UFOzzuummm... miEeee... Találka a Fényben (levegőben tiz nyil állna? -Badacsonyi szóllóhegyen két szál vessző?) Lenne - e, a Magyarok IstanAtyánkMamánknak MagyariIsten-e?- gyerekéink örök -fénytesvérkéink, (UFŐ-k? HANGÁRAINK oááá...) Magyar ÉdesAnyaApa -nyelvünk, nélkül?
4.: Kávézzuummm... tea, Theia? Nekem csak örök életem van, lehet, és kimondja meg, hogy neked nem lehet? -deee... Kün a fákon ujra szól a vig kakukk madár, NapSUGÁRban, szabad energia, uszik minden, száll az iltat ÁR? Nyár van nyár, ... most ugyanaz mint kora gyerek koromba, (és fáéj ma is és őrjöngtem) az agyam lefagyott? Röpke lepke száll virágra, zümmög száz bogár, (fita valakik((apuénk)) de a mi apuénk?) a satutt levágták) kakukk kakukk.. be szép a nyár? Fita, most az hogy ugy bennem van a szöveg, mint Katiba a cövek, és csak...lüttek? -Nada... most ez az,hogy nem létezik hogy nem emlékszek, és most nem létezik hogy mielőtt itt?- kikitöttem volna? -smirna! -volna! -fo$$$... az agyam, egy kihült vaskorompor hamupor? Ha nem oda (Buda) születek? -ami most az is egy vas savas abroncs? -roncs és csak roncsolni lehet? -tehát eleve roncs, és csak arra lett létre, látra? -ha e világ vezetői vakok? Vicca, itt az hogy midenkinek vissza kéne tudnia, emlékezni hogy hogy haarphattam bele a szaROMba? -nano sárba? -szarból sár, sárbull szar? -vegyük a fémeket, honnan vannak és miből? Most itt minden, ami van, nem hanem amihez a HALÁL -ADÓK, megérintntettek, na most az hogy GONDOL LÁT-ÁT -ÁTLÁT A SZITÁN, NÉLKÜL? Sokszor bevillogtam, jon a HALÁL KASZÁS a szitakötőér, és mondja neki a szitakitő, belefingok a szitába, és ha meg mondod mellik lukon jött ki?- akkor megyek veled,ha nem, nem megyek!BANGGG... szaglász az őrdög,és ezen, tévedétél mert ezen! Az iratok gyütemennnyeibe, hogy A BETEGSÉGET, A TIED, MEG HALÁL ADÓAIKAT,(NINCSAK NEMTUDTAK VOLNA MEGOSZTANI A GÉN OSZTÓK, A TEMP LOP OSZTOK, OSZTLOK ŐKET NEG TUDOD? ) ME KELL TUDNUNK NUK? -ELŐZNI, ÉS EZT CSAK AZOK, AKIK ÉN ÖRÖK ÉLETEM ÉLEK, JAJA ÖRÖK ÉLET? MERT CSAJ AZ VAN!!!- ÉS MI A FENE...FENEKE FENE KED? -ESZI EZEKET? Zna talán a legboldogabb magyar -gyerek valék.ma is,(FITA, NEKEM IS VAN ANUKAJA APUKAJA JAJJ DE HÓ HÓ HÓ MO? KIS CSIKÓM, A HABOS SÜTEMÉN...) csak most minden itt az örömöm és boldogságom... az a tiltott gyümölcs, fa? -fák? -erdők mezők sejahaj... hegyek völgyek integetnek felétek? - na na nagy BUZOGÁNUK? NÁTOD? Fita a népek, azok mindenütt HUN OK ÉS HUN GOD? -RÁ GOD?
5.: Fita, ezt is bevillogtam vagy harminc? A bátyám,meghalt mert kora szülött lett, apumat az oroszok? Na már jöttek vissza,és a falu baxható (5- 150) éves a kutyákat is, lakosságát össze gyüjtik, és nagy nagy győzelmi orgia,ami csak véletlen maradtam élve, apum az egyik vala, és közbe anyum,terhes vala, és a bátyám ugy hét hónap? (anyum meg apum örök élet párok) Na mi örökéletü hü hüék vagyunk, és nagymamám, fita a kis kölök is, de ha együtt vagyunk, nézi az eget, és mutogat, ami igen igen álmunkba megyünk (haza magyarok vagyunk)a fénybe? De egy kisgyerek, ezt tudja? Te honnan tudod? Na egy olyan unoákát kértem, akit nem lehet megölni,és most őszitén, nem is akarok meghalni, és tese, na fiaiam, ugyanaz,mi nem akarjuk hogy meg haljál értünk! -érted?Na most, apum az ellenseggágéik itt vannak a levegőbe, és igaz! Most is nekem igen igen nevetsegges, hogy most akik abzulla ultikukula... ba itt sárból vár, és aranyvár, ami az is sár és hogy lehet szar? -ládd szarany fo$$$... Fita vannak leltek iratokat, hogy a magyaroknal, nem volt jelentősége az aranynak? Fita, mi ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZE IS MEG HÜ-HÜE? Ezt az nagy szabóasztal alatt a rongyok közt, apuénk (katona bajtársaink) összejöttek, és MI SOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST! NA MOST EZ IGAZ, ÉS MOST HA EZT TE... NEM KELL TELI TALÁLAT INGÓ BINGÓ RÓZSA BIMBÓ TI IS MINDENKID MEG TUDHATNÁ NÁTOD? tRöha, most az hogy itt ha most egy olyan Égi Testvéri KözözÉg, akkor most azok kétsegtelen, de hogy, mert én nem tudom látni, hogy mikor a TI ATYÁTOK AZ ŐRDÖG, A KEZDETÉTEL? VÉTEL? -fita nem őők atajuk, mert azt most is, DÜHBÜRGŐ? Ez az, hogy ha te vissza emlékezel is, csak ugy hogy mi lehet ezen (anya God DONUKINUK KONUKAKIK) kivül, belül? Fita, nem azt kattogják,mi van a föld belsejébe, és a földöng kivül? Zitt most az, hogy az ma éjjel, találkoztam a FÉNYÜNKBE ÉS EGY KÖRT ALKOTTUNK, és most vicca, hova tüntették el amit gnostik, de itt ládd ez eredetty iratok, ami most akik ládd ÉN ÖRÖK ÉLEK, NA MOST ELŐBB KÉRDED, ÉLEK?
6.: VAN BENNÜNK EGY MÁGNES MAG, EZ MOST NEM OLYAN,HOGY ITT A FA SOM, JUHUSOM? HANEM AZ HOGY MAG? Naz azt locsolni kell,(mig a fényed is ed edd) az lenne az a mag, az amibe megszünt a magne$$$... e$$$... meg e$$$... Ez most az, amit tegnapra meg tegnap előtre, nincsak olyan hogy nap? -és tegnap? -holnap? Ezt talán, Megbünhődte már e nép, a multat $$$... jjjj... menek save...jövend ŐT .őket aki a világukat élik? -Hej tenger észek nagy merészek...nindzsa findzsa, VELETEK VAGYOK E -VILÁG? .VÉGE, HA KEZDETE? Nincsak apuénkat, igen igen most!!!- is velünk vannak, és János8:51? -ez az hogy csak a HAN GOD, (MAGYAR OK) VAN? Értem, azaz most te az előtérben vagy hátul, szagalod az ibolát? -röha, na itt mért akarnák, a MAGYAR OK EMLÉKÜNKET IS, ELTÜNTETNI, DE JE HOVA? Ami van, ha van 1 hang? Ezeket azután, hogy megjöttek az ONDÓVÁRI HUSÁRUK? (FITA MA IS TART A MAGYAROK TRIONUKIZÁSA) Fita, olyat hogy Uj parancsol lát? Zne itt ez egy OLVASZTÓ OLVAS? -ZEZ UGY, HOGY AZ ÉLŐ TERMÉSZET, MAGÁTÓL IS MEG TISZTULA VALA? Nincsak, engem gyerekorom, jaja leirtam egy jó párducszor, hogy most elkezdenék megközeliteni egy kis vadoncot, és hogy hogy meg van tiltva, hogy nem bezélhet velem? Most itt az van, hogy AZ HOGY TUDJAK MEG KÖZELITENI AZOKAT, LÁDD A FELESÉGEM, nem akarom, ládd fuvarozó (válalat) akartam lenni, de ő mindig együtt akar lenni velem, és ugy lett? -IGEN! -a fiaim, na mindent együtt, és most az ami nálunk, márminálunk babám, már minálunk babám, az jött a szokásba, s$$$... itt csak BÁBUIK LEHET AMIT AZ EGYETLEN AZ A VALÓSÁG AMI A BbLIAI *fideljunkik ezek nem elŐ lények*IRATAIKBANK, ŐK OLVASNAK KI MAGUKNAK, FIDE MAG UK? Igen igen, ezek végleg mag UK ra, RÁ GOD, A A AAA... COBÁKODAT? De itt mig meg nem törjük a jeget, adig ezek, hala vagyunk? Na az hogy ezeket meg lehetne előzni, el kerülni, fita az EGÉSZ ÉG -VILÁG, ÉLŐ VILÁG, AZ TUDJUK!!!- VAGY NUK?
Innennn... ha most, ládd ha mi felvettük ezt a maShinÁR? Fiteled, Swarca arca négger filmben, fita, nem a bőr szine, hanem mi van a kezedbe? Beszélj a kezemnek? -lőcsöm?
...Már beraktam a filmet, de valhallogy, ládd azok akik ezt büvölik, azok János8:44 e$$$.. e$$e esze? -mesze...de egy olyasmi mi? -mi mi mi mimimi... kik a film,irók? -értem, csak ha rom romba tök, Mo mora dög, és mi van ha te meg én, nem vagyunk hajlandók meg dögÖlni, te kelecc hozzá? -gondolod?
...Ready Plyer One
(2018) In 2045, the creator of a virtual reality...
Available: DVR - SYFYHD
...oááá...