repcsepista Creative Commons License 2024.06.20 0 0 1102

UFOzzuummm... miEeee... Lesz -e, le$$$... Inotába inotai erőmü, Péten pétosó, Kócson kócs koc kóc kóc kac MOzsi. Stalin városba stalin szobra Leninvárosba lenin szobra, New Chikágóba sikongó Uj Jwusálomba arany cobbra szobra, arany város doberdó Doboson doberdő, az Égen nap, mi marad, tarsd$$$... a markodat, tarthatod 666... a fenekünk pattoghat, az árokba három kavics...
FÉNY? -UFO-k? -mada in Hu? Whohhh...
                  1.: 6/21. Óh Égi Fény, tünj fel már az Ég övén? Azonnal tünj el? Fiteljunk, minden vak vak vakkanat, minden mndenki a kaNUK alatt? . minden ami fÖldanyagából Sárából forma, meg lett, meg kell kanÖlni? Fita, most az hogy Ég és fÖld, Öld, zÖld, elmulik, össze tekeredik mint papir pap ir, terkecsek, de az ÉN FÉNYEM, MEG MARAD! Ez az, hogy én csak a nappaLit, minden ami minden nap nappal, és mi a nap fiAI? -vagy a FÖLDES URAINK fattyukAI, KAIN kin vagyunk a vizekből, puccos Egerei -patkánAIk, azaz amit az én szegén, fita ha mindent valakik gigazok, meg csináltak eleve hell hell hell...rockendroll... neked meg nekem mit kell csinalni, azok a szép napok, ezt többzör leirtam, de hogy jobb lenne, lett volna nem csinálni (gondÖl) mit? -semmi? Most nadon fita,mert mindent a GONDOL LÁT, VAGY NEM LÁT? NA MOST AZ HOGY MAGYAROK ISTEN E? SZÓLJ EGY SZÓT, MEG MOONDOM KI VAGY? -A VIZEKBÓL p$$$...,Jövel az élet lett vizéhez... gyógyforásod az neked... ÉS MI? MI KI MO BOTA, BÓTA, BÓTOSUK VAGY HUS ÁRUUK, ÉS A HUSOD ÁRULOD? MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK..na az Uj Hit és Uj Vallá$$$... ADÓK? -KÓDA? A JAWS hu$$$...Isten báránya im jövel? TI LEGYETEK HOPP EGY LÉGY NE LÉGY, JÓ CSÓCSAJUHUK? PÁSZTOROK? DISZNŐÓDISZ? YOU JUH HUKKT? BOOK BUKRÁ RÁ GOD? Fita, most amin szánkózunk, csuszka, puccos seggel a bortva élen, hogy ÉG ÉS FÖLD ELMULIK,MNT PAPIR PAP IRA-TOK TEKERCSEK ELMULNAK, DE AZ ÉN HANG? A TE HANGOD? GYERE KID, DIK? EZ A SAMU RÁ? HAMU? BIKA? -MEN A HENETES FELE -NEM HANEM ARANY BIKA? IMÁDJAD ŐT ŐKET, GIG A TULAJJADONOROK!? -AD? Zitt most a kisértó hang, Jobb lett volna, NEM CSINÁLNI SEMMIT? (BAXNI) Fitha, nátha Nátók, turha? S$$$... pan 000... wiack vacak? Most az hogy, CSAK FÉNYBEN LEHET LÁTNI IS, MEG MINDENEK ELŐTT, mikor most ennek van a MAGNES ELEKT-ROM-OS REZGÉSA VIBRÁLÁSA LÁSSA? ÉG ÉS FÖLD ELMULIK, DE AZ ÉN BESZÉDEM MENNYEI ÉDEN KERTEM, MEG AZ UFOM??? -FŐM? - MEG MARADT?
                  2.: MI a fő? -nem az az ember, aki sokat tud, dug, hanem aki a fonto$$$...*forinto$$$...tost* ok ád? -tokát, aha a Disznő fejü nagy hübéres hübele anc van drojj trotty.. Kuróink, meg a kurafiAIk? -LátrAIk .Himringyóik rázzák a rongyot? Nyakkandós bikÁIk, nyaktekerészetimellfekvencetek nem viccket? Na amit ha van olyan, tudát allatti állati?-hogy mi marad? Most ha itt lenne valami mi? -az csak egy olyan sejt elem? -vagyok? Jojo ezen már keresztül kasul szánkáztunk, de nincs semmi, fitleljunk, mert ha vakok vezetik a világtalaNUK NUK KINUK UK ok? Ismét, nagymamám, ha te meghalsz,én is, ami kisfiam,nekünk nincs olyan, és Jézusunknál.Jézusunkkal? -látod anapom? FITA, leritem a taákozásomat a Mi is ufo-k vagyunk! Svisza, volt e szó, mit vissza vontál?-a mi Jézsunknál? Fita MINT OLYAN CSODA HANG? -most fita, az hogy HANG? -az a Kruczifix, kereszt? ---fita akik köröttem, igy szegény ó szegén, na amiról nagybaszó lenne, hogy az én vérségi -génségi testvéreimet, magamhoz fel akarom srófolni, petróleum lámpa, na a fiaim, főleg a ififiam, nagyon lent van a padlón, ami ezt ugy utálom, na meg ennek nicns? -fita ami van, hogy MAGYAR MAGYAROK GYERE KID, NYISD KI A SZEMED,ÉS LÁ$$$... Fita, ez van, nem volt nem le$$$... Ez igy nézne ki kivülrül, belülrül ürül ami van rühesebb? Fita, a testemvéreimet NEM HAGYHATOM EL? -na most ha olyan KÖZEGEK? KÖZ EGEK? Nincsak a nyemecknél többet soh seniki nem lett, technikásabb, és ők jót akartak?-fita uganaz mnt 1776 MOMUSA??? - és ez az, hogy NEMZETI LŐCS KENŐCS? Fita, JÉZUS MAGYAR RULL, FÉNY!!! DE ÉGI FÉNY!!! Most itt vannak, az eged fÖldled rengető STEINKEDŐK, na minden ami itt TUDOMÁNUK? AZOK DOOMDSDAY GÉPEZETEIK, és most te alkatrészük lehecc csak, azaz Ő ŐK A FEJ, TI VAGYTOK A VÉGTAGUK, FA SZUK ÉS KUSSZ? -PAC PAC PAC...JAJA CSAK SZUKA JÉRCE AI- PACAL PIAC PAC PAC PAC...LÉGY? -NE LÉGY?
                   3.:Egy nap, a falum gyerekéivel összejöttünk, a gödrögbe, és most mi a MI JELENÜNKBANK valánk, és ezt nem felejtjük el,ami az A MI ÖRÖKFÉNYÜNK-BEN VOLTUNK? ZITT AZ HOGY KREÁCZIONUK JAWS HUSLEVES? Ez most az, hogy mindegy hogy MILYEN KÖZÖSEGGEK JÖNNEK KÖZZÉNK, MI MEG MARADUNK MAGYAR -NAK, NAGYAROKNAK, ÉS MI MI GONDOLJUK MAGUNKAT, ÉS MI AZ ÖRÖK FÉNYBE, AZ ÖRÖK SZIRTRE ÉPITÜNK, DE NEM KELL MERT MINDEN ÖRÖK KÉSZEN KE$$$...KESEJ A SEGGIBE TESZEL, LESZEL LE$$$... Zitt naLUNK, TÁLTOSLU, Hogy a földtől el szakadjunk? -hogy ho ho hooo...VEGYETEK EGYETEK FÉNYT, INGYEN? Fita, apum igazán akkor értettem meg, mikor menek a Szegedi (fita semmk de semminbk nincs, s valahallogy kell a pénz?- adventista lelkész iskolába,(fita,obban tudtam ismertem a Bblial na meg a Tóra -Talmud iratokat mint a legjobbjakik?- és nagyon de nagyon...megfélemledett!!! Ez az, amit most a gyerekek, ládd ez ment 3-17, mindennap elmondtuk a magyar MiAtyénkat, meg el énekeltük a Himnuszt, Szózatot, és nem történt semmi? Na felteszem nektek is 66 fogas fokas a magyaragyar Jawusaálom krds: -fita, meg lett, azaz agyam? -magyaragyam, na amit akkor láttam, hogy apum, ha csak olyan, hogy te valamit elvársz, mert te... fita ez egész Ábram hami KIVÁLASZTOTT ... PROSTITUCIONUKINUK...na save...aki jómaga is, na ha övék övék a föld, akkor miért adott tizedet MilktiZádornak? Fita, itt az agyunk rotty...felmondta a szolgálatot, agyam,agyj velőt? -s a takon a cowidó adók corona $$$... fitalunga, mi hogy hivjuk a pengőt, midnennek van ára, ITT EGY CORONÁS, ami egy uncia arany talérnak (1924? -triáNUK?) felelne meg? Fitlejunk,most mennyit ér, egy corona viruzsuk? Sóval, akkor megértettem hogy MI TÉNLEG NAP FIAI VAGYUNK,AZ AZ HOGY EZEKET, LÁDD A NAP AZ EGY KAPU? KAPUNK? KAPUK? Fita, az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE IS LE FIZETTA AZ ÁRÁT? HA TE A KEZÜKBE ADOD MAGAD -MAGOD MA GOD? AZ A HAN GOD? SZÓ-SZŐ EGY SZÓT, MEG MONDOM KI VAGY?
                 Innrnn... na itt minden örök változik, jóra? -Óra?- az Oda fen, a fény honainkba, látni fogjuk-e, ismét egymást, nincs olyan, minden a kezetekbe gyülekezetekbe oááá...van, és csak a HAN GOD? LÁTOD MAGAD? MAG AD? MA GOD? Na az Égi Fény, azaz UFŐooo...ha meg vagy skalpolva, U. K.-a kád? (mecve) kopaszi kákó jön a fa vágó?
     ...fita, amit a barátunk, az érdes hogy a jewish nagyapját, nem akarja (miért vagy a fiam körül? -tanitani?- látni a gyereke körül? -és tünj el, eltünik? (de ő találkozik vele, ládd keresztény lehetnél juhdó? Fita,a testünk az egy át járó ház, de lehet cuplejáró is? -ne vi$$$... nincsak a belépő? -na itt szó szeriny, az egy vasrács, azaz gén rács be tódás? -tudás, nem halsz meg...de halász? -gyertek halászni? -a zaVÁROSoba? De nagyon jókat mondott, és itt ha te ládd...kivel akarsz társalogni? -baxni? -kibaxni?- ki a bo$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1101)