repcsepista Creative Commons License 2024.06.24 0 0 1110

UFOzzuummm... miEeee... szürke hétköznapok, ha volna valakiim...ki megfogná a kezem, itt a kezem nem disznóláb, Nehéz munkával és fáradsággal keresd a kenyeredet, (faj?) fájdalommal szüld a gyerekidet... ki mondta,az biza le kell vadászni, (Nimród apu unokája vagyok én) fára kell (lámpa vas?) akasztani, de nem lehet? -magukra hagyni? UK UNITED KIN DOM? Mindent vissza a felAdőknak? -baxNátok egymást?
                   1.: 6/24: A KÉP? A köd, amibe Sanyink eltünik, az ott lebegett a vizek felett, és még nem volt nap? Előre -hátra, nem ülj fel a vas lapátra, lipit lapát apád kasza? -kő? Nem eszik foron a kályhát, de a tüzesPlqtójára ára, rá lehet ülni, puccos seggel,és leszel sült cobákuk püspökfalat, husuk, pacaluk? Van bőr a pofádon, s ki a bőröd őre? Zna most,mi akik a VILÁGOSSÁG GYEREMEKEI REMEKEI RÉMEMBER GYEREKÉIK? Fita, itt az van, hogy a MAGYAR OK GYEREKÉIT? Na én azokhoz jöttem, be le?-akik magyar RULL, gondolunk mindent, ami csak ÖRÖK TESTVÉR-I$$$... ÉG, AZAZ ITT MINDEN ÖRÖK VÁLTOZIK,ELMULIK,KIVÉVE A MAGYAR OK TESTÉVEREK KÖZÖS ÉG, ÉGEINK, Egy meg mararad, az Égi Fényünk, ami most mi ÖRÖK EGÉSZEK, ÉS EGYMÁS ÖRÖM ERE ÉRE -ÉRA VAGYUNK? Fita, ami van, hogy mi felvetteük azt az ANGYALI NYALI BURÁLUKAT? Zna valhallogy igy, vegyük a Károly Gáspár forditásokat,mert teljesen más mnit a többi, ---fita,tudom hogy most!!! -megszippantotáták, na hogy nagymegenessel leheetsegged, na MI AZ ANGYALUK UK?LUKUK? RUHÁJÁT AZAZ AZOK HALHATATLAN OK, ÉS HA MOST VALAKI AKIK FLNYESEK VALÁNAK, ADDIG,MNG ODA NEM ADTÁK MAGUKAT, EZEKNEK A FÉL GÉPEK, ÉS MOST FÉL EMBEREK? -ÉS FÉLNI KELL ŐKET? Zna én rögtön, ezek KIZSIGEREZNEK BENNÜNKET, és most engem, ládd sehol nem engednek hogy meg nyüsszenjek, ami most ami itt történt, LÁDD KINEK JUTOTT ESZÉBE,ÉS MOST Ő TUDJA, AKIK A Mi is ufok-k vagyunk! TÓpikuloanunkat, nyitotta, és azzal, Most Mi Atyánk a te gyermekéid, itten össze gyültünk? Fita, én nemszülethettem volna máshova,ládd a szüleim A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, ezt most ugy,hogy a szüleimék is UFO-k? -made in Hu? -Who? -és nekünk csak ÖRÖK ÉLETÜNK VAN, MERT MAGYAR OK VAGYUNK!!! MAGYAR CSALÁDÁK OK!
                  2.: Ami itt amcsiba el hangzott a HIRADÓIKBANK, hogy ha valaki palesztint mond, az anti szemita, mert a palesztinoknak sose volt királyuk? Fita, ami fenmaradt, hogy Koppánunk, neki nem paracsol senki, na most az ma is a halál fia, mert mnden ed edd a te husod, lehet látni, és az lenne... Fita, itt az van, hogy greek (bisánc) iratokat találtak, ahol Jesus egyenes forditása Josua-nak? Fita,itt az van, hogy ha minden bennünk van, az csak a magyar ok lenne? Ezt a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy meg haltam, ez az ami az első, hogy rohamok onnan az elsőosztály első óra, hogy én ezt nem csinálom, hogy megtanultam volna irni olvasni, az mire iskolába már tudtam, na most Junius van, most pusztuljatok? -bilincses iskolák,s gyertek szabamelló örömök, azaz ezt egy váro$$$... $$$... NŐ? A KI MEN NŐ? Zitt vissza, hogy az arany bornyu imádók és imádattatók (bün tetüktetüik) ma is? -arany bika, azaz a hét kövéret megeszi a hét sovány $$$... JÖN MÁR A MÁRA A BIKA FFF... Vissza, hogy BŐZSIKE TERHES ÉS SZÜLNI AKARNA? Na ami van, mágnes terek fény nélkül, és most HOMÁLY? -mondhatni szürkeség, ez az, amit ha Sanyink eltünik a ködbe,akkor az az!!! Fita, otthom mikor ez szép, beszéd, na ezt most itt akik monduk tudják, hogy szép lehet$$$... most szép ruhád (rüh)van, na ez már szép beszéd? -a segged a beled tudod rázni. van farakd? Ime a hellzet, hogy Sanyiénk, szabad a magyar nép, szabad valhallára ára? Fite, rendezni dolgainkat csak nekünk lehet, és kell! -egymást közt is si$$$... $i$i$$$... ne visi$$$... Ime a hellzet, most itt van a They Live, jaja ők a foltos bórühek, na most azok ANGYAL OK LOKOMOTIVÁK -DIVÁK ÉS VAKOK,ÉS VAKOK (az Őrdög, az JÁNUK8:44! .kozponti KON -PUTERUK!!! - A TI ATYA TOK? -VEZETI A VIÁGTALANOK, Jna most mi magyar ok, most a Tejut elágazásánál MAGYAR TESTVÉREINRE TALÁLTAM, (fita elég egy al vállálkozó, nagy vállal kozz, ládd Brezsnyó s kommunnizmus sok ember válla, Stalin, no ember, no probléma?) fita nemcsak HUSUK YOU JUH HOOKT? HOKIZHATTOK, hanem fény, ez az hogy abszulőttek olyan magas rezzgés,aminek van egy ÉGI FÉNY? -na most az lenne, amiben Sanyink, meg ládd Jézus? Fita,itt magamról -ből, a bőgatyám, Atyám, jaja csak egy van! -na most itt örökké ők fognak GIGAZOK, VASORU BÁBÁIKBÁ BÁ BÁ... BEL?- pelenkázni?
                   3.: Most az hogy ISTENEK a magnetitkos mezőikból, most mi ki MOba a fényre, derü? -fita, ugy ahogy én találkozom igazibull, a mi HOZZÁNK LEG KÖZELEBBI...fita ez az hogy akik az én magyar, ZITT ÉN MEG A FIAIM, az iskolába be kellett irNUK, hogy mi a vallásuk,(de kurigták őket, na most is, őket nem rugták ki nem mondjak ijjeneket? -és mint a két fiam, függetLenül azt irta be hogy MAGYAR! (FITA ITT AZ VAN, NE BÁNTSD A MAGYART!!!... FITA AZOK AZ OK?) Ami van, hogy én menekültem volna, hogy ha csak egy juhot, azt amit ami GOLGOTA ÉS KERESZT, nekik üdvöt csak az erez, vérallá futá$o$$$... Ime a hellzet, ha én oskuláJAWSÁLOM -ba, akkor csak MÁGUS ISKOLA, azaz fita mert MAG -Y-ÁR az az!!! MÁGIA MÁGLYA, FÁKLYA FAK JUH? -JUHÁR FA? Jna mindent ami DIETA DIÉTÁS AZ KÓSER, és USÁZNAK? Sóval,mégis Kossuth Lajos, a teked nem olajos, haza vágták, az UK -K - fo$$$... FIZIKAIKALG IS, ami msot ami késik, mulik vagy nyulbór? EZT MOST UGY, HOGY HA FÉLNEK HA KÉRDEK, ÉS NEM A NYOMORULTAK SZEGÉNYEK? -HANEM AKIK A BÜNTETŐK, MEG SE MUKKANTAM, ÉS MÁR MEGBÜNTETTEK, NEMCSAK A MAGYAR ORSZÁG? Zitt be kell verjem, hogy FELVETTÜK AZT AZ ANGYALI NYALI RUHÁT? Zez az, fita, én azonnal veletek, na most itt az van, hogy még sokan, alszanak! -nem álmodhatnak ALMUK MUKINUKAIK semmit? -de de Fidlerék in the ROFFF... FEED ED EDD LER? JAJA TE VAGY A SÜLT MALACUK PACALUK? NA FITA, AZ ANGYALOK CSAK HUST ÉS VÉRT ISZNAK!!! Za midnent azonnal tisztitŐ TÜZZ??? MUMMYYK? Na amit eddig, hogy előbb, ITT AZ AMI JANUK8:44! AZ EGY AZ A SZÁMITÓGÉP -CONPUTERUK? Fita, ha most megtudtam volna semmisiteni, vagy csak bele pszkálok? -az idöcsémet örkre el vesztettem volna, na meg esetleg Béla bátáymat, akik ...fita én is be akartam lépni, mikor katona voltam,és olyan Siró rühögő görcs rohamok,(UGYANAZOK MNT A JAWSÁLMO$$$...) amit nem tudtam vissza tartani, ami fenhangon kijött raJtam,ma sem értem, mert már erősen jógáztam,hogy a testemen uralkodni tudjak (DE A HANGOM???) mert nélkül, hogy érnélek el benneteket, hogy ebbül seggbe rugdolva de ölve? - kirugjalak?-mnt engem, és itt más meGOLDá$$$...???- sprechen zzz... dác$$$... bekaptad nyeme$$$...jahhh...
                    Innenn...na mi belÖltüztünk, fita ez a hal bőre burálya buritól!!! -halla$$$... TÓ? 9 kis gólya,orod a dugoja,kiment a tóra, és meg hozta nekünk a tava$$$...magyar nyál nyel$$$... -jaja száraz tónak nedves partján, döglött béka kutykurutty...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1109)