repcsepista Creative Commons License 2024.06.25 0 0 1111

UFOzzuummm... miEeee... szürke hétköznapok, ha volna valakiim...ki megfogná a kezem, itt a kezem nem disznóláb, Nehéz munkával és fáradsággal keresd a kenyeredet, (faj?) fájdalommal szüld a gyerekidet... ki mondta,az biza le kell vadászni, (Nimród apu unokája vagyok én) fára kell (lámpa vas?) akasztani, de nem lehet? -magukra hagyni? UK UNITED KIN DOM? Mindent vissza a felAdőknak? -baxNátok egymást?
                   4.: Kávézzuummm... tea, győgyfü?A fiam reggel az asztalnál a papirjait rakosgatja, Pénz az Isten, Pénz az Menny, Pénz az minden, senki se látta láthatja, meg senki tudja (Isten?) a nevét? -de, élet Adóm,a DÓM,vagy halál? Zitt az, hogy most van egy olyan, hogy több dimenzió lenne?-(gondol lát, vagygojnd öl magnes mezők tereik) hogy van gy olyan mnt egy tubus,most volt a nyelvemen, olyan mint amivel ruzsozzák a szájukat a hÖlgyek, (fita a szülés?) azaz van rajta egy olyan kupak, és ruzs lenne benne? Nem tudtam meg közeliteni,na ahogy bejön, az most lent van, és lehet az is hogy a tengerek mélyén, fita egy nagy árvizzel, (csunyami? -fita lehet az vala azegész tengerek háborgása ez gömb vajudása?)le tuudják a föld felszinét mosni? Na van a Dun II...valami olyan,és hangokkal? Na mégis a HAN GOD, az abzullu ultimukula fegyver,ládd én ez tudtam, mert ha most fita, magyarországom (földem) szét trancsirozva, ami nekünk együtt, azaz együtt csinálunk mindenÜNKet? Fita másnak nincs értelme, és csak a MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖS ÉG? -fita hallottam a hangokat, ne,megint, ez ugynaz mint akik az idöcsémbe vannak!!! Fita, talán most be villogom, mikor átmentem a szomszédba, és haza jöttem, (szép öltözetem vala igazi uri gyeek) mert anyum kijabált piti piti piti... apum fütyült,(nemvolt otthon, akkor nem vert volna egy órahoszatt) na most kertbe nyillik, saját illemhellm van, és néha hallom hogy a kert végén apum fütyül, egy magas fiii...felső e s fööö...? Mellesleg, igaz, hogy mot ez a Dómot, a Dam, nagyon fita, ADÓM?MODA, MÓDA? MO DAAA...(az hogy aMad,az is egy temlpomuk? de mukk?) Na a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, hogy közvetlen megettünk a sikátorba, egy ördöngős, na boszorkány asszony lakott, és most egy péntek este,(olyan csoda zene, am esteleg az erdélyi fatángyéros) fita teljesen át tudják venni a a Damot? -Madamot? Mad dam? -fita csak a föld pora sara anyaga? -meg egy fü vagy virágsál? Na most rengeteg szellem tölti meg, és most engem, ládd olyan 3éveskörül, egy péntök este, teljesen át vett, és mentem a haramadik szomszéd hozhoz, akik amcsiból vissza jöttek, és nagy nagy szalma kazaluk volt, azaz jó móduak, és azok, is, mind a kettő ördöngősek valának, de hogy aki megettünk, az nem jó boszrkány, és szerintem ezt Borca néne meg Károly bácsi nem tette volna meg,mert engem szerettek! Sőt behivtak, sőtt volt egy nagy fosó szilva (körte) fájuk,és mindig hivtak szedjek szilvát, meg akarsz lekváros kenyeret?
                   5.: Hogy mit akarsz ezzel,hogy teljesen át vették a testemet,meg a computeremet, és fita, A gyufást dobozt, azzal most ki mentem, nem emlékszem, nem tudom mit csinálok, itt van hogy idő -kihagyás, csak az apai nagymamám, az is boszorkány (varázsló) vala, de ma is IMÁDOM!!! Megfogta a kezem, és igy hihh hihh hihh... (jaja levegőhöz kapkodtam, szivtam be)felébredtem! De apu kérésére, UFOINK vigyáztak rám, és menekülni akartam túllük árkon bokron keresztül, apu tidta! Fita ezeket leirtam, hogy... na apuÉNk, fita ISTEN? -AZONNAL ATYÁNK, és itt van, CORONÁS BITANGOK HAZA ÁRULÓK,na msot fideljuk az ÖSZ JÁTÉKUKAT, ami mindenki tudta, a falumba,hogy vannak boszorkányok,és igen igen seprünyélen száguldoznak az égen, és mindenkit, el tudtak hallgatani,közba a nagy véres száju kumcsik, vitték a családtagjaikat hozzájuk, és meggyőgyultak,én ott voltam! HOGY MI GYÓGYIK,KIGYÓ GYULA, MEG A JÓ SZÓ (DE AMIT MI JÉZUS FÉNY, NA A SZÓ IS BISANCI, JÓZEUS,FITA JESUS AZ TÉNLEG JOSUA SULYA? ) MEG HANG? Fita mit csimáltak a TÉNLEG GYÓGYITÓINKBULL, ládd itt most ezt én is,honnan lehetne meg tudni hogy JÉZUS, az én vagyok, leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy lehet leegyszerüsiteni,mert nagyon dangyon a kinom,ha az irataim a gyerekéink kezébe kerül777...ne? iTT VAN APÁTOK ÁTOK DE HOL A TOK? TOKO? Ezt meg lehetne érteni,de ahoz lenni ennie fény, kell, ládd apum, Pita, menned kell haza,(fita én uganaz)mert a MAGYAR TESTÉVREK KÖZÖS ÉG? FÉNY UFO-k? -mada in Hu? Who?- na most, ami van, ezt midnenkitül f9ggetlenül,nekem a testvéreim,akik örök jó gyerekek... Itt van a katona pajtim,s nevettem, mikor egy egy barátját bemutatott, jógyerek,(Gercsényi) és annak is, sittpiti is egy jó gyerek! -ez az hogy nem bánt senkit, na fita,itt is is, csak azokkal, mert nem is tud$$$... NA MOST én akarok s csősz lenni, és mindenkinek csőszdinnye? Ma a gyerek, mit akarasz szeretnél, hires gyerek, mindenkinek kivétel nélkül kajajegyet? -de fitelitek, jaja az lenne a 666... a piros szemü fekete lovas?
                   6.: Nagyon lent voltunk a fiaimmal ma reggel, hogy ezekkel abüdös vackaikkal, fiteljad mindet az PÉNZ ADÓK, fita minden roncs romromba tökölés, és miért nem lehet NÉP JÁRMÜVEL, S INGYEN! MINDENKI MAGÁNAK CSINÁL MINDENT AZ ANALOTOK nyikorgása,na fita az ANGYALUK? Most nem is kezdek bele,de ISTEN A MENNYEKBULL ANGYALUK? Most az, hogy vakok vezetik a vakokat, na most itt akik EZT? Fita, apunk gondolatába, én benne vagyok, ők bennem, és csak AZ, LÁDD ENGEM MINDENKI SZERET, NA MOST IRTAM HOGY A 2-3. OSZTÁLYBAN, A GYEREKEK, MINDEN GYEREK, KIVÉVE AZ UNOKA ÖCSÉM TÁVOLABB ÉLT,DE EZ AZ HOGY EZT VALAKIK ÁTVETTÉK A GYEREKEKET, FIGYELTEK HOGY KIFESZITENEK,A SZABVADKIMIS MEG BESUGÓ GYEREKEK ELŐL KEZDEMENNYEZÉSE,hogy a tanárok tudtak rólla, valószerü? Na át vette őket, ugyanaz az erő,ami engem,mikor a jó ördöngősöket...(NEMTIDTAK A SZARBAMÁRTOTT KÓRÓVAL, BESZAROZNI NEM TUDTAK HOZÁZM ÉRNI)ládd TELJESEN NEM TUDTAM, ÉS AZ AZ IDŐKIHAGYÁS, (FITA EZ AZ EGÉSZ AZ!!!) ÉS ITT, NAGYON SZOKSZOR AGYHALÁL,VAGY BEFAGY, MEG ÁLL, MERT ITT AZ AMI JÁNUK8,44!!! CONPUTEREÜK,AZ AZ A RUHA RÜHE, AMIT FELÖLTÖTTÜNK,ÉS MOST AMI VAN,FITLJATÉK, ELŐBB MOST MIDNENKINKEK EZEN IRATOKRÓL INRI TUDNI KELL, és most erre, fita ezek ÁLLATAIK NÉLKÜL, nem véletlen HUS ÉS VÉR ÁLDOZAT NÉLKÜL,(NINCS BÜN ÜK? BÜN TETŐK NÉLKÜL LENNE, BÜN BOCSÁNAT??? -SMIKOR FOGNAK EZEK BOCSÁNAT?) EZEK NEM LENNÉNEK, NA MOST FITALJUNK MOST JÖNNA A NAGY HORRR...MADY TAMPONUK? Jaja hallotam megmonDom hol a bal szemem előtt, az oromtól balra, jaj de süket? -mit mondol? Na most, egy bitta, hogy az amt a MAGYAR OK MAGYAR FÉNY (DE JÉZUS IS LEHET) SZABADSÁG? Fita, azt csak ugy, hogy most AZ AMI TE IS MAG VAGY,ÉS MAG AD, AZ AZ HOGY A TE FÉNYED, ezt meg akarnám láttatni azokótokkal, NA MI RAJTUNK VAN,UGY AHOGY Papp - Várii Elemérné (Szikaly Szeréna) Nagy nagy ördög hulla, rajtunk? -de most... fény fény fény...a beletekba az analotok MÉREG DRÁGA fo$$$...fita, mi az hogy satan gané?
                    Innenn...na hol van a vasnak a helle? -fita,az égbull buli, (az ürbül?) leszálla az arany váro$$$... az meg hol van? -és addig, várjuk, folyton várjuk, nem tudjuk NUK? -mikor jő el? -de tudnak mindent ami eddig... rend ellene$$$... ÉG?
John Ankerbereg ujaaban nincs ufo,csak nekik?- $$$...
DVR -DYSTR
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1110)