UFOzzuummm... miEeee... Vagyok, vagy ok? -mi?- ki? MO -moszat? - vagyok a vizekből?
1.: 6/19. A KÉP? -egész reggelig, (hajnal) a vizekbe kerestem a földi magam-magom, és nehogy hogy nem találtam, hanem csak vizek vannak, azaz hugysav, sósav? -és semmi??? Hány százaléka a lékekkel együtt, itt bedobom a szent lelkekkel, ami eredetileg nincs, de nincs semmi, azaz most az agyam teljesen kimoSÓdott,ti vagytok a föld sója sowhaja hajja hajja...de az magnes antenna? Tröha, ez az hogy messziról látom ezt a földet?-az olyan mint a nyirségi arany -homok,kristályos, és csak azt lehet látni, ami egyáltaln hogy most azon kivül van valalmi? NINCS! Most három NAGY ÖBÖL VAN, és az viz, jaja vizben -vérben.de itt vannak a MAGNES TEREK? Most hogy egyszerüen, hogy csak ezt én látom? -teljesen a viz kimosott, ha benne van az élet, akkor viz? -vizó? só szó szól sow müső? Na az anyagon, a viz is az? -kivül, nincs semmi, de bülül $$$... Fita,most az hogy lenni vagy nem lenni, ás van a pénz? -na most ez igy lenne, vizben -vérben- fényben, és midnent megtetőz a negyedik elem, a pénzben, *PÉN-NÉP- NAP* van az élet, na most mi a pénz? -Fita, kell GONDOL LÁT FOGALOM ALMA? Zitt az van, hogy ÉN NEM VAGYOK! NEM MI? NÉMI NEMIGAZ, AZAZ MOSZAT, és valami, ami NINCS? - és itt jönne be, miért nem lehetnek MAGYAR OK? MO SZÁD? Fita, ezt most akik MINDE NEK KÖZEPIN PIN ÁZNAK, azok a TŐKÉSEK! Nekem, mosty teljesen egyedül vagyok,és mostmár tudom, hogy én ténleg UFO vagy UFO$$$... Fita HANG OK, $$$SO$$$... NAGYOKAT SZÓLLÓ KASZÁLLÁSOK KA SZÁ-JUK? ELŐBB AKIKET TEREMTETT A TEMETÓJUK,(Temető a Tisza, mikor kivirágzik) NA MEG AKIK MOST UGYaNAZ A HANG UK? Zitt kérdem, a vizeknek, van magnes (töltésük?) hátterük, vagy előterük, ládd ezek vizet keresnek,és van viz nélkül is létezés és le hellett? Nincsak a tiszta Tisza vize, tisztit, az ajja... alá szál? Na a SÓ? -sosvizek? -most itt csak a vas -savak? -hogy magnes elektromos tárolók, ládd a testünk, az ugyyanaz mint ennek földgömnek az elemi részecska öszetétel. és ténleg csak egy elektromos -magnes láda,frigy láda? Az ok A BANKOK ÉS BANKÁRAIK? -FIGYLED, A SZEMÜNK ELŐTT FAJTALANKODNAK?
2.: Most az IRÁSNAK,ÉS AZOK A JELEK RAJZOK KARCOLATOK, NA A HANGOD? HUNGOD AZAZ AZ VAN CSAK,DE AZZAL HA TE MAGYAR OK VAGY, AZ AZ ÖRÖK MINDEN ED EDD,.FITA ITT EGYMÁST HUSÁT USÁT SZERESSÉTEK, DE MOST CSAK AKINEK RÁKJA VAN? KÁRA? ÁRA? Zitt az van, hogy szerintem csak az marad meg,és az is amivel emibe amiba FÉNY VAN, ONE? Tegnap, mikor reggel (de) felraktam a a aaa...emlékezTetőt, BÜN TETŐ? Most az hogy amit találtam a vizben, azaz amit GONDOLTATNAK (HAL A VIZBEN, ÉS A HÁLÁSZUKIAIIK NUKUNUKIJAKIK???) AZ VAN, ÉS KIMONDOTTAN TE AZ ÁLLÁ YOU JUH UK HUKK? Zitt az hogy MI -KIK VANNAK A HALALWÁNCOLATUK TETŐN, BÜN TETŐK? FIZET A BÜNÖS? Namost, az is hogy most vélelten történt eee...hogy a vizeket ufóztam? Fita, itt arról van nagybaszó, hogy ki adja (ACCIONIZÁLJA X REAKCIONIZÁLJA) a GONDOLÁTOKAT? -AMIT HINNI INNI LEHET CSAK! Fiteljad, NE ÖLJ, ÉS MOST AZ ÉG ÉS FÖLD URÁT, TERMTŐJÉT CIFFRÁN MINT SOHA SENKIT, UGY MEG COFFÖLNAK KO-POR SÓ? -SOW? Zna most is, men a ZOOHORA... ugyanis itt ALLATTUK NUKINUK ÁLLTATVALÓINAK LENNI, AZ BIZON ENNI, ÉS MI LENNE HA NEM LENNE ENNIVELÓD? -VELŐD? HOL A VELŐ? Zna azt, hogy MEG -GÉM?- LEHETNE EZT LÁTNI? Aahoz, én mindiga MAGYAR OK MAG -AD? Fita, itt most monduk ha ketten, ládd sLeuth tesóm nélkül, na itt van a felesÉgem, féltÉglám, akét fiam, mindent kitÉglázott, a kerti utakat is, meg az utcára kijáratot,a kis kölyük,már az uját összecsattintotta, mert ő is,csinált a Bábel tornyAÁhoz egy tégla járatot...fita, ugy hogy amit ezek hogy NULLÁBA 000... KIKAPCSOLNI, MIT? MEAT? -may maya baba...tRöha, ne tévesszük SEMünk elől, hogy ami a kis felesÉgem, ládd mondom neki tegnap, elfelejhetted, HOGY MI ÖRÖK ÉLET PÁROK VAGYUNK, tegnap mikor hogy ha gyerekek velem, mi mindig együtt vagyunk GONOL LÁTBANK, de kéne hozz Átok egy BIDI BANKA? Nincsak VAS UT, MIDNEN SINEKÉN, IRÁNY UJ JAWSÁLOM? Zitt az, hogy az akik ládd, Apu hogy men be, az a nagy medbe, az oroszláNUK? (FITA AZ A ELEFÁNT, AMINEK LE LETT HARAPVA A PÓTORMÁNYA,JAWSUSA? Fita,itt teljesen akik EZT A BORZADAL MAK MAK MAK...MA KING MAK MAK MONEY?? ÓH FEJ MELY VÉRTÓL ÁZTATVA, MOST, AH TE NEM HISZEL NEKIK NA KIK? MI KI MO MO MO ... NINCS PÉNZ?
3.: Fita,itt előbb, amiért 28 éves (29) ami zitt az uitán, hogy Sleuth tesóm,lehel betültve, ez az hogy üdv 5000 éves távlátás... most ha valaki ijjet mer gondolni? Fita, most ugy hogy mAIdomi adunk nektek, olyan gondolát ha van magyar vér, gecc geci a puca vagy zacskó, na az eném, a bokámat veri, NINCS! Fita, most igy nézne ki a magyar RULL gondolkodom, DOM? -jaja A DAM, MEG MAD A? Nincsak mit GONDOLTATNAK EZEK, ODAVISSZA? Na ami lehel betÖlve, mi GONDOLKDUNK, ti NEM vagytok, tok, kivéve aazok akik az ÁBRAM? -ÁBRÁM RÁMA HAREME KUPLERÁJA? Most én az első óra, első osztályba, szivrohamot kaptam, (DE MOST IS ÉRZEM!!!) és én ezt sehogy, nem csinálom!!! Fita, itt az van, hogyha te most az hogy, MI ÖRÖK ÉL ÉLÜNK, (fita a nevem nyilhegy?) akkor azt nekünk ÉLNI KELL, és ez az, na nem fejeztem be, monodom (fita DOM? -MOD -MAD MADAFAKA) te elfejtetted ugyan.hogy te az ÖRÖK ÉLETPÁROM (fita ez az ár dárgitásuk az egebe,jaja most mi lesz le$$$... Leeset vagy esik a pap popa azágyról?) VAGY, de te azt veszed és eszed és élet, amit a feieségem, amit te dumálsz, az élni kell! Fita,azt élem éltetem bélelem, ki van belem, a seggem,a vizekből?) Na vissza, hogy nekem mindenki minden előtt lennem kell, a MAGYAR -MAGYAROK OK oázisAInk szamara? Na fita,akikben FÉNY ÉL ÉLET VAN, azokat most csak azok az IGAVONYITÓ BAROMBARMUMIÁIK, SOHA I-DOM-ITT -OTT ÁLLATAIK!!! NAGY JUT ALMAD ALMA LEHETSZ A MENNYEKBEN, AMINEK A FÓ WARROSA AZ ARANY WARROSUK, amit ládd... most itt van, a legközelebb a nyemecek, és a nyemecek egy az egben LE UTÁNOZZÁK A YENKIKET, (1776 árpádsávis zászló az égen?) SENKIK,ládd ha be engditek őket, (URUAIKAT ÁRUKAT JUMURDÖRIZSÁKUKAT JUMURDHÁTIZSÁKAIKAT.. LETTETEK ÜRÜLÉLKÁIK, SZENT P$$$... lelkek, egymásra leltek.arany bornyustyuk arany tojás tojnak -aranbikások, s ARANY VÁROS LESZÁLLA AZ ÉG BU BU BUBUBUUU...ARANY BÁNYA, MAJD MEG BÁNJA.VASORRU BÁBA MEG A B-ANYA-GOD) na most ITT AZ VAN,HOGY ITT MI A MAGYAROK AZ ÉGEN BÉGEN, AZAZ MI FÉNY -TULRULL... ezt ugy hogy a BbLilábank is hogy ÉN, MI (MAGYAROK) ELŐBB VAGYUNK MINDENEK MEG MINDEN MITEK?- ELŐTT!!! FÉNY? Fita,ezek a fémek miatt, akarnának az ÜRBE, na előbb lenni kéne, enni, de mit, mi adunk nektek enni? -sárt? -sérbank az élet? -éled?
Innenn... fita, itt ész megáll, fa fff...na csak akik FÉNYEL, FÉNNYEL FÉNY NYEL, ÉKE$$$... ami most fita, tüzet nyelnek? -na csak a MAGNES -ELEKTROMOSSÁG, ÉS EZEK MENNEK A VASUT, UK, ARANY KETRECEIK VÁRAIK? VÁRJUK AZ URAT FOLYTON WARJUHUK? MOÉK BOTA BUTA KOS? -BÓTUK? TE VAGY A KIRAKATUKBA? AHA AKERSZTÉN? -JUTURÓSPONI SÁRA...ÁRA?
... Zimme zuummm... Sok picinyke viz csep, tengert is betÖlt, Kis homok szemeklből (szem) áll e széles föld, Kis szem pillantásuk (UK) sokk.. HitÖltés, jaja áramütés, gyorsan eltünnek,Gyüjti fel a hossza$$$...százados időt? -tüdő? -vagy pokól kopoltyutyuk?- hall hal? Kis hibák milyen könnyen meg tévesztenek, S$$$... bün utjára térrünk, fita ez az hogy én is inni akarok, a véred? -véREDben *verelytékedben* az élet? -sózva, hugysav-vas? -az erény,( ládd őra4-SloMO bácsi luakt néz,óra5.sloMO bátya nagyott lök,födrengés mint sowha napjén, megjött a folyásom, óra6.megjött az őgbull a kis jakabb? ) hell lett? Bérmi kicsi jó tett, mig szeretet ád, Földünket Édenre változtatja át? -ládd az Ég és földura -termtője, ahUsát adta, bAranyuk bika, jön már a bika... ltt, Ó milyen drága kő,az ilyen szen áldozat??? Magát adta érte? -érted? Hol van a kutya (dög) elásva? Kis kezecsje kecske, aha, szereeti a kést, szintlén, álséáso$$$... lehet, fita egy ki kcske, ha 50 évig csak mekeke, 1 1/2 Milliót hozott az ARANUK VÁRAIKBA? BARANYA?(URÁNUK) NEM BÜKKY A DÖFFŐ? Fölseggelve (kipicházva Krati, kin a pricsi) távol? -át -árverve népeket, mamma mia?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...