UFOzzuummm... miEeee... hus alma, az alma fa alatt, bleharptál te is hus (alma álmukijuk NUK) lettél s lett farkad (tail) taligájuk?
4.: Kávézzuummm... tea, szegfüszeg? Amit mára, hogy ez az agy -adj számiógép,conputer, s kérdem, az növényeknek, van komputere? Mi a külömbség a növnyek közt, meg az állatok közt? Talán a magba, jaja benne lenne az, amit most ha a növények, egymással társalognak, az virágnyelv? SzirMOzi? -na kész vagyok a porzásra, meg poroshacc hacca hacca... ha van him porod? Fita, azt ami itt a teremtésük embert, a mi hasomásunkra, ami ha csak a hasukba, ládd amit láttam az éjjel, hogy az állat, az egy olyan kaja, ami magát ritkitja és csak szaporitja, ami itt a növény -világ vanna hogy hogy tul szapodta magát, és tudja? Mit tudhat egy növény, és növény evő? (fita az állati hus is az) Fita, az ami itt van, az a koponyája a növényeknek, az egy robotut a vasvilágaikba, ugyaNUK, kik mik vannak a kajalánc tetején,(bün tetők, ami bünNŐ -bünnőzőzők a menők, a bikabika) ami állandóan váltakozik? NEM! Na most ez sehol nem fogják még nesszeltetni, csak itt mindenki tecceleg, és le a fejjel? Ime a TV-képernyőn. Aliens May Alreadi Live On Eart's Harward Receaarchers Say... Vicca, ezek eleve ha vak vezetheti a világtalan ok? Fita a fiam, most ott van, hogy olyakat mondok nekik, hogy az anyukajuk RÁM FÖRMED, meg edj ird le, akik ugyse hallnak, halnak? Zna ezt szerettem volna ami 3-17 -ige, és itt a megélhetés, azaz ha te magyar ok vagy, te itt NEM LÉTEZEL! Zna ez óriási nagy lépés a holdon? -holt? Na a Holdon, élnek és egy más rezzgés szineztereken, és valóban fekete fehér foltos bőrüek,(de de dede Thel Live film) na most, itt a teremtők, és $$$... teremtett eledelük közt, milyen kapcslát lehet, mert itt soha nem fog senki, ebbe beleszőlni,*nem lehet* * fita most, apuÉNk de lehet lehelléet, a tevtévreinnbek, akik hallhak? -és leirtam nektek, na itt csak fel ébredni lehet, mert itt ha erről nem lehet senkivel beszélni, na fita, ha az agy adj, mégha krumli lé lenne,de ugy ahogy a fiam fo$$$...NA MOST, mondtam neki, mindennap?- emlékeztesd magad mag ad, hogy CSAK CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, HOGY CSAK ÖRÖK ÉLET VAN! EZT NEKTEK IS, MERT EZ MOST...LÁDD A FELESÉGEM ELÉG,EREDJ IRJÁL?
5.: Ezt mikor gyerek valék,namost otthon kezdve apum,állandóan Isten hangja,(ez az, most miért, jól érzem magam, csak a zsebpénz lenne több?) te Égi fény, hogy nemcsak zsiros kenyérrel, hanem itt ténleg fénnyel fényt nyel fényel? Nincsak most ha van még egy aki a Nap fia, na mi ezt tartottuk,azaz álca az ami c-istvanunk, hihetetlen mert teljesen az a duma, hogy nemtudtál, nem lehet a legnagyobb Jawsoknak, $$$... bele vakkantani? Na most, fite ezt már100 zor, hogy Liszt Fercsink, ha egy napot kihagytam, akkor azt én tudom, ha ketőtt te is? Zitt én azért lettem volna, nem kellett mert ha senkivel se lehet beszégetni, magyar RULL, akkor most ládd a fiaim,naha huzom a belem, mert ma is, utálok mindent, és ennek semmi de semi értelme,NINCS UFO,NINCS SEMMI, na nizzed, akit látodol az ufo, (fénymadár, fita ez ha tudod gondolni, akkor már repülsz haza az a fénybe, mindek a fény?) és te is meg a bátyád is, meg anyád a kisunokád, meg nagyon sokan, csak azt NEKED KELL MEG TUDNI, ÉS DUGNI, AMI MONDUK, a feleségem kezdte ezt az egészt, és nagyon nagyon...ez az, hogy nekem most is van szégyen?- érzésem, ha most arról beszélek,hogy NEKÜNK EZ NINCS!!! =fita, nem tudjuk el fogadni, de gondolni $$$...? Na most az hogy ha nem akarják hallani, most is kész a kávé,a felesÉgem tudja, talán az idifiam is,(fita a idöcsém látta, azaz valóásgban meg jelent az ufónk, irtóra be van szarva.na meg nállam van nagyobb, ami te meg az öcséd, nem tudjuk hogy ő milyen nagy???) na az idifiam, 21 éves korára, ha az ördög is, akar látni egy ufót, és végül (látott!!!) s te tudod, de most rá erőszakolni akármit ami mondjuk ládd a vallások és vallásosok, teljesen...fita ő (kis felesÉgem) jobb mint én, azaz a gyerekéit nem hagyja el, (nem hagyhatja ki) azért nem jön most velem, ami igazi, valóság, amit ugy, azt nem lehet ezzel a JÁNUK8.44!? -KANPUCER AGGYAL CONPUCÉRUKKAL AL MEG KÖZELITENI $$$..Fita, hogy kik az igazi gazi Alienek, aki ládd baxásláda juhus, az Ég és a föld teremtője is, lefizette az ÁR -ÁT? Fita, lehetetlen és ezt itt akik csak kérdés... Fita abszulga ultimuta PÉNZ -DIKTATURÓ$$$... LU FA?- LU DÖRGŐ SZMÁR PÜFÜLŐ JÖM MOR A BIKA...VAN, ÉS OLYAN PARANCS CSALÓKKAL, AKIK TELJESEN MAGUKON IS TUL VANNAK, DE VOLTAK MAGUK NÁL? Jaja egyszer voltam ...
6.:...futbal meccsen Aradon Aradon,futbal hellett engem rugtak vallagon vallagon, csim bum gyerekek,jól ki baxtak veletek? Ime ma hogy a gyerekkorii emlékek, na nekem az, ami minden ami ha csak beszéltünk is és millió énekek, Bár térhetnék haza, hol készen vár a hely, Hol bünnek nincs nyoma na a BÜN, az hogy nekem olyan hogy itt nagy leszzek, nem mert én örök egész Égész madarász vagyok, na meg ami bennem van, és tudom hogy ha ez van, akkor az is, és ezt...fita, most ez olyan, hogy ha fen tudunk maradni,(apuÉnk2023ra Szilveszter: mar---ha! -fiteljal előre leritam miklor lehzutak,de te jó Isten, csak jót tud adni?) akkor egy az egy KAPCSOL LÁT? Ezt onnan, hogy ha nem lenne, ami itt fitaljÁtok én egy az egy apuÉNkkal kapocs, na meg zitt az van, hogy monduk, ami törént 28(29,) éves koromba, amibe na az ififiam, hogy utál mindent, és nincs értelme semminek, és olyan, hogy csak MAGYAR RULL BESZÉLNI, na apuÉNk, magyar RULL gondolkodj pitim? Nincsak nem felejtettem el apuÉNkat, mert most jobban veled vagyok, mint gondolstad volna? Fita, hogy mi van, annak magától kellen ugy, hogy mi AZZAL, na itt a duma rémületesen REMEMBER, fronto$$$... és hogy magyar RULL RULLER GONDOLKÓDJUNK, na most ha figyeltétek, az az hogy mégis olyan pongyolába kellett kijöjjek, amit apuÉNk, mi a fene megint ábram, aki tök engedelmes, és vedd a fiad, a pacalizsák vág a hátizákba, és abrem meg tette volna? -smirna! -volna! -fo$$$... azért ő a főgóré, de van nálla mégis nagyobb? Miki Moék, MkhaEllah? GabriEllah? Fita, mert ezeknek ROBOT AIDA GÉPEZETÜK VAN, és most fita, akkor is, ez nem létezik, hogy ha van Isten aki termtette őket, NEM TUDJA hogy mi van? Ládd a Dam meg Madam? Mad -Madam? -na meg Findzsa Zuzza? Mája? Fita, ezt én annyi idós voltam, mint most a kisunákám, és ki a legerősebb, mindenkinél van erősebb,föleg, ládd hova lettek a NAGY WALLAGGUNIKINUK HÓDITÓIK BÓDITÓIK, és jönnek vissza? Most előlról vagy hátulról? Zitt ami van, ha egy fecske, ott egy fészek, apád részeg? Fita, ezt egyétek és vegyétek étek, jaja retek, fekete vagy fehér... most EZ EGY PACAL ZSÁKBA MACKARA? -FŐD? MOST FITA,KIÉ A FÖLD? Nincsak ebbe bele lehetne szólni? -skérdem,kiékik mik?- akadályoz meg? Na most, itt az van, hogy én meg te meg ti ti ti ... nem majd,hanem most, nyalod a fo$$$...hanem ha velem vagy, FITA, csak azt tudom mondani, amit nekem, piti, te is katona vagy, lura, na most ufo, és ez most fita, ezt ugy, hogy magadtul, nem hanem mag ad? MA GOD?
Innennn... Ami van, monduk a PÉNZURAIBANK MULTI BULLI STIRICIK, FEL EMELNÉNEK ...NA MIÉRT NEM LEHETNE MINDENKI MULTI MILLIÓMOS, AMI VALÓSÁG, AZAZ EGYENLŐSÉG -TESTVÉRES ÉG, ÉS MINDENKINEK VAN SAJÁT NAPJA,(ANUKAJA APUKAJA) AZAZ ÉGI KAPU BEJÁRÓJA AZ SAJÁT NAP BIROD ALMA? PIROS ALMA, MOGYORÓ...LOVA, NA HA MINDEN KÉSZEN? -MINEK A LU? FA LU, LU FA?
...oááá...