UFOzzuummm... miEeee... Vagyok, vagy ok? -mi?- ki? MO -moszat? - vagyok a vizekből?
4.: Kávézzuummm... tea, keresztfába szegfüszeg, rozsda marja nem ragyog, vagy fekete folyadék,a juhus száradt vére, azaz csak 5után van kávé is, na tea 5órai? Nagyon szeretnélek el ragadtatnmi magammal. ami itt az ufo rablások, ma felébredtem, és tiszta 0 fo$$$... az agyam, ami teljesen, az 'lmomra emlékSzem, de nincs semi érzés bennem, és itt ...mi lenne itt az iratuk, és szent iratuk nélkül, mert most csak az, az egyetlen ami utmutató lenne, ha NEM VAKOK VAK OK, VEZETNÉK A VAKHADIPAROSOKAT, amit nem tudom, hogy sikereül e e eee... Na az összes irataimat, csak az én gyerekéimnek, ami most csak egy van, és ténleg egy, és nekünk csak örök egy gyerekéink kid? -tesvérünk van, és most, egy Atyánkmamánk, egy szem testvrérünk, ez az, hogy az hogy magyar ok, az örök egység, Ég, Égiek vagyunk Égei tengerek erek folyók patakok, na és hős forro vértől áztatott földünk, van? Na az hogy magyar szabadság, az az, hogy AZ EGÉSZ ÖRÖK VÉGTELEN EGEK ÉGEK VILÁGAI, UGY SZEMÉLY SZERINT IS TIED, MERT NEM TUDNÁL BENNE KÁRT CSINÁLNI, ÉS MOST ÖRÖK FÉNYTESTÉVERES ÉG? Kérdelek, ha azt mondom, hogy nekem csak örök életem van, az most hogy reagáltok, mert én tudom, és én (de most is hülyének érzem magam, de én szeretek hülyékedni? .meg tudok?) is ugyanugy, mert ez a conputerünk, csak reprodukőra lett, adj velőt, takon vagy geci habarcs? Zitt had álljon meg a karaván... itt senkise tudhat semmit, (ami élek, fonto$$$,,,)s itt vissza az irásokra, ami minden az, jel a falakon, konék konokul verik a fejüket (farka tarkabarka) a falba? Na most itt olyan fogalom, amit kérdezetem, hogy mit vált ki bennetek,hogy én örök életü tü tüz is, meg hü? -Hu? Whohohohooo... mert ezt is sokat be ufóztam, hogy itt az alap anyagok, és csak azok vannak, és az ami itt a teremtés és és és... hol van a teremTŐ? -TŐK? Fita monyi nagy, kihek nőt a legnagyobb RÁ GODM mak mak makin money, MA GOG MAG AD?
5.: Vicca hogy itt amit állatok, azok hus és haszon állatuk, és most ha vesszük amit ki -téritettek a vizi-váilágaikból, azok egyben nem csak kajálni valók, hanem már az éllatok is robotAIk, mo mo mo ...robot, mo szád, A SZÁD MA SZÁD?-ugyanis minden teljesitménüüket, , meg kell halaldják,(fita no pán, no gén, egymással is vetekednek, hogy kinek van nagyobb NUKINUK, tehátitt van a KUTYADÖG ALIENUKEL ÁSVA, LÁSSA) és itt vissza...Na az ami ez az ideiglenes létesitmeNŐk, mennük, azok akiket el tudtak terelni a magyar ok csaladianktól, faxldáikat lédyk? -ami ezek akik itt a GÉN -OOSZTÓK? Fita Ábrám, neked aDom a földet,na az csak ténleg az, ami kietlen és puszta vala, hogy sötétség lebeg a vizek felett? Nizzitek most olyan tisztán hogy mindent vagy mi magyarok FÉNYUFO-k. jaja Mi is ufo-k vgyunk! -fita itt van az, hogy mi FÉNY-ENERGIÁT TUDUNK CSAK PRODUKÁLNI, ezt meg lehet látni, hogy a magyarok, FITA MAG OK? -EZ AZ JELENTI, na dkurván a Promotheus filmben, hogy örökminden ami él élet tud, ami bennem, benned, és éltet, az a mi gyerekéinbe van benne, akik ha most valhallogy, zitt ha te ezeket fel akarod emelni, akkor te most csak ha a PARANCSALÓKKAL, amit már pedzegettem, 2003 -2 -22? -hogy ugy nézett ki, leglabbis hogy én az ATYÁM, MENNYEI ATYÁM ELLEN FEL LÁZZADTAM?- amit tegnap érintettem, hogy a legkisebb erőszak, még ha csellel is, az már még onnan, ládd mikor OLYAN FEGYVEREKET FOGOK NEKÜNK SUMÁKBA MEGCSINÁLNI, na az az hogy ha belekerülök az ATOM RAKTÁRAIK KÖZELÉBE(rájukrobbasztom?.-Chernobil? -lehetsegges de az összes eddig, melfakson az vala???-ninicsak még eldobNátok,rád?) NE EZ NEM VICC... BEREPÜLÜ PILÓTA AKARTAM LENNI, és most a SÖTÉT OLDALRA, na közel ahoz, hogy itt csak bala balada bal faxUK és sötét oldal van,ha te gondolátban is tudnál ölni? -NEM TUDTAM! Most nagyon fita, mert valhalogy, ez nekem is, most azt mondanám hogy NEM HISZEM, akkor most minek kinek beszélek? De tudom, hogy nállunk lentebb el fekfő nincs! -betegebb gebe? -gethes? Kérdem,volt még egy ország? -királyság? -akit jobban össztrancsiroztak örök triánoznak?
6.: A testünk meg fen tartás,az első, ládd a fiam, mi lesz velük, ha meghaltok, ami nállam ugyanaz volt a hellzet, na most ez ahogy mégis kialakula? És most az, hogy azokat amiket be tudtam passirózni, én nen tudtam, ezt abba hagyni, és addig ming volt kivel beszélgetnem, a szüleim, addig éltem! Fita a fiamat, fiaimat, hogy utálják, na nem jobban mint én, és itt most... vissza az mára álmom közepin ázni, ami most semmi nincs, csak az alap kristály (szilikon) anyagok! Nincs viz! Zitt az hogy h minden magnes -mag elktromosság,itt az anyagoktisztáságától függ mnden, és most szerintem, mnden mi a GONDOL (MAGYARULL!!!) LÁTUNK -KÓDUNKKAL, de a gondolát, vagy gondöl, az megnes -elektromos tevékenység, és itt a FÉNY? A NAPOK -CSILLAGOK,AZK SZÉKELY KAPUK, és azok bejárók, ládd most mikor Lehellünkkel, meg látogattam, az hogy H H H... szerintem az HONVÉD S ÉG? ÉGIEINK? Kérdelek, van e nagyobb félelem mint a halál félelme? Nincsak én a gyerekeimet, ládd addigra, vagy ha ténleg most haza találtam, és ahol vagyunk, az HANG AMI ATTÓL FÜGG AMITŐL LÓG, na most ha te, ládd tuapsz magyar RULL? Monduk az hogy most VALA KIK, NAM MIK? Fieljuk meg, az ami 1999-december, na a felesÉgem, haza akart menni szülni, de nem kaptunk beutazást, ami most, csak EGYBE DE AZ ÉGIEINKKEL, fita, ha nem bánt senkit!!! -EZ itt hangozott el, mikor monduk, kurva szar conputerünk volt, eleinte, és msot tudtak vele valamit csinálni, ami olyan, hogy most előbb beszélgessünk, és mi ért ne lehetne nekünk egy nyemec vilidge, meg saját bankunk, meg főleg MAGYAR GYEREKÉINKNEK MAGYAR EGYENES SZÜLI SULY SCHULLY ISKOLA? Ez magától értődik, mert ezt rajtunk kivül, mindenki igy csinája, na most hogy ha csak, keresztény vagy,az meg megadott neked mindent, mi az apu kasza kell, kő? Fita, itt minden ugy van, hogy nincs!!! Ezt még jobban, mert minden itt van kéznél, vagy lábnál, vagy a lábod (közt) alatt? -recseg a haraszt?
Innenn... ez nem létezik,és ezt nem lehet elfogadni,ha igen, akkor már nem félek, a farkastól? Akik messiásuk várják,lássuk? -fita ha vak vezeti a vakokatr, vak ok, vak vak vak ...mak mak mak...ékes disznő makkal álmodik dik?
...fita, itt megint felrakom, hogy rom? -zitt az van, és addig, mig van mit robolni ölni? -tökölni?
...Unearthed
S3 i E7 Wrat of Atilla teh Hun
Available DVR - SCHD
...oááá...
.fita, Atilla él, jaja mindeki aki magyar szabad a szive, sotty...