UFOzzuummm... miEeee... A magyaroknak is van valami, mi, milye? -eszünk, egymást, husát, etyele petyele... power in the blood, bloody (vizsla) kutya fejü hungryk na meg madarak, szá szá madár csá csá csá.. potty?
4.: Kávézzuummm... tea, szegfüszeg? Nem akarok senkit piszkálni, de NapoLyon, mit tanitottok ti a népeknek, ha megtud hatnák? Most előre beteszem: Radikal New Megnet Withaut Rear-Eart Metáls Is About To Change Motors Forever...ami most irtam amit láttam ennek a golobisnak a megnes terei -mezeei, és ezt meg mindeng, mnidenkinek a saját szemével kell meg látni? Vajon fen a fény -honaiknba, látni fogjuk-e, ismét egymást, most valamiért apuÉNk becsngetettek, mert mi ÖRÖK VAGYUNK, ÉS MINDENT ÖRÖK EGYÜTT EGYBE EGY AKARATTAL ÉS MOST EZ UGY, HOGY AHOGY AZ ÉJJEL IS LÁTTAM, HGOY MI MAGYAROK, EGY ÖRÖK FÉNYATYÁNMAMANK, ÉS EGY GYEREKEK VAGYUNK, ÉS ÖRÖK EGY FÉNYÜNBE VAGYUNK, és itt én, egy vagyok a MAGYAR OK, ISTENÜNK -JÉZUS, MERT ÉN MONDOM, TI IS ISTENGYREKEKE VAGYTOK,EGYEK VAGYUNK A MI ATYÁNKKAL, AMIT CSAK AZOK TUDNÁTOK GONDOLNI ni ni ni...Na az magnes -mezőket hoz létre $$$... látra, azaz itt csak a LATROK LÉTRÁJA, ÉS ALLATTUK,HIMRINGYÓIK, KINEK VAN NAGYOBB BUZZOGÁNUK NUKINUK? Amit Kéjpedofeka -MOhovista,Kéjszadista Kanni Bella, most vissza NapoLyonhoz, honnan tudta hogy kik mik a magyarok? Ujabban, igyekszek csak azt, hogy tudnia kellett hogy ki a magyarok, és itt ha a magyarok, most NapoLyon mellé állnak, (vagy semergősek, ládd helén pinalátba)mi lett volna? -smirna! -fo... itt megsave, na fogjanak meg, mert ahoz, akkoris kellett volna, egy Mi is ufo-k vagyunk! -FÉNY UFO.k? - made in Hu? .Whohhh... Ugy tudom az Istenek amegnes mezúkbull terekből is, dicken van, és fita, minden ami csak egy gizs kezdemennyzés lehetne magyar ok részéhról, na most az hogy akike felnéztek az égre, vagy tótükrébe, most a saját első nájsz éccakakás gyerekéik, megmondták a hübéres földes uraiknak? Nincsak ez egy NAGY KUPLEJÁRÓ LYUKAIK, A BARLANGJAIKBA?
5.: Apu hogy megy be, az a nagy medve, az orszoszlánok barlangjába, mire megissza a tejáját, leharapták a pót ormányát...(ukránók) ami mi az? Ezt rögtön, itt is ma is lehetne rá tapintani, hogy ki csinálta A RÁ GOD DUK UK, ÉS A RÁGÓ GUMIT? COTTON OTTO GUMIBOTA MO MOMO... CUMI? Vicca a magnes terekhez, ami leirtam, hogy ennek a gömbnek a MAGJA EGY VASGÖMB! (fita ezt többör láttam,de most széllel szembe p$$$...) Közbe most az agyhullámok, hogy ezek öröm lánuk is filukáik,azaz ha a porból forma... na belé lehelltek, az bizon MAGNES ICCA CICA? -mi otthon azokat, akik A MAGA$$$... ÁGUK MAGA$$$... ÁGA, AZ ICÁKOKNAK HIVTUK, FICÁNKA FAINANCIA? Fita, mi van a pénz megett? MI az ami a legjobban vezeti a magneto$$$... 6ga draga, elektromossáGOD? Amit beraktam, a Brainről, az az hogy az olyan 1 1/2 %-alatti megnetosságal,fo$$$...Nemsokára July4? -na az ami az emberi forma, na meg minden ami sárból vár? .jaja a porhüvelyünk (de a föld össztétele nagyrésze viz?) egy nagy zsigvásár, és ez a ház eladó, ha nem kiadó?Millió nyüzsög mint féreg, szellemekkel van tele, és teljesen lemerült???- az akumlátorrr... (fita zeruntem a reptura fen állna?) ami minden ami sár forma? -és az élet lehelett -e? -van benne? -Ami fény felvétel nélkül nincs, most nem akarok kitérni, de itt elektromos elemi részecskékbull vagyunk, na amit tegnap a nono barátunk, most itt akik BÜN TETŐK, AZ NAGY MAGNES...AMIT A BESTIA? -azt itt, akik még p$$$...lékolnak, azok esetleg, ami hogy lehetett meg lehet, olyat, ami ezek SZEN IRÁSAIBANK? Fita, itt az van, hogy az ÖRÖKÖS HÁBORUIK MEGETT EGY KÉZ VAN, *FITA A FÉNY AZ ÉJSZAKÁBA* ÉS AZ AZ...Ládd MOMUSA? -FITA ITT JÖTTEK ÖSSZE, A MAGYAR OK, ÉS FIZIKAKILAG IS HAZA VÁGTÁK AZ UK? -KUPLEJÁRÓIKAT, na leirtam hogy egy ÓRIÁS FENEKETLEN KUT MEGY LE, ÉS PONT MINDEN FORDITVA VAN, AZAZ EZEK LEHUZNÁK AZ EGET RÖGTÖN, de vissza ENNEK A GOLLÓBISNAK A MÁGNES BURÁI, TAMBURAI?
6.: Nekik csak arra az anyaGODra van kácsinga, ládd a magzatod miatt lettél magzatod hamvedre? Fita, a HAN GOD? Vcca, hogy enek vaN egy gom -ora, (sodroma, de még milyen?) ami a gömb (ora van kint) után, irtó suhanás van, és az csiálja a MAGNES TEREIIT, AMI VISZONYITVA A GÖMHÓZ NAGY ÓRIÁS? A gömböt,nem körbe veszik, han mintha nagy haja lenne, és azt hullámzik, talán a VASGOLYO HA NEM LENNE OLYAN, zitt irtó száguldanak az összes, ami itt ürtestek, (kell légyen mndnek vas vagy... kristály? -golyho ho ho..)és most az jogy mi a fene az fekete gomolyagok, azok nagyon kevés fény, (szerintem gázok, na az a fekete ufok? -meg amibe beültüztünk volna...fita, amit most hogy magnes motor, hadobájuk.ha mégis,.ládd te arról mégálmodoztacc...de ezek soha nem fognak neked csinálunk uj eget födlket, csak hallga, és harapj ne a saját szarod.itt a miénk?) ha egyáltalán, és és az itt van, amit mégjobban, azaz itt ez az agy? Fita, amiket be tudok lüni, az egy KÉP? Ezt mára, hogy azt hogy ÉN ÖRÖK ÉLET HÜ VAGYOK,azt csak én tudhAtom meg, és ugy hogy ODA ABBA A CSALÁDBA JÖTTEM, ahol csak az van, itt vicca 1000 Szilveszter men a jelntés Sziveszter pópának, hogy a magyarok is "keresztények' Ezt már hogy vagy egy vizszintes engyelitó, meg függőleges, és az horog kerszet, vagy kettős?) csak az Ő JÉZUSUK... fita itt van a Bizánci keleti keresztények,és OLYAN HOGY EGY MAGYARt IS, TE LEIRSZ, AZ MAGAD!!!) NINCS? Fita, nektek látni kell, hogy én hogy gondoLokoMOdivad, és vicca, na ezeket már irosgAtom, (NUKIPU) hogy az Iratokban is,a BbLia, Ján8:51? -miért nem azok állnak a KIKIÁLTÓKON NEM KONUKAIK? Fitleljal, 1936. Most a magyar tábornokokat, mnd kivégzik,s apuénk, talán Jitlert is,de itt arrull -van nagybaszó, hogy itt e legkisebb erőszak is csak erőszakot szül, csak az erőszakosabb szagosabb fog felülre kerekedni,most itt fejjel van minden lefetye, és az ajassabb... Fita,mindenkit, aki most ha nincs egy az egy kapcsolátba az Égieinkkel,amit én magamtul jöttem rá, hogy aki gondolában is öl, az már ölt? (fiteljal most ott vagyunk, de csak magunk!!! -mert ezek magja, ami ezek a saját magmályukbull) Naz az hogy a felesÉgem, talán nélküle, azaz itt az hogy NINCS HALÁL? -na most,csak RÖK ÉLET PÁROK VANNAK,és az az, hogy akiben még van csak egyszem szikra helle, azok még hallgatnak a jó szóra, kell a jó? -nem! - nem érted?
Innenn... na az anyaGOD, az egy magneseletromos akumlátor,(de van a jobb kamra,meg bal) és most itt előbb mag ára, után, csak örök életpárja van,na meg kerékpárja, vagy egykerü bycigli?
...van egy tucat elgondolkoztató dokumentó...de nincsak, előbb azt kellene megtudnunk, NUK MIÉRT NEM TUDHATUNK SEMMIT MERT HA..fitlejal ha másodpercek,és kaput, de itt mi magyarok, mi olyan hogy halál, na itt lett az utolsó ütü? -mndenki csak saját mag át, magját, MA GOD? JAJA MAKIN FAKIN MONEY,MAK MAK MAK...MA GOD =HANGOD? -p$$$...ami van, hogy ténleg az hogy fény -energia, az itt is az, és csak KÉP? -ha KÉPES GONDOLKODNI!!! -GONDOL LÁT?
...The UniXplained: Mysteries of the Universe DVR
... Aliens Moon S1 I E6
...na tetnap hogy akik a holdon vannak, fekete fehér foltosok, ami foltosbőrüek, és láthatalanok, és a They Live, az!!! Fita a vizen kivül is, azaz itt minden élettel, telitett asztalunk,vissza?
...oááá...