UFOzzuummm... miEeee... Jawsálom állam, Királyok Királya szent nemzetsÉg? - Abram ham ham ham... neked adom a földet ham ham ham...
4.: Kávézzuummm... tea, gyógyfü? Házi Áéldás:Hol pénhit, és omlik mint a juhus piors vére, ott szeretet? Hol pénzimádat, és felelem, hogy elfogy? -ott béke? Hol béke? -ott áldás? -bün áldozá$$$... nélkül, hogy egyenLIted ki a kasszát? Hol áldás = áldozat nélkül, van bün bocsánat? -már boccsásatok ki, vagy be? Zna itt ÉN ÖRÖK ÉLET HÜ HÜE VAGYOK, és ezzel rögtön, most az hogy vannak a bukott angyalok, amik pontosan két segg közzül mi buj ki, azaz ládd valóbank,csak egy? KÉT FÉL? Most ha egy test meg lélék? Fita vérben az élet, és most bocs,mert a kis hugom,és azt irtam hugyom, na az a vér? -hugysav, és a hemoglobinja az vas-ötvözet lenne? A hugommal találkoztam,amikor egy világhirhedt, fita a daragonbandák drogonoszok kezében minden, és azok ha azt mondom al fajzataik, akkor az jobb hogy al -villogások? Hogy jöhetett létre, al -világok? Mikor a mokány, utolso mohikan, na én is, pita hagyjál csapaot papot, és hagy itt midnent, menjél nyemecországba, nyemcek, nem bészÉlni magyar? Na a hugom,megjelt egy FEHÉR EGYENRUHÁBA, ÉS PITIM, MINDEN RENDBE, jaja de a zseppénz? Ez lobbo 7 éve alatt, és ez nekünk a 7 éves trubilásioNUK, és 3 1/2 Millcsibe került a per! -na végül is fel lett függesztve, (mint orosz kémis kivizsgálás) mind a mai napig! Mellecsleg a Mi is ufo-k vagyunk! -egy gicsit jobban leirtam! Na most, az hogy, mindenhogy ebbül, csak egy faszilánk maradt, (a szemembe?) ami azt lenne,először is ez MINDEN HOGY MEGSZÜNIK, de nem akkor, mikor ezek bejáccák, meg játszik a bazári mojomukat? Nadon fida, NEM TUDJÁK KI MI KI MŐKA? ÉS HOGY MIT CSINÁLNAK? Zez az hogy TEMPLOMUK nélkül,lennének TEMT LOP OSZTOK OSZTLOPÓK? OSZLOPAIK, DIADAL OSZLOPAIK? -ÉPITMÉNNYI SIONUK EMEVÉNYEIK, AMI MOST MI LENNE A III. TAMPONUK NÉLKÜL?
5.. Fitelem, igy ahogy van, DE IZ IZÉ, JAJA ISTENI CSODA, és most az, hogy ÉN NEM UFÓT LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK, NE TE IS ÉS MNDEMKIM,AKIKK KRÉMEK, LÁTATOK MÁR KUTÁGASON GÉMET? Zitt az, hogy itt valami olyan, most nem cifrázom, mint a véralá futás fo$$$...és most vérallá futo$$$... lettél, és lett arany ered? -arany bánya, majd meg bánja? Nem mert ezek allá buktak amit bukott angyal luk? Mos az, hogy nekünk magyar ok semmi de semmi olyan, amiért ölni áldozni kell, olyan fog almunk sin$$$... Ez az. hogy mocs csak azaz Égi Fény fenn van, amibe Sanyink eltünt, az érdekes hogy nincs sirja, fa fe, fej fa? Azt amit mára, most van előszél, forgó szél, sodort a Mi is ufo-k vagyunk! -topikulónkba,ládd Kukocia Jancsi a becsületes nevem, mert kukorica közt születtem,nem jász ólba? -szóga? -na én siti piti, hol van a siTIM? -mármint a turáni lepel? Zna itt a leddöbbentő, hogy semmi, ládd ahogy az iratok kozt van, hogy Ég és föld elmulik,de a hang? Nincsak ha valaki ide eddig, monduk ezt ténleg hülyeség, és eddig el tudtunk jutni a FEN SIK? -KIS MÁY ITT A A AAA...fita, itt ezk akik ténleg te a seggem terméke vagy, és ő ők, fita itt azok a ufosok, most az hogy én rögtön, előbb azt a JÁNUK8:44! -AMI TI ATYÁTOK,VAN GATYÁTOK? Nadon fida, mert monduk az hogy Atilla? Most az hogy itt azzal, LÁDD 2002/2/22? Felvettük, aránylag soKan, de sokan sokan mikor a Tejuton fel fele elágazásánál, magyar tesóinkra találtam, ami mondom, nekem nincs halál,mert az neked is tudni kéne hogy mi a fene? -feneke, van nekik? -$$$... feneketlen? - ki lett eleve fenekelve? Naz az van, hogy a legkisebb olyat,én én még ugyis, hogy miért ne? -hogy megcsinálhatnék helleted hellett lettek? -és most ezt ugy, hogy ahogy ezek EL KÉPZELIK, hogy az ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE, DE KIK A FÖLD KISAJÁTITÓI TITOK? Amit tudunk, hogy AKI A TULAJDONOS, AZ ÁBRAM HAM HAM HAM... NEKED MEG MAGODNAK MA GOD? - na az a TARHA, MARHA NE HARAPJ A SZARODBA? SZÁRAZ FÜ PALACSINTA?
6.: Az ÉGI FÉNYÜNKÖN KIVÜL, nincs kivül, kihül? Na csak ÖRÖK KÖRÖK KÖRFORGALOM VAN CSAK, ÉS MNDEN VISSZA A KÖRFORGALOMBA, HA MEGTISZTULT? Fita, igaz, sem anyag sem energia NEM VESZHET EL, hanem ez az, ma is szóba került a fiammal, te már...na nekem mindennél szarabb, és amit akarok, hogyha a testem nem van? akkor is mint én egy az egyben, APUÉNKKAL, na neked is ők seggit esznek, azaz az amit hogy mi fel tudjuk srfölni magunkat! Na ami van, hogy már népek, ezt Sanyink is néha néha... ugy érzem magam, mnt neki mentem a villany póznának brummm... Sóval, most hiába akarném hogy na baxxatok ki már velem, azaz eddig minden olyan kos baráti közösÉgem szét verik, meg most azt hogy IGEN,MI MAGYAROK,MI ÖRÖK VAGYÖK, ÉS EZ AZ AMIT TEGNAP AZ idöcsém, hogy én midnenkire rá akarom erőszkolni magam? -kétszeris emlitettem,nem pont forditva lenne? Te azt mondok amit te tudsz, de honnan! Zna ami monduk, ládd ha tudtam -tudok veletek találkozni a levegőbe, na most apuénk, ez is jó? _ezt nem tudom, de én tegnap este,itt utálok? -inkább bár sose lettem volna, ami olyan ne merjetek olyat gondolni, mert vagyunk! Ez az hogy ami a MAGYAR OK, DE ZSIDÓ HITHÜEK IS VOLTAK KÖZTÜNK,ÉS UGY MONDUK 100 FRINT A PERSELYBE, AMI 1856 -IG, SAJÁT BANKUNK VOLT? De azért robbasztoták ki 56-ot? Fiteljal ma ugynaazzal cselekklel dolgoznak mint 56 Suez? Naz ami van, itt az van hogy igy is ugy is, ládd csak az Égi Fény, marad meg! -ami minta ez a fény? Zitt magam is akarnám, ládd ez az AGY? -EZ ABZUGA HUZAGA HA ZUG -HAZUDD BÁTRAN,BÁTORLÉGY MNT DANEIL DIK? -MOST EZ CSAK FAJA FENTARTÁSA,AMI ITT OLYAN NINCS, KAJA, KAJONUK? -Zna most, itt az van, hogy hogy kell hogy legyenek MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS KÖZSÉG ÉG UFO-k? -mert itt te, a fényed nélkül,na most ezt ugy, hogy ládd HÁZUK -TEMTLOMUK, NA NINCS OLYAN, AKI EZEKET A ROMOKAT CSINÁLTÁK, AZOK A ROMUKKAL EGYÜTT KAPUT! Fita ezt megint, hogy most azoknak itt kellene lenni enni, és most azok, nincsennek, de akkor kik azok, akik csak rom rombatökölők,és mo mo mo -móra dögölők? -fita,fábull vaskarika GÉ-PEK!!!
Innennn... tRöha, hol bujálKOD$$$. ki teremted, az eged a földet, most figyeljal SZAVAK VAK VAK VAK...minden de alla hukk támbassza... massza hol a bajussza? -szakálla? -farka? HA ZOO -DIK?
...oááá...