repcsepista Creative Commons License 2024.06.26 0 0 1114

UFOzzuummm... miEeee... mi örök magyar ok testvéris Ég, közösÉgeink, mi Napmadarak -Fénymadarak vagyunk, a Fényból Tul Rull Turull Madarak, turbékulunk énekeljünk, hogy IstenAtyánk örök szeret -szeretet Pro pro Pátria,et Pro Liber Tata ta ta ta...
Rákócziék dicső kora, nemjön vissza többé $$$... ha?
                   1.: 6/26. A KÉP? Hogy kik amagyar ok? Fercsi bátyánk lehozta hogy milyen lehetett egy egy magyar összejövetel, ahol minden magyar testévér örök egyenlő,és örök egész NapFénye gyerekünk, sha olyanok nem lesztek esztek, sárt? Ime a földi sár bura még, apum: ha annyit tudsz, mint e -világ?-fiai, nem tudsz semmit, na meg azt $$$...??? Ami a BbLila iratokba, na majdnem minden benne van, csak a nyaka véres meg menetet vágtak rajt, és nyers vadhus? -de össze lehet téveszteni a rabok husa husánga, Rá God? Ha annyit $$$... tudtok,mint e -világ, fiai, semmi képpen nem mentek be Istenetek??? -fita én mondom, az Isten, az fény, hogy ti is Istenek-Fénymadarak vagytok, tek tök? Fita, a conputer adta a niknevemet Fényur? -na most meg forditotta Urfénye? Érdeske$$$... vahon, mit tudhat egy csak mechanukus AIDA AIDÁCÓ JÁCCÓ JÁCCÓBB...alkotásra gyártot ládd pinagyár, fa szállitó, conputer? -minek a MOszatok, a MOtoszka? A csádé -pamacsádébull s MOtoszka? Most onnan oda jöttem, mikor még a magyarok, magyarok voltak, de ma is vannak? Most ha vissza tudnunk NUK emlékezni,(álmámban a madár haza száll?) ami először hogy kik mik a magyar ok? Igy nézen gézen ki, egy magyarok összejövetel, ami egy nagy fészer szerü ház, na fábull, és olyan, mnt egy erdei házikó, ahol azok a szüleink laktak,ládd Álmos -Emese mesés folyójAI apuÉNk, de hogy anyuénk, az nem letevés hogy nem anyuzok, hanem ők ha van magaslát, ők azok, és ők a házunk egyházunk, urunk? -éltess $$$... és üditsts fel, fény Naparcoddal bennünket, ami valóság! Fita, én igy láttam meg az örök életpárom kerékpárom feleségem, a Trieszti menekült táborba a Kantin Capuba, és ténleg, van magyarok Istene Isten -e? -jaja IstenAtyánk a mi mennyünkbe fényünkbe, na most IstenMamánk, hogy lehet hogy IstenAtyánk? -ne éljen éhen a királyUK NUKINUK?
                    2.: Na most, pl. -én? -siTIM-piTIM? Zitt most egyre kevesebben vagyunk jelen, azaz itt örök fénnyel feltölött s mondom aura? Ez azt jelenti,hogy fénnyünkkel telitötött...ez most miután a feketék, ezt ugy, hogy én ma is, belül, tehát most az ottani összejövetelnektól jövök, ide, és itt most bejöttem, és teljesen csak a FÉNYEM? Na az az, hogy most köröttem,korom feketesegg $$$...ég, de lapo$$$... kalap fo$$$...van kalApa? -apuk kasza? -kő? Igen igen az van, hogy most azok akik körbe vesznek magyaroknak csuffa? -itt a gyufa, és robban666... vesznek körbe, kezdve az idöcsmmel, aki ő pontosan az elenkezője mint ami én? -fiteled egy én? Na most az, hogy onnan, tehát az lehetett a legutolsó összejövetelünk, de már csak nekem van fényem! -fita, ez a szó szól szerinti fény! -na most a halál és a halál adok, na az van, hogy a magyar ok? Zitt az itti szereplésem, hogy nekünk nincs halál,mert mi magunknak csinálunk mindent, (elős nájsz éjszka, és ez az egyetlen szent üdvözÖl anya anala egy luk, baxhatNUK?) és az örök univerzihál törvények, minden magától van csak, olyan hogy én csináltalak, ke$$$... kesely, a sggibe teszel, na az a halál! -fita rögtön szent iratuk $$$... halál? Ami bennünk van magyar ok, ládd én... vége, és itt nem az hogy a testem, hanem nem találok egy olyan magyar -testvért, de valhalla az hogy itt meg tudtam rekedni, rekedt a hangom,nincsak most egy nagy BEGYU BETTY $$$... mert hjijj'ba ordibálok, fel izgulok, kiáltó sow a pusziba? Zna maradjunk az álmomba, most az hogy...fita, monduk engemet ami a mi anyagunk,feny, venne körbe, de olyan többet hogy magyar anya god analod? Fita, ahova beugrottam, az az hogy ők, apuÉNk, még azzal a fényünkkel, de fém? Fiteled tegnap, sirtam meg röhögtem, mert az ürbe temérdek fém van, és azzal lehet kezdeni valamit, és azért?
                   3.: Most igy nézne ki, akikkel itt ugy hogy olyan hiveiket toboroztak volna, hogy hátha akad egy kerecseny madár, akik meghozta nekik a tava$$$... (fita olyan hogy ég és föld teremtő, ládd ha megölték? - de az övéket???) ládd Fercsi bátynkat is ők csinálták,és Fercsi bátyánk nagyon hálátlan, mert nem leborulva imádja őket, akik kimondottak végülis, csak $$$... sáska meg sóska? -aranyat tojo Jóska? Sóval,most azzal a fény aurámmal vagyok, s ez mindenőtöknek NŐttök, ugy lássék sék sék sék csitt caatt padalat, biró tojik szék alatt... a ti világo$$$... Arad árad, Cluj meg ne vakuj, hogy imádtassék David királyUK trona, ami fitaljal, az az angol analaik, lásd Jeremiás siralma, jövendőlése, és most a frigyláda, az ott van,az Loandon Pepi Világ-pénzváltó? Fita, azok az egy kéz, irokéz, te be vagy irva, de törölve, azaz ezek szaporitandók,ezek kiirtandó, husállomáNUK?- andó -endő, itt a jövendő? Sóval, most kelle lenni szétszórtan (Dr Who? - telefonál? akik belül, fényaurások, óriások, és most az, ez az hogy nem a hus? -kérdem, mi lenne a hus -od, ami többet,csak rángatódzol,és rázzod a farkad, mert valami mozgatna, de monduk, az aki vagy, NŐ NEM mocorga? Most mégis, össze kell jönnünk, juhaja amit eddig is, hogy ennek a magyarok szamara iá iá iá...jó vége kell legyen, s meg találta a vájuját? Amit érdes ké$$$... hogy most az ami ez is egy 0sszejöttünk a folyónál, hol vánrak az angyalok? Zna ezt a tegnapi nélkül, hogy most itt van, egy nagy nagyar ufo ooo... bazink,csak a fénybe nappal bomba! Amit hogy ki vehettek, főleg ezeket, most hogy ha fita, itt vannak az fényufóink, az hogy csak az vagy, azaz a magyar mádár mad ár szá szá szá...merjed a szád kinyitni, ami ténleg, ha nincs be zipzározva, akkor te magad is, ládd én rám rám jönnek a siróröhögő görcs rohamok, mert ennél trágyább -drágább, drága kó, az ijjen ijjenc szent áldozat, mint Betlehemi ham ham ham ...csillag ragyoghacc.. Óhhh... mondstad e mán Jósuam ham ham ham... lakj az én szivembe? -Itt van szivem, neked adóm uram, uram ki teremtéd...
                  Innenn... most az hogy köd, homály, szürke$$$... ég? Az urÁtok tüzben fogja me perkellni a luka tok? Fita, az ami majda ha az égi bolyongók, a Nap szar vas, jegyében, na hol találkozunk? -a sötétbe? -bujócskázink mint MOé népével? Itt a piro$$$... pap irá$$$... pont a popsiját... szent irá$$$...
... Fita, JFK meg Robi, tudták, és azért tették el őket láb alól? Fita nameg Kossuth Lajo$$$... a teked nem olajo$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1113)