repcsepista Creative Commons License 2024.06.25 0 0 1112

UFOzzuummm... miEeee... maGYár GY-Énekelj maGY -fényár magyar ifjuság, mig a HAN GOD meghalják, szebb jövendő virrad ránk, jaja Süs$$$... fel nap, egy szem $$$... Szemembe könnyel Golgotán gol - GGG...gyia szamár? -tan? tanta gyantá$$$... gyóná$$$...
                   1.: 6/25. A KÉP? ÉN CSAK AZ ÉN NAPOMMAL VAGYOK, ÉS MOST ONNAN, ABBÓL, AZZAL MOST EGY NAGY ÜVEGKISTÁLY GÖM-BÜNK-BŐL, AM MOST AMI IDE, G G G ... azaz azzal vagyok itt? -na most ti is, akik az ÉN G G G ... ÉNEM VAGYTOK, CSAK AZZAL VAGYTOK, és akik csak SÁR BURA, AZOK KOSZOK -KOSZTOSOSOKSZAREVŐK FO$$$... Na ezek minditt is, koszuk piszkuk fetrengenek rengenek, amiknen a TISZTITÓ TÜZEIKBE NUKINUK? - A HELL HELL HELL...ROKKANT ROLL...Fita, az egész VILÁGMINDEBTA S ($$$...) ÉG? A VÉGTELEN VILÁG EGYETEMEINK, MI LENNE HA NEM LENNE EGYETEM BEGYETEM, EGYMÁST SZERESSÉTEK ETESSÉTEK,MAGYAR OK ISTENSÉGEK, VAGY VAGY CSAK SEGGEK? tRöha, most ahogy jöttem vissza, és EZ NINCS, CSAK KRISTÉÁLY TISZTA... FITA, MOST A NAPOMBA VAGYOK, ÉS MOST AZ AMI A MAGYAR OK, AZ EGY NAGY FÉNYEK FÉNYE FÉNYÜNKB UFÓ -HANGÁRAINK -BÁZISAINK,ÉS KRISTÁLY GÖMBÖK, ÉS AZZAL JÖTTEM HOZZÁTOK, AZ ÉN MAGYAR OK ÖRÖK VILÁG -VILÁGUNK ITT IS,FÉNY ÁRADAT ÁRADOK TESTVÉREIMHEZ,FÉNYEN ESZED? -VESZED? MERT ÉN ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZ IS, LÁDD A PISZKOKAT ÉS KOSZUKAT XUKA XUXU JÉRCE PAC PAC PAC... ÉS PISZOK -KOSZ -OKOZÓJAIKAT, DEMATERIZÁOM,(FITA ITT IS KIK TUDNÁNAK MEG LÁTNI, KÖZE LIT ENNI? NA MOST ...MINDENNEK MINDENKINEK IDŐ VAN, VAGY NINCS, ÉS ÉL VELE, VAGY NEM ÉL? (FITA ITT A HALÁL OD, ODUD, AZAZ VAGY BEADOD MAGAD MAGOD, VAGY NEM VAGY? -NEM LEHET MEG BAXNI? -ÁT, A SZULÁPOKN KONUKINAKIK, FITA HA MEG TUDNÁNAK ÖLNI, NEM IJJECCGECIZNÉNEK A GECIKÉIK) Ez az, most, hogy azonnal, fita az ÁVH... aza egy zsidó köserházban -kis kóserbolt elől, most vissza PÁRTIÁNKBA, na ez ami most egy siti-piti kis ingó bingó tinkó porba fingó kis birka? -braka, tarka farka, -mindent kibil, az ember az egyetlen állat, aki ami mindent el is meg kibir,ládd GOLGOTA ÉS KERESD? Nehéz munkával fáradsággal a kenyeredet, és fájdalommal szüld a gyere-kéidet,na az övék minden a DROGOSZT -GON(GÉNUK GANUK) OSZT, fitaljál, mert a GON AZ GONARCHIA MONORCHIÉNAIK, Most hogy miNdenütt lehetett látni a CORANÁJUH HUKK, VIRUSUSAIKAT, AZ AZ KOSZUK -PISZKUK, FITA AKIK A MÁSIK ÉLŐ LÉNYEN URALKODNI AKARNAK, AZ A BETESEGG ÉS PARAZITA és azokat,.na ez az, hogy ZERINTEM, itt van az hogy meg döglök? Fita...
                  2.: tRöha nekem csak ÖRÖK LÉTEM, MEGADJA ÖRÖKLÉTEMET,(MIKOR, MIKOR A PNADALAOL? A ELJÖNK, A NAGY NUKUNUKAIKAL?) NINCS OLYAN, ÉS ITT RAJTUNK KIVÜL, jaja Mi is ufo.k vagyunk! -ezt te az nélkül, hogy ne sjetetted etted volna a fényem,te ez nembüfögted volna ki FEGGETT, Jna most itt az van,hogy akiÉink, még van benne szikra veti, azokba meg szóllal a magyar -világa? -világossáGod akarok, UFO-k? -made in model Hu?Whohohohohooo... Nadon fida, mert itt NEKED KELL HOGY ITT EGY MAGYAR KÖCSÖG SZIRUP, GARGALIZÁLJÁL, NA MEG AZT A KIGYÓ COBÁKOD, OKÁDD KI? zNA itt az hogy a zsidók? Fita, mikor a Pártiénknak vége, azaz csak VÉDENI, AMIT MOST CSAK AZ ÉGIEINKEL KELL, jeelen pillanatban, ládd mi történik a palesztinokkal, ja ugyanaz, amit a zsidóikkal (fita, itt kik vannak a zsidó hihhü$$$... megett<<<) tettek? -ha egy zsidód gondolátbank is megölsz, mind!!! -ha egy palesztinót, ugganaz a hellzet? Fitam betetten hogy MOMUSANKbak, örök ott van hogy az ÉGIEINKET INK LINK LANK LAKATOS... de UK? -UNITEDD TEDD IDEODA, DÜJJ BE, ÉS MEG VAGYTOK BAXVA, ÁLDVA, FITELJUK A ANGYALUK -ANGYAL -ANALKOTRÓ ANGOL -XEXY XAXONŐKAT, ONNAN A NYEMEC XEX -TEXX TEXXELEGNEK, HIMRINGYÓIK, ÉHEN A KIRÁLY, XÁXOK ÉS LEFELE, MINDENÜTT ANGOL XÁXUK UT?- URALOM? ALOM? JAJA AZ ERDEYI (NYEMEC) XÁXOK IS, XÁTOK TÁTOG, VAGY AZ ANALOTOK, KRÁGOK KALTTYOGNA? Fiteljal, 1990 tömegesen, mennek a felszabaditott HÁGÁR?- sojan analkotrárs (ecsetleg Santa StefaNUK, és a BbLila armadáik? -mind a mai nyap?) hogy milyen nagy lett az ORSZÁG UT? Fita, csak az utakat, és csak hogy a legnagyobb luk, országutak orszaga? -emberek emberek itt a pna hempereg? Felleb emelkedjünk fellebb, NE ENMELJTEK FELEBB? A BÜN? -JAJA HA LENNE ZSEBÜNK SEBÜNK, CSAK AZ???-, JUHUSOMNAK SOKSEBÉBEN SEBÜNK ZSEBÜKK, GYÓGYULOK AHA ÉGSZ,MINT A BÜDÖS RÜHE RÜHA RONGYUK? RINGYÓ JUHUK? YOU HUKKT? KUKT?
                  3.: Na most, ezek a krstály gömbök, kristály hegyek, és mdienkimnek, van, ugy hogy a nevére cimezebe, cimerezva, és most előbb neked NAPOD? DOPP... NAPOD NÉLKÜL, AZAZ NEKED NEKEM ÖRÖKMIDEN DE EGYSZERRE, AKI NEM LÉP EGYSZERRE, DOBBANT, NEM KAP LÉPESMÉZT ESTÉRE? NINCS ESTE, CSAK LEESETT A SETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST? GONDOLKOZZUNK MAGYAR RULL!!! TIZ NYIL, AZAZ AZ AZ ÖRÖK 10 ÉS A TIZEDES? Nincsak a HAN GOD? A TE HANGOD, TE ADTAD ODA A HUN GOD, KÖLCSÖN VAGY VÉGLEG NNCS LEG? LÁDD AZ A SZOMBOLIKA JUH HUS OD EDD?- AZ ABRAM HAM HAM HAM ...MEG MAGVÁNAK, A FÖLDED? Fita, a nagy segge$$$... fita, itt elhangzott, leirtam, hogy jöttek ki otthonról azok, akik az hogy nagyság, azt csak a magyarokonok, azaz itt kint, nincs jelentősége? Fita 1024 éve, hogy a magyar -ok gyerekéink emléke, fita, de igaz lehet, hogy ITT VAN AZ A KOMORÓCZIAK MTK BANDÁIK, akik ara ügyelnek, hogy meg ne tudja a magyar, hogy ki mi ki miki MO? Zitt most a magyar könnyü lovasság és a vasasok? Most fita, tRőha, ha egmást közt, talán ma ugyanaz a hellzet -jelzet, mint valhalla, csak most ezek OLYAN MEGFÉLEMLITÓ DUMA MUD MAD MAJOM KENŐCS,, onnan hogy puccosra lerabolnak bennünket, ami még hatyám, nincsak miért hivjuk a nyemeceket, ládd ma sem, senki sem akarja érteni az édes testvére nyelvünket -kivéve a husát baxni meg RÁ GOD? -az oko$$$...nyel, tát ki a szád, állj nágykézláb, uram,én hanyatt vágom magam, na ne... hasra? Most a kis unokámnak, csak ÖÖRÖK EGY VAN, HOGY ITT MINDENEK ELŐTT KERSSSÜK ÖRÖK MAGYAR OK, MAGYAR FÉNYTESVÉREK (UFO-k? -made in Hu? Whohhh... s most én azt mondom, MI MAGYAR OK, MI NEM VAGYUNK ITT??? EZT A SÁRBURÁJUK -ÁT? -EZ NEKÜNK NINCS, ÉS EZ ADDIG, MOST ITT VAN AZ NAGY MI SIONUNK HEGYEK, AZAZ KRISTÁLY -GÖMBJEINK =UFO-k? Na az idöcsém, ládd ő olyan nagy ember, ládd te meg az öcséd nem tudjátok, na azután huzták le a Mi is ufo-k vagyunk! Ha egy mint a lunak, mind!!!
                  Innenn... egyszerühe, ez az amit én, apuÉNk, nekünk neked nincs halál, ami te olyat, ki tudnál találni? AHA MÁR NEM VAGYOK, ÉL BENNEM MOÉ JÁCCÓ JUHUK LUKA VAGYOK ÉN, DE CSAK BUNDA, BOTA?
... fita, ez az egész egy ANGOL XÁ$$$... baxól ( yorksire manga lizard) korpa kása, akik csak a vasba vassal hadoná$$$... JAJA PARANCS CSAL -PARANCS CSALNAK, DE AKI CSAL, AZ MAGÁT CSALTA? -PALACSINTA, LEGVÁROS PADAJTÓ MI VAN A PADON? APAD?- 666... SZAKAD A PAD, 777... DÖRÖG AZ ÉG, 8 ÜRES LETT A POLC? 9 KIS (LUCZI) FERENC,10?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...
...higher power?
... kecske bekecske: Russia 'soots down US drone' over Black Sea as World Warr III fears intensity ...fita nem létezik, hogy a 8 billcsi között, nincsa egy tátogató? -jajja az analuk? -nuKinuk?

Előzmény: repcsepista (1111)