UFOzzuummm... miEeee... Jawsálom állam, Királyok Királya szent nemzetsÉg? - Abram ham ham ham... neked adom a földet ham ham ham...
1.: 6/23. A KÉP? -most ugy ahogy ott, tehát az ÖRÖK VILÁGOMBA -VILÁGUNKBA *EGI FÉNY* KÓSZÁLLOK, és az hogy hogy tudom ide belüni, azaz ott kell egy KÉP, aminek ott is,(OTIS, ORSZÁGOS OTP TAKARÉK PÉNI$$$...) meg itt is, a közepin ázunk? Viz vér fény? Vérben az élet, Power in the blood, Bloodi angyaluk, ha meg halok, ha ha ha... Na most emgem a titkok érdekelnek,és itt az lenne a játék, és ha megtudtuk titKUKAt, piszok $$$...tüzre vetettek, vetettek? -midnenki minden a kép mása, fita azok robotok droNUKIJAKIK ami vet? -VIZ, VIZÓ, arat? Na itt hogy az iratokbank is hogy csak a cselekedetek maradnak,na ezt neked is meg minden a csak egy setj elem lenne szösszentés,mi a szösz ez biza tődőbajos? -jaja az ma a tődőbaj, és rákos, azaz káros, és monduk, ha nem tudjuk KI GYÓ-GYI-TANI, akkor mi is a BÜNNEK TENGEREIBEM ÖRÖKRE EL TÜNÜNK? - MULUNK? Hogy mi marad, az a HAN GOD? Fita, engem, nem engedtek barátkozni, ugy anyum se,s az első alkalommal, át szöktem engedélye nélkül (kb mnit most a kisunkám, ez ugyanaz, be kell láncolnia az ajtót, mert kimen kószálni az utcákonm) a nem jó boszorkan asszony házába, és egy kötelet beáztatott,és mikor vizesen haza mentem, egy óriág, vert a beáztatott kötéllel,(nem fájt, de annál jobban, mert jól éreztem magam, fita itt is azt nem tudják elviselni, hogy neked is kin a popsid) a falu népe(nem hanem a jawsálmosok fita,azok vas bábuuk lettek? -vasa $$$... örömere?) Fita anyagi ágon grófi és nagy nagy földbirtokos a nagy szüleim,mig apai, papok meg katonák,és a nagybátyám, minden idők egyik leghiRsebb (TANITJÁK AZ OSKULÁIKBANK) hadvezérünk, akik Berlinnél a hármas orosz gyürün, ugy hogy fel hivta az angolokat,hogy reggel ott vagyuk! -és ott volt az ezredével! Na most itt TÉNLEG LÁTHATATLANOK NUK(fita ha csak gondlNUK, rögtön véglek el élveztél) VANNAK,EZ AZ HOGY FEKETE GYÁSZ UFO$$$... OK, ezt most hogy az iratokba, ládd JáKóbi birkozik (xexel) az angyalával,(fita ma is az ufo$$$... el rablá$$$ ...OK? - kis hugyom vérét, egy cseppig leszippantják,amit ellene fognak engennerálni, most az idöcsémbe vannak) és hivjad a TEREMTMENÜK,(you juhus?) JAWSÁLOM? HAM HAM HAM... Na fita,most jövök ide ami ez ugy van, ládd nincs az hogy ez, ne lenne nyitva,.s most tárva -nyitva a BUZDIJUKAIK NUKINUKAIK KINUKÁIK KUPLERÁJUHAIK AJTAJA, te meg vagy őrölve? -le daráltak, fasirt?
2.: Namost, vagy MOMOK ÖRÖK ÖRÖMÜNK BOLDOGÁS VÉG NELKÜLI,MAGYARORSZÁGOK ÉGI FÉNYEM, LÁTOD A NAPOM LOPOM JESHUST LOPEZ, MENNYORSZÁGAINK,azt mi csináljuk, ládd a két fiam, öngyilkosok akarnak lenni, mert ők ezt sehogy,nem csinálják!!!(én elősosztály első óra,12 (13) ütött az óra?) Leirtam vagy száz zorrr... na most ÉN MINDIG VAGYOK NEKTEK, és kértelek benneteket is egy sóhaj, na mi NEM VAGYUNK EBBE A VILÁGERÜKBE BÜKKBE, BÜNÜK?- és az mi gondolátunk,a mi gondol látunk? Fita,vagy fény, vagy árnyék székek, na Székesfehérvár? Fita,a régi eredeti magyar jeleket is, tüzzel vassal el tüntették, (fita mnidenidók la tarozása a pusztitása PUSZTA SZER? --,NINCSAK DR.WHO?- az UJ HIT, HIDD UJ JAWSÁLOM, FEHÉR -FEKETE NYAKATOK MENETES,LE PI$$$... ÁLOM? Röha, most tegnap, mert az idöcsém, arra hogy csak ÖRÖK ÉLÜNK, ÉS AZ AZ HOGY A TESTVÉREMET SOHA EL NEM HAGYOM, ADOM-MODA? Fita,Józsit Jóccot,(FITA EZEK BÁBUAJAIKIK ÉS EZT RÖGTÖN, HOGY HA BEENGEDITEK ŐKET???) eladják,előbb a kutbadobják, az egyiptomi rabszolga hajCszaraiknak? Na most mag hogy God Zillah, előbb édenkereteket meg egy öröm fiLUKat na most az oldal bordályából egy HIMLUK -BUL, ANAL, EGY NŐ? -LUKA PU? Fita a növények közt, sok önporzó van, és a kigyók, eleve képesek nem a xexüket, hanem (NEM ÜKET MÜKET) a reprodakta szervüket, át állitani? (FITA VÉGEREDMYNNYEKBE A KETTŐ EGY?) Fita, minden a SZELLEM MI, SZELLENTÉS ÉS $$$... Fita engem az olasz táborba,mindnki szeretett, és most nagy nagy összejövetel hátul a raktár házaknál, minden héten, és ott ... fita egy nagyon szép lány, hallgat és engem figyel? -és oda is mentem hozzá, és ő az a lány, és fita, ez apum megmondta! Na leirtam vagy 100 ezer? De igen, én nektek, minenem az Urnak?-lufa, nektek, ÖRÖK ÉLET TÜ HÜ HÜE FÉNYTESTVÉREIM MMM... ADÓM, LÁDD APUM, ATTÓL FÉLEK, EL VESZEL A MAGYARSÁGUNK SZAMARA? IÁ IÁ IÁ... ÉN VAGYOK A LEGNAGYOBB SZAMÁR, ÁRA? RÁDMÁSZ?
3.: Fitelunk, most az, hogy a kezembe, azzal a fa szilánkkal jöttem be, ami csak az maradt, és az ... na save...hogy nema nap, hanem itt ez hogy monduk, ugy hogy ha a kövek se $$$...maradnak, akkor hogy került a kezembe, egy fa darab? Nagyon fita,most az hogy a rom romukat piszkálhatjuk? -nem feltétlen, na olyan, ládd ami mulandó -volt?- az NINCS! Ezt azonnal, hogy csak a cselekedetek maranak, na most én itt??? -fita a fiaim, (20 évesek) ők ezt sehogy, nem csinálják, na most az ami ládd AKIK HAD BESZÉLJEN ÉLJEN? - HA NEM BÁNT SENKIT, GÜLÜNBÜN IS,OI OI OI...ISMERŐS, NA MOST ENGEM,NEM ENGEDTEK, VALAKIK AKIK MINDENT TUDHATNAK RÓLLAM? Fita, a gyrekekek, ládd a fiaim is, utálják, mert ahoz hogy barátkozni pénz kell! Én az első, na nekem most is, fiteljal, AKIVEL BAR-ÁTOK...nem fejeztem be, adtam kölcsönt olyan 40 ezer lirát, az egyik..fita azösszes bevárosi gyerekek, fita a lánok, nagyon szépek, s tudják hogy nem kellek, jaja már a talkoztam az örök élet élek párommal,na most minden lány, a barátom lett, és sok sokk sokk... fita vagy 100 cimet, otthonit hogy sose hagyjuk el egymást, és közös válkozásokat csinálunk, hogy együtt tudjunk lenni, és kiraboltak? Na itt hogy azok, akik most ESZKÖZEik, LÁDD MOST IS, én tejesen ugy érzem magam, hogy nem létezik, ÉN NEKEM NEM EZEKKEL A BÁBUJAIKAKIKKAL VAN DOLGOM,hanem itt az van, HOGY MERT MAGYAR!!!- OK VAGYOK???- CSAK! Na fita, akik képeket, azaz minden ami itt IMÁDATOJÁS, azok képek és kó és vas szobraik, és azok mind mind mind, örök el tüntek, akik azokat...fia most a III.-DIK? -TAMPONUK? TEMT -LOP -OSZT -OSZLOPÓIK? Fita, most csak a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, ami megmarad az a FÉNY! Zna minden közvetlen a fénnyel, ládd MINDENNAP, KARÁCSONT? ZÖRÖG A CSONTUNK, CSONTOM VAGY?
Innenn... most az hogy előbb, fel kell ébbrednünk, TALLPRA MAGYAR, nincsak én ténleg NEM UFÓT LÁTOK, HANEM AZ VAGYOK, DE TE TI TI TÁ...TE TÁTOTT SZÁJUH HUKK UK? -a KOS ÁRBA? Ez olyan, hogy most MAGA HA SEMMI NEM MARADT? CSAK PÉNIZSÁKOD? Fita, minden ami itt kö kövőn,sehogy, tejhát ezeket te nem tudod, ládd GOD IS KING, KING IS GOD,S JÖNNE A KINGEK KINGE, S BOLHA? -SAR FING, FIN GOD? -SZAGA $$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...