.... már emelni nem lehet? -fita te ti tá...gojdolkoz ol, vagy öl? Fita, amiket leirok az valóásg, és csak az van, van?
...kecege bekecse kecse$$$... Stephen King: Trump is going to lose. Prepar for it? -én még nem láttam, de ez csak egy ... ténleg az utolso$$$... a vallaguk kukukkk... kint van? -lenne, vagy az $$$... sárba árba, a gatya? -az $$$... Krati, kin a pric$$$...?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1114)