UFOzzuummm... miEeee... Lesz -e, le$$$... Inotába inotai erőmü, Péten pétosó, Kócson kócs koc kóc kóc kac MOzsi. Stalin városba stalin szobra Leninvárosba lenin szobra, New Chikágóba sikongó Uj Jwusálomba arany cobbra szobra, arany város doberdó Doboson doberdő, az Égen nap, mi marad, tarsd$$$... a markodat, tarthatod 666... a fenekünk pattoghat, az árokba három kavics...
FÉNY? -UFO-k? -mada in Hu? Whohhh...
4.: Kávézzuummm... Tea, bocfa levele virága? Ime ami megfog, hogy ez jobb lett volna, ha nem lenne? -és nincs! Hogy hol van a pokóllAIk tüze, minden ami elég az kosz! -koszt? -koszMÓ? -sölt hal, sushi sült csirke, és elég? Na minden ami van? - satan -fo$$$... megrágja az idő fasfoga? Idővel minden meGOLDódik,ha birNUK tüdővel? A feleségem kocsiját vinni kell smogcsek, és most már lecserétük a hangtompitót, fita, egyszerüen az agyam nem dolgozik, ami kétseggtelen egy foto -kamera, és egy darabig ami emlék, az a negativa, és tárolja, ládd egy conputer,mig a negativa teljesene meg nem fakul, de közbe apuÉNk figyelemeztetnek, tehát vegyük ugy, hogy meg közelitőleg? Fita, nem jön be, katalikconvertel, amit már egyszer lecseréltünk, mert azt monmnta a conputer, hogy az miatt, vettünk egy másikat, na most az olyan 3-4 ezer dollcsi,és a hasam, a gyomrom kavarog, *na meg irtó szarul érzemmagam és kicsuszott a számon, negyereünk má azokkal a csoda fegyverekkel, amir a felesÉgen fel horkant... na verjék máf maguba a belükbe, mert aki fegyvert fog, anak nincs foga többet?* - az nélkül is, mert hogy fogok találni olyan magyar gyerekeket, akik észhez térhetnének? Fita, itt az van, hogy EZEKHEZ NEM LEHET SZÓLNI, FÓLEG BELE SZÓLNI, és most ez még otthon, apuénk, na kis betükkel,mert csak örökegy ÉN van,egyen, de fényt? Nincsak a kisgalambot,most akit?-megtapostak (fita vannak köztük abzullu ultimuku pedofekák, az a hormoNUK, fita az is az, tul termelése!!!) egy külön ketrecbe tettem, (de az állatok ha nem értik,érzik, hogy vannak Istenes lelke$$$...látó allat főleg ládd ha galamb epéje van?) és vizet meg kaját, és nagyon hállás, ami monduk, nekem is csak annyi kellett volna, azaz HA MEG TUDTUK VOLNA TARTANI A FÖLDI FÖLDÖNGOD? (EGY KUTYAFEJÓ MEG EGY KRUKK VAKKANTÁS $$$... NEM KAPNAK ENNI, (HA MOST NEM MAGUK, MAGUKAT HETŐVÉ TENNI? -LÁDD A KRUCZIFIX HUS HUS HUS... ITT A COBÁKOD, ÉHHALÁLRA ITÉLT, VOLT OLYAN HOGY NAP, NÉP) Tegnap nem irtam le, hogy 1999 decemberiben, hogy a nagy családom össze akarnám verbüvölni? -ahoz föld kéne, vagy pénz! -momdja anyum, és menj innen, mert minket is leölnek miattad, na szószerint! Ime a hellzet, ahogy én elképzelem, hogy mi örök életheük vagyunk,és itt mi értjük egymás nyelvét, és most kezdemennyezzünk egy olyat, ho mi magyarok csak tiszta viz és vizijós $$$... magyarok, össze esküszünk,hogy rabuk tovább nem leszünk, na ez az, hogy ami bennem van, ez az elsőosztály első óra, hogy én ezt nem csinálom, amit végül is a magymamám, kisfiam,magadnak tanuiljál. Na megcsak én vagyok egyedül magyar ok, hanem akik éljen a magyar ok szabaságUNK? -vagy a kiraly UK? -ÉHEN?
5.: Most mi ezt a zubboNUKkat? - felvettük, de itt csak az állatokkal, lehet ide bejönni, azaz kimondottak csak a HUS UK? Fita, az örökgyőztesek you juhus a király? Monduk itt nekem most hogy apuénkkal beszélgetünk, ez az hogy meg van irva, hogy NEM BESZÉLNEK HOZZÁNK TÖBBET, ami most monduk a lelke$$$... állatAIk barmAIk lettél, akkor el is meg meg vagy jegyzbe,(fita, a génrácsba, beiktantnak ládd a Matrix filben, az csak a te beleegyzéseddel...egy fém-férget? - a véreddel be lettél irva, az élet köny-Wébe, és most már nem félek, a farkastól? Vicca, apuénktól kérdem, hogy mi csináltuk a mi fazonunkat, azaz nem az övék? Fita a föld azé aki meg müveli, a gyár akik dolgoznak benne stbbb...tbccc... Na itt van, aki magyar, annak magyar vér van a pucába? Fita,most én csak ott vagyok ott-hon, ahol engednek beszélni, svicca,ha most hütlen lettél a magyar mag ad???-véredhez, amiben ténleg fény van, és ittx a kiskölyök itt... momdom neked irom.ő is... abba kellett hagyjam, mert gyere galambozni, na vissza hogy... mi valóban akik tudunk egymással nemcsak ugy hogy irásrelytjelek,hanem hogy nem kelljen széttépnem szám, ami az iratokba,hogy mikor a Babel (JAJA AZ EGY SÉZKLY KAPU. DÉLI BÁBU) -tornyot épitik, RÁ GOD UK? -A COBÁKOT, ÖSSZE ZAVARJA A MAGYAROK NYELVÉT, NEM HANEM EZEK IDOMITOTT ÁLLATUK BARMUK, ÉS ROBOTAIK, (NIBURA?) LÁDD A TEREMTÉS KORONÁLYUK? YOU JUH HUKKT? -MI EZT FELVETTÜK, HOGY A CÉLUNK ÉRJÜK EL? Fita, rögtön, az első hallásra -látásra, azaz hogy ha megértik egymást, ami most mi van ha nem? Van olyan értelem? Közbe, na valóban,csak ÉGI FÉNY VAN,és az hogy Ég és föld eltünik, ossze csavarodnak mint papir pap ir, tekercsek, ezt most itt az van, ha NINCS SZELLEMI LÁTÁS,akkor csak...na az irások, azokat most csak az irás sirás szagértők, ládd RÁ GOD DOG-DOGMAD DÖG-ÖD? Zitt hogy az hogy ez nincs, ez egygicsit, ami ezt meg kell látnunk, és most az hogy azokat bünteti a DOG -GOD DOGONOK -DROGON DÖG? Hogy ezek hüllők, az az hogy csak hővel HIT? SZEMÜK LÁTJA AZT TELJESEN, AZAZ HŐ LÁTÓK CSAK, ÉS A HUSOD MING MELEG, MEG A VÉRED? FITA A HUSEVŐK AZOK GÉPEK!!!
6.: Ime amit az irásokból, hogy szent sugalatu, ládd én azonnal, hogy olyan Isten nincs, hogy ha valakik megértik egymást, ládd itt mi? Mi is ufo-k vagyunk! Na most, itt olyan valami áll fent,lent, hogy ERŐSZAK? Nincsak az AVH mér kereste azokat a könyveket, ami mára teljesen eltünt, pl. - az Erotika, na gnosztik iratok, ami itt az erősőebb felfalhatja a gyengébbeket, ami vissza a TENGERI VIZ VILÁGOKRA, ami monduk, mig növényevők, hogy hogy szaparodtak tul? -és egymásnak estek, és az iratokba, na...az egyik topikuló társunk, sőtt többen, hogy nem béke galambot hoztam nektek, hanem fegyvert...zitt azonnal, amit nyitottam Krisztus (juhus, de az you hukkt) egyben az Antikrisztus, azaz mellk fele a juhus, a másik farkas) Zna velük, fita,Az Uj HIT uj Vallás, na most hogy kapcsolátában voltak családióok, magyar ok családok oázisok, az most ugy, hogy most én egy az egyegyben talőákoztam itt, a mi ÉGIEINKKEL KELL? Vissza, hogy hogy lehet beszélni az Istenekkel, ládd az iratokba, a BbLila iratokbank is, ÉN MONDOM NEKTEK, TI IS ISTENEK VAGYTOK,(János8:51! -igaz, ezt csak te tudatnád meg, azaz most Hallám hadlám... fita,most ahoz tiszta sziv kell,nameg tiszt viz? -vizijós jojó$$$... Jojóska, Jóska,hányat tojtá az ólba? -most megnyilt,azaz ládd tegnap a c2c -on, Dini Dani Dániel?) és ez az amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy találkoztam Jézusunkkal, amit én meg mi Isten fia -faja, -kaja, juhus a kersztfán, bitófán omlott piros vére, ártatlan halállal,na fita, megbünhődte már e nép,a multat $$$... jővendőt, ami NINCS!!! Most figyelmeztettek hogy okvetlen kell VP.-ami most a felesÉgem,na zitt MiUFO-k? De kellene, sőt itt az van, hogy te ha nem bántol, nem is tudz, (ha gondolát, már nem!!!)mert azért a gyerekéinken fognak, és csak ugy tudnak bosszut állni,na most itt akiket el tudtak rabölni (fita, beoltódtak ábram hami buzomÁra) tüllünk? Ez hogy most mi lett? Mára,most csak az ÉGI FÉNY VAN,és hogy a napok-csillagok bejárók az ÖRÖK MAGYAR OK HÁZASPÁROK ÖRÖK NAPHONAINKBANK, most felteszem a krdst: de ezt a fölgömböcöt, ugy hogy van a doomsday masináik, ellemi részcskéire por hamu...na apuék, (becsngőztek) jó az álmodozás, azaz itt apuénk, fita, minket még ha lenne leheleletük,le hell? -Fita ami éghető, had égjen?
Innnenn...na mivel befejeztem, hogy most többet, ládd most egy az egy kapcsolátunk van, azaz mondhatNUK, a KÖR BEZÁRULT, Kin a bárány, bent a farkas?
Fita,amit tudnék, nem tuidok semmit, -adni, mert te is Isten vagy, és örök egész, és most mi kéne még, staNUK géne kéne kéne?
...oááá...
...keccke bekcske: Strategic battlefield defeat Wouldbe end of Russia's statehood, Putin calims... igaz! 51 -54 ládd Jawusa? - a nagy SÁRKANKIGYÓ SZÁJÁBA, Apu hogy megy be, az a nagy medve, az orsoszlánok barlangjába...