Smíró Creative Commons License 2024.06.26 -3 10 55897

Ahogy ez a félkegyelmű pITE Qss felbukkant, azonnal pakoltam is el a medence mellől, amit el tud repíteni az időjárás változás. Be is jött, mint mindig: lett jókora vihar.

 

Megjegyzem: Nálam is rejtett faszságokat írogat, Istenke mentsen attól, hogy nyissam, netán olvassam, tabu a muki.

 

De jót tett a házi levelibékámmal, immár szabadon eresztve, mert ennél a félkegyelműnél kell-e tökéletesebb, illetve tökéletlenebb időjós? Hát nem:))

 

Csak így tovább! Qss pite továbbra is, meteorológia meg kuka, amíg itt esz a fene. Nem bánnám, ha csak hóesés előtt bukkannál újra fel késtopik békája. Szóval béka? Na ja! Békaphatod... persze ha előtte kiöblítetted az "szájadat" és pohárba raktad az fogsorod. Ja, nem az enyémet, tudod, a vizilótörpjeidét - ha még jól emléxem a fantázia szüleményeidre abból az időszakból, amikor még újszerűnek hatottál itt bőszen mutogatva a feltehetően pöcsöd méretű műveidet és elovasgattam a blődségeidet, néha röhögtem is, hogy ekkora falloszt...

 

Válaszolnod nem kell ám, ez monológ csupán. Mivel tiltva vagy, nemsajnálatos módon esélytelen számomra a reakciód olvasása. Dobj egy negatívat, oszt jó' van. Csak a békám üdvözletét kívántam imigyen a tudomásodra hozni szabadlábra kerülése okán.