repcsepista Creative Commons License 2024.06.18 0 0 1098

UFOzzuummm... miEeee... A magyaroknak is van valami, mi, milye? -eszünk, egymást, husát, etyele petyele... power in the blood, blody (vizsla) kutya fejü hungryk na meg madarak, szá szá madár csá csá csá.. potty?
                    1.: 6/18. A KÉP? Csak egy magyarNő-Anya GOD! - meg Férje, fütyfürütty... van a világon, és egy szem gyereke? Ime a hellzet, ma reggel a ififiam, odejött megöleltük egymást,és ténleg mondom neki, te vagy a leg közelebb hozzám, ami az!!! -nekünk is van valami, kin a popsi $$$... sikitani akarok,de minek? Fita, katona voltam, és a százados helletes, nagyon ki volt rugva rám, na a századosom, mindig csak velem beszélgetett, és ordibált rám, katona, (a száados helltese nagyon rühelt, mert vele se beszélgetet) tt vasualom van, nyugaton vakuralom, de valami olyan baja volt, hogy beteg, és az valami olyan amit rák?-rág? Na tegnap, ami történt,hogy ugyanaz,mint mikor 3 -17 éves korukig a gyerekekkel midennap, (ez ment) ez ugyhivnák itt ima óra, na nekem, magyar fényünk -tudatunk meg tartása, és itt akkor is,CSAK EGY MAGYAR CSALÁD VAN, EGY ISTEN -APÁINK,AMT MOST MAGYAR OK ISTENATYÁNK, S EGY MAGYAROK ISTENMAMÁNK MMM...- MINDEN ANYÁNK ÖRÖKEGY MI ANYÁNK -MAMÁNK,,ÉS ITT MAGATOKBA KELL VIZSLA, MERT CSAK ÖRÖK EGY EGYPÁR -PÁRBA MAGYAR ANYA -APA ÉS EGY MINDEN GYEREKÜNK,ÖRÖK EGYBE GYEREKEK VAGYUNK, ÖRÖK FÉNY JÓ MADARAK, ITT KUTYÁK, ÉS UGATUNK, na tregnap... Este nemsokkal lefekvés előtt, ÉN TUDOM HOGY (ÉN) ÖRÖK ÉLEK, ÉS RÁD ERŐSZKOLHATOM-KÉNYSZERITIHETLEK? Figyelt, de nem szólt vakkantott semmit! Most lefekszünk,én előbb, de már lejelenekezek hogy 12 óra, ólbaszóga, és én előbb menek ágyba, nem hagyon ki, szeretek veled aludni ami, eredj aludni, most csak annyi, és kivánzsi voltam maga is, TALÁLKOZZUNK ÁLMUNKBA... eredj aludni! Na most, olyan előzetes álmom vala, hogy AZ ÉGIEINK LEJÁRTAK A FÖLDI DE AL VILÁGI... Hadd... Az alvilágnak nincs romantikaja, az alvilágban nncsen szerelem? -és mégis le járok az alvilágba (KupleRÁjok le járat, lejárók? ) egy sáppaddt arcu barna szőke fekete feneke, ANGYALÉRT? LUK? -UK?
                    2.: Most az, hogy EZ AMI MI EZ? Most az, hogy az ÉGIEINK LERJÁRTAK-NAK???- KURNI A KUPLERÁJAIKBA, AMI MINDEN ALLÁ VAGY FELÉ RENDELTSEGG? (NEM MI NEM?) NINCSAK NAGYCSEGGES KURÓINK, HOGY NE DÜLJEK BE, VAGY HANYATT -HASRA? Ő FELSÉGE NAGYSÁGA, RUDY, ELŐTT? FITA, MIDNEN AMI ITT IMÁDAT ÉS FÉLJED AZ URAD RUDYJÁT? EGY NAGY FA XUK -KUXX? MOÉ BOTA BÓTA TE BUTA? Nincsak Abramnek sok házi állata meg kincse aranya rabbszolgágéi vagyon, és mindenkidók ma is legnagyobb KUPLERÁJA JAWS NUKI MUKIAIK? Na itt, most AZ HOGY AZ ÉGIEINK, A TURULL TURUL MADARAK, AMI ÉN IS AZ VAGYOK,NA MEG MINDEN AKIK VELEM EGY JÓMADÁRA MAGYAR CSŐRE AGYAR,TESTESTVÉREIM,ÖRÖK SZÉT VÁLASZTATHATATLANUL BONTHATATLANUL KAJA BOND? ESZÜNK, MIT ESZÜNK? FÉNY!!! -FITA A SZINEZETEIT, PIROS AZ ALMA, MAGYARJÓ? Na nyirsÉgi koromos stbbb... jeges alma,meg minden alma ami nyirsÉgi vala, akkor nagy hire vala világszerte,na most csak a nagy komcsiknak lehetett alma termtő földe, és nagy pénz hozott a házhoz, és a miénket, 10 éves korában, én dolgoztam,és kötöztem télen, a Kanpap .fecsinált vagy 30 kis falusi lányt, a kertészetben, egy hétfó reggel kiszántotta. Apum most már terem,és vesz nekem egy piros Fiat kocsit, és azzal menek toborozni a magyarokat! -fuccs...jaja de veszet már Mohácsnál..fita mind a mai napig, ládd a magyarokat nem csak le fegyverzik,hanem kiirtják -világgá zavarnak (ez világ vallaguk allagut szarta ming végleg többet nem szarnak a daravak) mind a mai nyap,---ládd te is tudod hogy én nem maradjattam volna élve, jaja zakrojtye pofa?- otthon? Anyum 1999 decemberbem, eredj innen mert minket is megölnek, miattad, ez igy szószerint! Naz olyan, most leMOssuk a gyalázatut, de olyan juh többet nincs *MOe?* a buta kosok, fo$$$... na AZ ÉGIEINK, VELÜNK VANNAK, ÉS APUÉNK IS, AKIK MOST UGY VANNAK VELÜNK, HOGY NEKIK AZ A DOLGUK,HOGY EGYÉG FÉNYT IS EGYÉK, LEGYÜNK, EGYÜNK, ÜGYÜNK, ESZÜNK,VAGY MEGVESZETT A KUTYA -DÖG LETT, (YOU JUH HUKKT AZ TÉNLEG EGY JUH YOU?) NEMCSAK EL VESZETT???-NEM IS VÓT? -p$$$...
                  3.: Trőha, olyan gondolátta nincs a mi magyarOk Égieinknek, hogy NE ÖRÖK EGY EGBE,most kiziárt dolog, HOGY A MAGYAR OK EGYSÉGÉT -EGY SEGGÜNKET AKÁRKI RAJTAM KIVÜL, VAKARHATJA? Fiteljal ELSŐ NÁSZJ ÉCCAKA, na itt csak DÖGLETS EGYRA NAGY CUPP -NUKINUK KiNUK KUPLERÁJAIK,ládd szép tájainkból NAGY KURVA KURIIÁIKAT NYILTAN VADÁSZNAK A KUTYAFEJÜ MAGYAROKAT,(OROSZLÉNOK HOL A PÁ
RISVADOROSZLÁN, VÉGIG ÜVÖLT A NAGY PUSZTÁN,NINCSAK MITT CSINÁLTAK CSINÁLNAK?) ÉS NYILVÁN RÉPOLJÁK NYILTAN A SZÉP TÁJAINKBÓL KERTEKET MEG VADÁSZ KASTÉLYAIKAT LAKTANYÁJAIKAT ÉS APÁT?-LÁNSÁGUK? Fita, mindem ami NEM EGY NEM MEGGY, CSERESZYNE, URAKKAL EGY TÁLBÓL, AZ AMT RUSSIN RULET, AZAZ TE ONNAN EGYBE NEM JÖTTÉL KI! Fita miért nem a magyarok a magyar mulTunka? -történelmunka? BudenzÉg és BenessÉg, a ben fektesek? MTA KomMOrócziák? Zna most, ITT ITT VAN EGY EREDETTY VILÁGUNK, AZ ÉN KEDVES ÖRÖK ÉLET PÁROM, és most igaz amt mondtak -danak,te végig ordibáltál, meg kijabáltál, és most ugy...ahogy van, egy pinalat alatt, végig láttam, mnt mikor valaki a halála előtt, minden amit a maga -Ma God, HUN GOD, érdekében csináltál, lejátszódik a szemed előtt? Ami érdekes, ahol most 3-17 éves korukik,AZ EGY NAGY MAGYAR HÁZ, CSAK EGYHÁZUNK VAN, ÉS ANNAK A KÖZEPIN ÁZUNK? Fita, itt csak annyi, Menjen táncba ki ki köztünk, az Ő JEGYESSÉVEL, NA MI CSAK ÖRÖK EGYPÁR -HÁZASPÁROK VAGYUNK, S HÁTULÓ PÁR ELŐRE fo$$$... Na itt az, hogy most a gyerekek, hogyan fognak megélni, és itt mese nincs, MI ÖRÖK EGY MAGYAROM ROMBA *fita itt a sonka prostromp
nlival, csonka?* DE UGY, LÁDD A FELESÉGEM, na ami van, ezt ő kezdte el, és ő ne csak dumálljunk, dumálj, hanem csinálj valamit a GYEREKÉINK-KÉR???, fita, ezt ugy, na gyere te kutyafejü, na meg lófejü, akkor azt is ne nekünk papolják, amit utáltak, és attól féltek, ez igaz, a gyerekek is, hogy az leszek, mint ezek, a MONYUKAT sallanGod monyuk, beléd verik, a szÁtokba is tátog666$$$...jaja ha kapsz levegőd FIN GOD, de az $$$ ...a tied? -mi a tied, arcod purul, na meg a popsid? -virul? WE RULL? MOÉ BOTA BÓTA TE BUTA? ISTEN NEM VER BOTTAL? Fita itt van, amellik kutyát bottal a nyul után...nukinukinukkal?
                  3.:? - Nagyon zépen -zápon kérlek bennetek, na ÉN AZ AMI MAGYAROK EGY HÁZA, mikor 1999... hogy mellik volt a inditó ok,ha azt mondom akartam egy olyat, amit apuÉNk, hogy ugy otthon egy Magyar Nemzeti Egyház, amit most itt is, kezdemennyeztem, de itt te nem Istenkedz, mert ez egy Történelmi Kutatő Társaság,(fita nem akartunk tagságot,de akkor nem jöhettek) és ha nem beszélhetek az Magyarok Istene ne, akkor nyitok egy Magyat Hit Közösség, és leirtam, és nagy nagy verekedések...(Fercsi bátánk,had a pichába őket) közbe ők kiváltották (fita,volt egy egyertemista gyerek,aki azonnal ládd a perzsa járat,amit ottabba az egyetmebe,és rögtön inditunk egy Magyar -légi járatot... nagy nagy verekedések lett belőle) az engedélyt,és mikor vége, mere Laci (5.-szintó szobacica) elhagyta a porhövelyét végleg, a magyar hit popja két éltü vala,, aki térdre kutya? .ez mert vagy bőrze, vagy vallásoskodáscsalással MO bota, parancscsol lát?- lehet gyorsan nagy pénzre szert tenni, és igaza volt! -olyan 300 -500 millió Frtn, amit az állam támogatta őket, meg akik a texlevonás, tehát van pénz bőven? Na fita, csak a FEKETE UFO$$$...fita ezek beadás pá$$ápölés DZSNŐŐDISZ TOROK -ORGIÁIK nélköl, véráldozat adós nélkül, sose voltak stockoridó? -elvégeztetett, mennek viszza a iszaPUKba kénköves pu pu pupuk...NUKINUK?Zna most, Amiról szó van, nagybaszól juhusuk jászól, disznő -disznő oluka?-juhbul dsznúlehetecc, miden evő?- Jaz aki mi vagyunk, MI ÖRÖK EGY EGYBE CSALÁD LÁDÁK, NA MOST ITT AZ VAN, HOGY NEKÜNK MIDNIG IS NYITVA A MENNYEK MENNYEK MENJÜNK HAZA, OI OI OI...TÁVOL VAN HAZÁM, CSAK MÉGEGYSZER LÁTHATNÁM...NA BENNÜNK VAN, IGY, HOGY MI NEKÜNK, FÉNYBŐL-A MI FÉNYÜNK FÉNYLÜNK?- MIDEN ÖRÖK RENDELKEZÉSÜNKRA ÁLL, FA FELÁLL, ÉSZ, JAJA KIS ANGYALOM,HOVA MÉSZ, VAGY MEREDT EL SÉP SZEMED? Zitt van hogy a föld porából, fita itt a LilIom de sárga Sára, szépseggeket, a KITRAKATAIKBA ÓSZLAGAIK, ANGYALUK ANALA? Most annak, hogy most is ténleg UGY ORDIBÁLOK, NEM HAJJA EGY KUTYA SINCS? Zna valami olyan van, hogy JÓ PÉN-NÉP, fita, most jövök vissza...és most egy nagyon szép (NAGY MNT ÉN) Vizsla kutya, odajön hozzám, na ezt a felesÉgem is álmodta, hogy valóság hogy DÖRÖMBÖLTEM A SZÉKELY KAPUNKON KONOKON, ÉS Ő KINYITOTTA, ÉS EGY NAGY FEKETE FÉLELMETES DÖG, VALÁK? Na most beszélt hozzám, hogy NEM LÁTOD?-defita, az hogyha egy kutyát, bottal kell ütni a nyul utánna,annak a kugyának vége, de most odajött...na EGY NAGY VIZSLA KUTYA VALA, MEG EGY KICSI, ÉS A NAGY VIZSLA HANGJA MEG SZEME, NEM LÁTOL? -BESZÉLT ÉS A FELESÉGEM (SZEME?) HANGJA VALA?
                   Innen...öszevetve szikra veti, csodálatos álmom ami valóáság, te ez meg tudod enni, RÁ GOD, A COBÁKOD? Na ténleg, ezt apuÉNk, hogy belétek verem hogy ha nekem, neked, de azzal, az angyaluk -analuk (PUCCOS IS MEG FARKAM VEREM) lettem? -mi ki Mo? MOzi$$$... Ami van, hogy én nem uffottt láttam, meg szellemeket, de fényes, nem kénes kényes, hanem Mi is ufo-k vagyunk! -szolidan lágyan, na meg FÉNY UFO-k? -made in Hu? Whohhh...
---fita a gyerek, ami monduk minden amibe nincs ÖRÖK FÉNY, EGYSÉG, jaja nanó de manó,ládd ha te az anyagi részecskádnak, ura lennél, de ebura bura facó, itt az hogy ha te meghalsz, fel támad666... jaja mert annál anal lentebb, nem lehet nanózni? -figyeled gyereket tervezni? no no..no no leta? -GOD DUK UK, MINDENKIT AKIN LUK, MEG DUG? HA NINCS NANŐZNUK? -gondolKodik nem, fa feáll, no no no...nanó?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1097)