UFOzzuummm... miEeee... Itt a viláGOD -a glottgAtyatok rapitya, vagy vallagotok,vala valla GOD? - szét lőve? - vége, fo$$$...
1.: 6/22. A KÉP: mindenetek a kezetekben,beletek? - gyülekezzetek -gyülkezezzünk oááá... Fita, midnen örökegybe is, meg együtt van, azaz nincs olyan hogy volt, jaja egy tót a seggin egy nagy fót hátán fót, meg egy pup? - egy hátizsák pacala? Fita, az a husutódod az ütüdödd lenne, az eledeled led leEnd? Óh milly sors ó mily so$$$... LE END? Na ugorjunk fing ugorj, a te Fin God? -fingottál de ki? -bagy be szartál, atám, a gatyám? Zitt az hogy Mi is ufok vagyunk! -na én ?-és most fita, JÖNNEK A HALÁL ADÓ UFO$$$... Na most az az... dfita, na diszidalnóm kellett, mert rajtunk a magyar ok? -FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who? -most az, hogy MINDEN ITT VAN, ÉS NINCS OLYAN HOGY VOLT, LESZ LE$$$... tRöha ruha rühük van? -a fekete ufosoknak, és azok, ládd lent bent tartanak minden ami élő lenne? -egy teljes zárt dor Zádor pok- óljaAIba,karma alma karámuAIkba, és egy muki $$$... (csak nemyecek) nadon fida, ITT GONDOL LÁT, (GAN GANUKIKNUK) azaz most midnen a saját magnes terében van, ami most a FÉKUFOSSS... FO$$$... Ime a hellzet, én mnt MAGYAR OK MOMOK NYOMOK A LÁBATOK KÖZZÉ NYOMOK,UGY JÖTTEM BE,HOGY KIMONDOTTAN CSAK A MAGYAR OK oááá... TULRULL TURULL MADARAIM MMM...HO HO HO HOOO... fita a magyar gyerekéink, akik most ÁT ÁLTAK, FEKETE LEPELE (Uj Jawsálom, aranyvár? - fehér nakatok lepi sálom) GECI HUSÁRUSAIKNAK, na azok közt még vannak, tiszta magyar gyerekek, Dfita, minden vonzalom vonz alma itt van, a kezünkbe??? - és itt is csak azok vannak? -Mi is ufok vagyunk! Fény UFO-k? -Madi in Hu? Who? A legközelebb a Dr.Who! -filmek, hogy nagyon meszze E VILÁG VÉGE, AHOL MOSTAN PUSZTA ÁM A PUSZTA, S MOST EGY ROSZLÁNUNK, ELKEZDETT ORDITANI,NA MEG A HŐSPÁRDUCAINK? -DE EGY ZSEEE... SEBE SEBÜNK? Fita, ha egyet meg sebeztek = mind!!! Nincsak csak ÖRÖKÖL EGY SZAROS SZARANYOS NAPO$$$... FO$$$... ÉLET, DE SZERETLEK TÉGED?
2.: Ami van, HOGY VAGY MINDEN MOST RÖGTÖN AZONNAL A MI MAGYAROK KEZÜNBE VAN, VAGY MI VAN A KEZETEKBE? DFITA LUKAS A MARKOTOK MÁRKA? Zitt ki a legnagyobb FA SZUK,FA SZUAIK? KUSSZ? KUR$$$... Ládd Sára Sáruk ára? Fita minden eleve magneselektromosság, és minden előbb -UTÓBB kibujik a zsákbull, kisül? Napra vettettik??? - Na most, ez az hogy most eléőbb, 28 (29. -na ezeknek van előre irt forgató könyveik, amit a feleségem a menüük, most nem jön be, valami előre tervezés, de látás? -fita a Bblila a sárlá$$$... SUK SUP UK, SOPPUK MO MO MO ...BOTA BÓTAIK, DRÁGA PÉNZEN VÉREN VÁSÁSROL TATA TOK? JAJA DICSÓ KIRÁLY, ÉS ÉS FÖLD KÁR KARÓ KURÓ? MI LÁTUNK? MIT? CSAK A HUSODÁT ( AZ USZODÁIKBA) ÉS SÓZVA? Zitt most belevágtam, ismét egy nagy fába, hogy ÉN nem beszélhettem a gyerekekkel, ez ment addig, mig ki nem rugtak, minden magyar orszagUK?-na meg a KGST oskulájAIkbull, és ugy ahogy leirtam a Mi is UFOK vagyunk! -egyáltalán vagyunk? -vagyonunkba,hogy NEM EZEKKEL AZ ALAKULÁIKKAL KUKA AKTA KUKTA FRIGY HIGYJ FA$$$... LÁDÁSAIKKAL VAN DOLGOM, HANEM AMI RÖGTÖN AMIT NEM LEHET LÁTNI??? HINNI KÉNE KÉNE? Na amit akarok, hogy nincs olyan hogy VOLT? -AZAZ NINCS ÁRAM FESZÜLTSÉG? WATT A FAK? WATA? -VÉRES TAMPON OD? JAJA MEG WATA LÁZ ALÁZ ADÁSA? Ez az. hogy én azzal, olya mint most a kisunokám, betyár egy kölyök, és hogy ő is Tulrull Turull Madár, fita, itt mi MAGYAR OK MI ÖRÖK GYEREKEK VAGYUNK, ÉS MOST UGYANUGY MNT A KÉT FIAM, VELEM AKAR CSIJNÁLNI MINDENT, MERT AZ A MAGYAR FÉNY DE UFO... na save mert van sava szava szaval?- szóval...sóval, hátsóval...előre hátra ne ülj fel a vaslapátra, na a hülyeségeim, a kis kölyök mndent mond utánnam, (amiket modnok, megcsinálja és nem feledi el) és he he he...tudja mi az hogy lüke? -luka? -majom kenőcs? Nozzz... most a a aaa WiManna? Fita az egy manna (málna magyar RULL) ami most amit ufo? -az!!!
3.: Fitaljal, most ha LETT EGY ÉG??? -ÉS$$$... PARANCS CSALÓ BIKA BIKA BULL, AKKOR ÖRÖKÖS BULLIAIK, AZAZ ORGIÁIK,ÉS AHOZ MOST... na haza beszélek PÉNZ DIKTA TÜRÓ KELL??? EGY HIT? EGY HID HIDD? ÉS EGY KÉZ IROKÉZ SZARAO$$$... HADIPARO$$$... Na most itt az van, hogy MINDEN EGY SZARO$$$... KE$$$ ... BAN KÁR RACCA??? - IROKÉZ IRÓ KÉZ, S MINDEN ELEVE MEG VAN IRVA, INRI? NA CSAK ÖRÖK NAP NAPUK MINDENNAP ÖRÖK DÉLBEN DÁLI BÁB BÁBUUK?- JELEN VAN, ÉS MIDNEKINEK AKI VAN, ANNAK VAN SAJÁT NAPJA!!! ANUKJA APUKAJA NEM FORDITVA? AZ EGYSZÜLÖTT FIÁT ADA...JUHSUK EGYEREK MEG...NA ITT A FAS OM FASOR? Fita, keresem a GONDOLÁTATTOM? -hogy hogy lehetne a SEBB ZSEBB SEBÜKK ZSEBÜNK VÉR PÉNCÉLON TUL, ELÉRNI A KIS NYOMORÉKOT? (MI LÁTSZ A BITÓFÁN, YOU JUH?) Ma reggek a gerlék kukuréku kukurékó ... KI IS MENTEM, nincsak vettem vagy 10 kereszt-esést a galambokkal, és kiengedtem őket, Fita a többi galambok közzé tettem, és mnd a kersztezés leült, a kokasok is a tiszta galamboknak, ládd rád szált szart a szen gerlek, az lenne a Jawskersztet? - csináltam nekik egy külün galambházat, és a mai napik, az ük.udódaik is vissza járnak,mert szabaon engedtem őket, és ahol ketrecbe voltak, niyitva az ajtó, és van kaja, (bond) és eleinte ki be jártak, és szeildek, azaz tudták hogy nem bántom őket, sőtt egymást szeressétek és etessétek? Na fita, a WIIIMANNA az egik legeggyszerübb olyan, de itt fita, AKIK A PÉNZ URAIK JAKIK? AZOK RENDLKEZNNEK MINDEN MAGNES HÁTTÉRREL ÉS ELŐ-ERŐTÉRREL, ÉS AZOK AZ ARANY BORNYUS TYUKAIK KOT KOT KO DÁCS, MINDEN NAPRA EGY TOJÁS, DE UTÓBB CSAK GÖRBE,, IMÁDATTATÓIK ARANY BIKA CSÖKE CSÖKEVÉNEIK ÉS ARANY WARROS OK? Amit rögtön, én ma is az a nyirsÉgi KRISTÁLY KVARC HOMOK DÜNÁK, és milyen jó érzés volt, hogy a miénk, a LÁTVÁNY, (A GROFI SZÉRÜIKKEL, AZ ANYAI NAYMÁMÁN AZ, ÉS A HUSZÁR NAGYAPÁM NAGY FÖLDESUR VOLT. DE A FÖDLET JÓ KARBA KELL TARTANI, NEM AZ AMIT EZEK LÁTNAK??? -NO AZOK AKIK EL VÁRO$$$... LÁTOD NÁTHA) az $$$...ami most amiben meg kapaszkodtam otthon, hogy amit látok, az a enyém, baxcxátok meg a HIT ÁLTAL VAN CSAK BAROM EGYBREND IGAVONYITÓ $$$... MO MO MO..robitaik, akik többet, ha kint okozhanak Óh fej mely vértól áztatva,meghalt kinok között, NA FITA, NEKÜNK MOMOK A LÁBOTOK KÖZZÉ NYOMOK,OLYAN MI NEM TUDUNK GONDOL LÁT? -ÁT? Jaja vak pali vak pali mindent lát, szem üvgen át? -mü szem, pilla? -pi$$$... látod? -nem szaGOLD... GOLDIK MUMMYA PU? PUPU? PUPUK NUKINUK? RÁ GOD?
Innenn...fita, én nem láttam.ami hazudnék, hanem én is magyar ok UFO-k, pufók fff..vagyok, és most akinek szeme van, láthat666... jaja a kipufogóm, na mindig is vagyunk, de csak EGY AKOLBA HUNGÁRAINK ÁRA, BUUU... BEEE... MEEEE... KI SZERETI JOBBAN A KE$$$...A BÓROD RED, HOGYA BÜNNŐM NŐ A NŐ VÉREM? SZEME VAGY NYLON BUGYIJA GYIMAKÖLT, (FITA, A A AAA... TURÁNI LEPEL?) VÉR PIROS, FEHÉR LE$$$... MINT A HO HO HO...
... egy uj MOser, ládd valubank energia pacnik, pacaluk vagyunk? - skinek adod, ládd minden az Urnak adóm, minden az ővék, szivemet is, nekik a lukad ha még tudod tátogtatni, na mi van Juhturós Puna (puNUK) Sára? -tátonGANA? GANUK? Fitljad a jétékukat, reméljük a puska apuska hátul sül? -jaja a belükbe lükver$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...