UFOzzuummm... miEeee... örök számitógép -cunputer -pucér denevér, biciglizik az egér világok magyarok fény -világaink bank,és barka,éx kisajátitott hazug ok con coNUKINUK vallagok, villognak, ha finganak, de egybitta, kifinganak? - és fingatnak ha van FIN GOD?-csak al farcs fart farta marhs ne harap a szarod sáska kásá$$$...
4.: Kávézzuummm... tea, ébresztő? Apák kupák napja ma vagyon, kotylik a tyuk a padon, mig Apagyon a temetők üresek? Ez az ami mára, ne feledjuk el, mert ténleg igazbull egy olyan,talán mikor az ufok be le hullanak, s had kapkodjak egy kis levegőt, mert ez az agy -adj -velőt? -na az a geci!!! Ezt most nem vezetem le, hanem ami van, ezt én most, EZ EGY CONUKPUTERÉK JÁTÉKA, azaz a minden $$$...seggek, és minden sÉgek, ami most hogy A NAPOK A CSILAGOK ÉS MOST VANNAK AZ AL VILLOGÁSOK gacsa kacsa, na a NAPOK -CSILLAGOK, azok ÉGI KAPUK, ÉS MINDEN NAP MEG CSILLAG BEJÁRÓK A FÉNY -UFOK, MAGYAR OK VILÁGAINKBA, amit emlitettem, hogy a fiammal az ő világában talákoztunk, és pont Délben született, és most akik itt a csahládom, a MAG -CSALÁDÁM, ÁDÁM, MEG MADAM, ETTEK AZ ALÁMBA HARAPTAK, ÉS RÖGTÖN MEZITELENEK PUCCOSAK LETTEK, NA AZ A PÉN PÉNI$$$... PÉNUZSÁK HÁTIZSÁKOD ALMA, A FA ALATT ÉS A KIGYÓ, AMI MINDEN ÁLLATNÁL O KOS, OKOSABB VALA, NA MOST ITT AKIK A HUSFÁRÓL SZAKITOTTAK, AZOK A KIGYÓK ALMA? Zna itt, az, hogy most EGY KOROM SÖTÉTBŐL jöttem a testembe,(FITA, ITT EZEK RÖGTÖN ISZKULLNAK HA SZABAD ENERGIA, MÁRPEDIK CSAK AZ VAN? NEM SZABAD?)és itt azonnal,fénybe estem, pestem,seggre estem, ami most kimondottan, tehát ugy, hogy az UFOM,(FITA ELŐBB A FEKET 8, ÉS ÜRES A POLC) ami de ide kell át állitani, mert ha nem erre a rezgés oktávra állitod be, akkor NINCS! (EZZEL A KONPUTREEODDAL AZ AGYAR MÉG FO$$$... $$$...ILLATUK $$$... Zitt az, hogy a fiam, addig nem mertem hogy ez az agy, agy velőt, és ad háromdeci geci kevertet! Na apuÉNk,(nem vackolok) UFOzzuummm... miEeee... örök számitógép -cunputer -pucér denevér, biciglizik az egér világok magyarok fény -világaink bank,és barka,éx kisajátitott hazug ok con coNUKINUK vallagok, villgonak, ha finganak, de egybitta, kifinganak? - és fingatnak ha van FIN GOD?-csak al farcs fart farta marha ne harap a szarod sáska kásá$$$..éuk, most oszt adtál egy nagy pofont a szarnak? De az az az agy CONPUTER, EZ EGY DÖLG LŐTT, ÉS KÉRDEKEL,itt az hogy ládd én ÖRÖK ÉLETHÜ MAGYAR OK, AZAZ AMIÉRT JÖTTEM, az iratokba, HOGY FÉNYT, VILÁGOSSÁGOMMAL JÖTTEM, AMIT MOST IS LEHET LÁTNI, AZAZ LÁTOD A NAPOM? (fita egy gicsit össze... jobb ha hagyom)
5.: Ezzel a agyadal, azaz ez egy SZÁMITÓGÉP -CONPUTER, ÉS MIDNENNEK A KÖZEPIN ÁZUNK, ÉS EZ EGY OLYAN VALAMI, HOGY AMIT TE GONDOL$$$... AZ VALÓSÁG, ÉS ITT ÉN OLVASTAM AMIT NGOSZTIK IRATOK, ami ez amit itt valóságnak hitetnek el,valóban NINCS! Ezt megint, mára, hogy olyan hogy TÁVOLSÁG NINCS!Ezt mikor hogy vannak a Tejut alatt, na ez az hogy milyan közelség van a Tejut és most ládd ez a földgőmb, talán a legközelebb van, a Tejuthoz, de az olyan, hogy van egy fekete gömbje, az a MAGNES BURKÁBA MEZEJÉBE VAN,és most, hogy miért huzták le az Istenek a magnesmezők terekből, nekem érthetetlen de akik most...Zitt volt egy Kriszthus egyben az Antkriszthus, na most ott van az iratokban, hogy amiellik HÁZ, meghasonlik, az meg nem áll! Fita,most az van, akik ezt lehetővé láthaTóvá tettétek,fita itt nincs semmilyen anyagi érdek, na meg pénz, ha gondolod is, már te nem vagy!!! Zitt az ahogy mára is, azaz NINCS OLYAN SOSE VOLT LE$$$...HOGY ÉN? -A FIAIMAT MEG TESTVÉREIMET ITT HAGYOM, na most én nem ufot láttam, hanem az vagyok!!! Na független mindentől, és mindenkit meg hallgatok,és olyan, hogy ez te látod? FITA CSAK ÖRÖK ÖRÖMÖK -BOLGOGSÁG VÉG NÉLKÜL, na belehallgattam ma a nagy nagy nagy ARANY BORNYUK MARHA, ARANYBIKA MEG HELLED AZ ARANYVÁROSBA BIZTOSITVA? Fitel, igy hogy van a kutya, az azok akik ugathatnak, és msot van a GAZ A MESTER,és a kutya, ölni akar, és tudja ha a MESKÁRÁNAK ha nem emberdelmeskedik,mi vár rá, és csak ugy, hogy a szemét nem veszi le, a MesKÁR -ÁRULL. DÁRGA PÉNZEN MEG VÉREN VÁSÁROLTATTOK, TOKO? Zna itt most, az hogy ez men nekem, az első...jaja amit itt akikkel vissza emlékezgetünk, ünk, ük, a kenyér adók?
6.: Amit akarnék, hogy ez az agyunk valóban fo$$$... ismét a Swordfish film, itt lenni kell... na ez egy játákuk a FEKETE FEKA VÉRALLÁFUTÁ$$$ $$$O$$$...FIDA MEGSZÜNTÜNK ETETNI A HUSUNKKAL, NA MOST ITT A FEKETE UFÓSOK, AZOK A MI GÉNÜNK, ÉS MOST EZ AZ, HOGY EZ NÉLKÜL, LÁDD KELL EGY FECSKE,ÉS MEG HOZTAK NEKÜNK A TAVASZT, ÉS MOST FITA, ZITT AZ VAN, HOGY HA MOST NEKÜNK, AZAZ EZZEL ELKEZDÜNK TALLPRA MAGYAR, CSATTOGJON AZ AGYAR,, AZAZ MONDUK A KÉT ÉLÜ LÜ KARD, DE HA NINCS ÉLE? -FÉNYE, LÁD ÁLMOS NEM ÓLMOS APUNK, AKI NEM TUDJA EL HAGYNI A PORHÖVELYÉT, NE GYENGITSE A SORAINK -SORSUNK, ÉS CSAK LEGYINTSETTEK, ÉS HULLANAK MINT A HAMUK $$$... Okvetlen, volt a feudalistaik nyelve? -NYEMEC??? a kommunistáik JAWS -SOVJET GAZÁR, ÁR ÁRUIK A LEGFŐBB ÉRTEK AZ EMBER?- és fita, itt olyan hogy halál? -az csak nekik van, akik ki meg fel? -találták tállalják magUKat! Zna most,itt rögtön hogy a Tejut elágazásánál magyar ok tesvéreinre találtam, előbb a Tejut lejáró, majd a fensikongónk, na most itt az ami van, ládd AMI AZ, HOGY EZEK MINDENT MEG UTÁLTATNAK, NEM VÉLETLEN UTON ÁLLÓK? Hogy ezek szellemét szemét? -dematarizálni nem lehet, mert azok az a swéd kanyarok, ládd eddig ezen iratok, nem jelenhettek meg, a minden a Nap meg Csillkagok, na azok egy egy egy...SZÉKELY KAPUK, azaz itt midnenkinek akik MAGYAR OK, CSILLAG VILÁGOK VÉGTELEN ÁLL RENDELKEZÉSÜNRE, NA HA A FÉNYED (SZEMED FÉNYE FÉNY -E) MEG TALÁLOD, AZ A TE ÉDES TESTVÉRED, ÉS ITT AZOK A FEKETE UFÓK PUFÓKOK, ÉS AKIKET NEKEM ADTÁL ATYÁM, AZOKAT ÉN MEG TARTOM, AZAZ FITA, ÉN ABCZULLU ULTIKULU ÖRÖK TESTVÉREIMET, ITT IS!!!- TOBOROZTAM, ÉS AZ BENNE VAN A HUN GOD? MA GOD? Fita, itt egyre jobban villognak az ufok, az Égen, ami most fita, te is az vagy, meg minden testvérünk? Fita, az iratokba, BbLila is mikor ölnek, azt hiszik??? -hogy Istennek tetszőt cselekednek, na most fita, ez egy Virtyuállatuk lehet$$$...csak reality lotty... Fita, nekünk, azaz itt az van, hogy minden egyes egy egy egy..testvérünknek saját NAP -VILÁG -BIROD ALMA, APÁM, TE BIROS A STAPÁT?
Innenn..az agyunknak, fita ez eleve a JÁNUK8:44! -conukinuk?
...a barátom, ládd hogy vannak akik rögtön látnak ufot, pl.-ő nem látott, pedig 30 éve egy folytába a csaillag látóval? Fita, Nick Pope, nem ufót nem látott, hanem ő az! Fita, a fényesek felemelnek magukhoz!!! -maga maga?
...John Ankerberg
DVR
DYSTR-1268 I 6:00 Pm
...oááá...