deltoid Creative Commons License 2000.05.30 0 0 219
S Z I G L I G E T I H A R S C H O N A
közélei napilap---1 évf.1 szám, 2000. 05.30.
Alapította: Doktor Wang

---Ki mit lopott?---
Lapzártánkkor érkezett a hír, hogy mára virradóra ismeretlen tettesek ellopták községünk főteréről Marton László: "Izmos ágyék-tájú vájárról ábrándozó szövőnő" című szobrát. Községünk képviselő-testülete nem tett feljentést az ügyben;úgy tudni, azért, mert az alkotást úgy is lebontották volna, hogy a helyén állítsák fel a millenniumi emlékművet.Az "Asztrik megkereszteli a szigligeti hordókénezőket" c. kompozíciót, Tsillebérczy Pál művét - amelyet az önkormányzat -hatszázkilencven millió forintért rendelt meg a Mestertől, augusztus 20-án leplezik le.

---Ki mit ivott?---
Közvéleménykutatást végeztetett községünk. A ki, mennyi szeszt ivott Szigligeten az idei év első negyedévében? kérdésre a válaszadók 97,5 százaléka úgy nyilatkozott, hogy B. Mihály.

---Ki mit hányt?---
Közvéleménykutatást végeztetett községünk. A ki, mit hányt Szigligeten az idei év első negyedévében? kérdésre a válaszadók 97,5 százaléka úgy nyilatkozott, hogy B. Mihály.

---Ki mint veti ágyát---
Közvéleménykutatást végeztetett községünk. A ki, mint veti ágyát Szigligeten az idei év első negyedévében? kérdésre a válaszadók 97,5 százaléka úgy nyilatkozott, hogy B. Mihály, aki viszont inkább hányja, mint veti.

---Hány fokos a Balaton?----
A Balaton önmagával 0 fokot zár be - közölte lapunk érdéklődésére az MTA szóvivője

---Hány fokos lóg a falon---
2000.05.30-án 14:58-kor három fokos lógott a falon - tájékoztatott a Vörökereszt.

---Mikor lesz eső?---
Az OMSZ közleménye: az idén már nem lesz eső, csak amikor elindulunk horgászni.

Előzmény: doktor wang (218)