repcsepista Creative Commons License 2024.06.21 0 0 1104

UFOzzuummm... miEeee... Találka a Fényben (levegőben tiz nyil állna? -Badacsonyi szóllóhegyen két szál vessző?) Lenne - e, a Magyarok IstanAtyánkMamánknak MagyariIsten-e?- gyerekéink örök -fénytesvérkéink, (UFŐ-k? HANGÁRAINK oááá...) Magyar ÉdesAnyaApa -nyelvünk, nélkül?
                  1.. 6/21. A KÉP? Azonnal hogy lehunyom -becsukom a szemeim? Ugy ahogy a Fercsi bátánk, leolvasta a falról,vagy a kőtáblákrull, hogy mikor a Fényufók, (bolygók) össze álljnak a TÜNDÖKÖLŐ NAPAGGANCSOS SZAR VASOK JEGYÉBEN,A FÖLD? -MEGTISZTUL EGY ISZONYATOS TÜZVÉSZBEN -JÉZUSUNK SÜSS FEL NAP FÉNYÉHBEN! Rögtön,amivel kel kell élesztő kezdjem a turánkat, vagy turha, hogy nagyamamán, kisfiaim, nekünk nincs halál! Most az én hinni nem tudom, ma $$$... Na most azonnal ha a HIT UTCSÁRA SÁRA ÁRA, léptem, azonnal dülni kezdett a pénz, (az iföcsém jó kéóü gyerek, rögtön beleszeretet a miniszter lánya, és bizon alláh nyultak, nincsak a Noszti filu esete Tot Marcsával -te nagy világ, te csak háboruzz, te boldog Austriha te csak hzáasodjál a sötétben) mntha dézsábull déjavoo ÁVOhhh... öntötték volna? Na fita, itt olyan magnesessÉgről van nagybaszó, hogy most magam is kiröhögöm hogy NEKEM ADOATT MINDEN HATALOM ÉGEND S FÖLDÖNG? tRöha azonnal hogy hrrr... nem tudom, csak fel tételezem, horkolni kezdtem FENT KINT VOLTAM EGY FÉNNYEL TELITETT TALÁLKÁNKON! Most az,amit Frecsi bátyánk, hogy körbe voltunk, és msot az, hogy aztata mit itt hogy amiKépppen láttátok őt -őket felmenni, ugy látjátok őket le jönni, ami valóság! Scotti--- csak az a valóság velő van? -agy! -agyj velőt? Fital az hogy MA -GYAR? PINAGYÁR FA$$$... Kezdem, a fényben, az egy végtelen magnestöltésü olyan, hogy mikor 1999-ben a MÁ...MALÉV repülő -gépen,három óriási rohamom vala,és a haramadik találkozok Jézusunkkal call? És egy olyan ténleg mint a TISZTA de tömör, itt midnen üres belül? -ARANY ÉS OLYASMI A SZINE IS,AMINEK EGY ATOMJA (NUKIJA) SULLYOSABB VALA AZ EGÉSZ VILÁG MINDENSÉGNÉL, és akkor isis leirtam... az első rohamonm, mikor beültem a NewYork -Budepest MALÉV repülőgépbe,azonnal azok a rohamok, ami otthon állandóan rajtam vala, második, egy az egybren a földim apummal találkozok,apu hol vagyunk,a szivedbe fiam,és nyugodjál meg mert minden rendbe van! Mi lesza kis családommal, zitt akik nélkül, nemis tidom gondolni de ez az, sem apunénk nélkül,sema gyerekéink nélkül, nem tudnám gondolni magam? -ezitt nekem az az ütközés, hogy ezek gondolkódmnak?
                  2.: A harmadik rohamom, Jézusommal találkozzuummm, és most az ami ide vág, hogy egy atomja annak a ruhának, nehezebb vala, mnt az egész világ örök mindensÉg? -és most olyan aránmybank KÖNNYEBB, az én terhem = könnyü, nem szembe könnyel, láttalak egy záp napon? -jött meg a folyásom...Jézusom? Én is JézusUNK, na leirtam a Mi is ufő-k vagyunk, és itt most az van, a második álmom, hogy miért akanák NUK a MAGYAR OK GYEREKÉINK ÉDSANYA SZEME FÉNYE NYELVÜNKET DE EMLÉKÜNKET????????????????????????????????-? Ezt MagyarIsti igazibull, ma sem értem, te te te... Zna vissza menve, hogy találkozunk a Petőfi szobornál, na most... jőjő jojojojojooo... VP kellene,meg most fitlajad, ITT OLYAN EGET FÜLDEAD ROBBASZTÓ NUKINUK DOOMSDAY GÉPEZETEIK VÉDIK A BÁLVÁNY IMÁDOTT FÉLTETT RETTEGETETETT KÉPEIKET SZOBRAIKAT, MOST ITT AMIT ÉN LÁTOK,amit leirtam azonnal mikor itt, egy az egyben talkozok a MI ÉGIÉNINK MAGYARJAINKHOZ LEGKÖZELEBB UFŐ -RAJUNKKAL, AMINEK ÉN IS A TAGJA VAGYOK A HETEDIK? 7VÉZER,TUDOD A NEVÜKET, DEMONDUK MÁRIA TERÉZAI PINA SZÓRE SZÁMÁT? SZÁDBA TARTOD? MÁRIA SEGGIT! Zna AZ ÉGI FÉNY, AZ EGY TENGER ÉS VÉGTELEN NEM END NE MOND, MIG ITT VÉGES? Jövel az élet vizéhez szomjas izé izé izes fize$$$...mibül? - ládd a frigy ládásAIk,az Ég és föld teremtője is le fizette az árát, juhus lett és odabedobta, itt az élet eledele,és forrása azaz vér, test és vér? Fel az ÁRAK ELLEN TESTVÉREK? EGYRE DRÁGÁBB KEZD LENNI, ÉS MOST NEM ELÉG HOGY 7 (fityma?) BÜRT LENYUZNAK, HANEM A CSONT ZÖRÖG, NA MOST KIDCSONTOZNAK, ÉS ADUNK NEKTEK NYULBÓRT? -NEM TUDZ MAGADHOZ NYULNI TÖBBET, DE ALLÁD LÁDD,MIT LÁTOL? ITT VÓLT A FAXOM? EGY FEKET LUK? Fita akiket félni rettegni meg imádmi (madafak) azok a Ő ŐK TEREMT -MEENYEIK,fita az ÉG FIAI MEG MOST LÁNYAI? -A FÖLD MAJMAIVAL FETRENGENEK, ÉS KIJÖTT BELŐLÜK A KIRÁLYUK LUK-KUL KULAJUK, ÉS JÖN A KIRÁLYUK KÁRA KÁRA, KIRLÁNYA, ANALUK SIKÁRVA SIKÁTORUK GOD OF GOD DÖG, KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE?
                  3.: Vajon fen az Ég honábank, fita honainkbank? -nncs olyan hogy fogjuk -e? -látni egymást, Szól az Ur Szól az Ur, drága népem együtt lészen? Fiteljunk, SteiNUK a mennyükbull? -ANGYAL LUK? Fita legutóbb mikor Gatyafit lekapták a tiz körméről, hogy miért? -de magyar kurvája is volt, és most itt az van,hogy MEGJELENIK EGY ÓRIÁS ELEFÁNT -MAMUT BIKA,ÉS MEG DEMESZTETT!!! Fita, most az amibe BEÖLTÖZTÜNK, ÖLTÜKN, AMI A VILÁG ?-DE CSAK AZ VAN, ÉS NEKÜNK TISZTA VIZ, HA NEM TISZTA VIDD VISSZA, OTT A SZAMÁR LÁDD APUM, ATTÓL FÉLEK HOGY ELVESZEL A MAGYAROK SZAMARA? Zna most, itt pontosan láttam Geller Gyurinkat, hogy egy olyan, kis puli kityája van,(de nagyobb mincs egy tacskó) és az is egy MAGNES BESTIA? tRöha. most Ronit, nemtudták elhallgatatni, de mégis hogy altumoros lett? -nem tud emlékezni, ami egész az emlékmüvÉge, Nincsak vagoNUKkal vették körve körbe...na tudtunk találkozni, na most amit tegnap meg tegnapelőttirat? -hogy csak az ÉGI FÉNY, ÉS AZ ÖRÖK, ÉS AZ MIDNENTŐL ÖRÖK FÜGGETLEN E,HOGY A NAPOK -CSILLAGOK? Ezt most az akiben MAGYAR OK ORSZÁGAINK,FÉNY VAN? NAPJA, MINDENNAP? Rüha az ami a MI FÉNYÜNK,(RÜHÜK) AZ VÉGTELEN MAGNES IS MEG ELEKTROMOSSÁG ÉS CSAK AZ VAN! Ez itt egy olyan próBálkozás mint a kutya HITbe és HÓTT lett? Fita, anyum mikor jövök ki, és ők tudták, apum szerzett egy utlevelet, ami itt apum, ma is ők vesznek bennünket körbe,és itt van, de a kszörülményekhez képest, pest,feketére fest, ami a felesÉgem, ugy hogy félt, és csurgassa hogy a kocsiját ami nem ér semmit, rozsdás kivül, de Isten Isten...azzal tudja haza hordani, a haramiának a kaját, és most ládd,meg lehetett pennázni eddig, most mi lesz le$$$... Fita, MI -0-R0M MI -0-R0M, na most itt ez az AGYUNK, SZÁMITÓGÉPÜK, a tied? Nincsak itt én első osztály első óra, inább a halál, de nekünk olyan nincs, na most a KINUK? -hogy neked nem lehet HAN GOD?- NINCSAK AZTATA RONCS A BITÓFÁN FÁNK, EGY JUHUS, ÉS EMBER ALAKULA HASON LITANA? Jaja egy kép, száz szó, szónak is egy vége, a jó bornak örül a gége,és én is abba a LUKbaestem, de a fiaiam, meg ölik magukat, és most FEL ÉBREDTEM, ÉS MOST ÉN MINDIG VAGYOK NEKTEK, AMI ODA VISSZA, KI A TISZA VÉZÉT ISSZA, ISA, VÁGYIK ANNAK SZIVE VISSZA ODA SZIV -VISZ? Fita, minden (érthető de elérhető?) MEGNESESS E$$$... ESTEM PESTEM,SEGGE ESTEM TÁTOTT SZÁJJAL NEKI ESTEM HABZSOL$$$... SZOL$$$.. ALUSZOL E JÓ JUHÁ$$$...? -TUDOM NEMI$$$... IGEN? IDEGÉN? JAJA BE OLTÓDUNK ABRAM HAMI BOZZOOMOBA?
                   Innenn... zitt az hogy a 666... fita ami van, hogy itt vannak, ládd ha te egy negativa megnesenergia ( UR ÜR ((ÜRÜ LÉKEIK AIDAK AIDÁKONUK KINUK NEM TUDJÁK EL VENI MEG VENNI A HUNGOD? -MAGYAROK?) ÉS MOST AZ ÜRÜLÉK IS ÜRÜL?) TEREMTETT (AGYRÉM-RÁZKÓDÁS) mező -mezők -tereik? -most itt van Közép Keleten kelletten? -A MESSIÁSÓJUK? JUHUUU... Ég és föld eltünik? Fita, Einstein energa (jó pénz? -ha sloMÉk kezében a nyomda meg bondo -böndő sebünk, vagy zsebükk) nem vész él, na a jó pénz vagy rossz, orosz?
...https://www.coasttocoastam.com/
... fita, itt ha a romokbull indulsz ki, rom romba romukba mo mo mo... móra, tökölünk?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1103)