Törölt nick Creative Commons License 2000.05.30 0 0 18
HQ

Alapjában véve nincs kedvem veled és főként nem itt személyeskedni, a topik az én meglátásom szerint arról szól, hogy primitív-e az ominózus index-cikk, nem arról, hogy szerinted nekem van-e, s milyen családi állású gyermekem. Ehhez 0 közöd van.

Amit nem értek, hogy mitől hergelődtél be? "Elképesztően agresszív megnyilvánulásod (...) Durva kirohanásod " hmmm. mi volt agresszív? talán idézhetnél, mert sehol nem találok ilyent. vagy akaratlanul is a tyúkszemedre léptem?

Érvelésed harmatgyönge: "A gyerekek nem is tudatos jogi kategóriaként emlegetik, nyilván a szüleiktől hallották otthon" Figyu, itt nem a hülye iskolás gyerekekről, hanem a magyar média egyik "tartópilléréről", a tömegtájékoztatás egyre népszerűbb csatornájáról van szó, akik nem kisikolások, vonatkozik rájuk a sajtótörvény, a ptk, jogilag felelősek a tetteikért, hogy az erkölcsi felelősséget ne is említsem. talán a szülői értekezleten is kisebb lenne a hőbörgés meg a zabigyerekezés, ha a hírközlők határozottan nem élnének ezekkel a kifejezésekkel.

Aztán meg azt sem értem, hogy szerinted ez miért "közönséges rágalmazás, rosszhírkeltés" (... )Azt is elárulhatnád, hogy szerinted melyek azok a "bizonyos jogok", amik a Deutsch gyereket megilletik, és NEM KAPJA MEG?!

Maszületett ifjú Deutsch (Zalán?) elvitathatatlan joga, hogy ugyanolyan gyermeknek tekintsék, mint apja másik két gyerekét, függetlenül attól, hogy milyen családi viszonyok közepette látta meg a napvilágot. Az, aki származásáról olyan kitételkkel beszél, mint pl. az ominózus Index-cikk szerzője, laikus jogértelmezésem szerint sérti a jóhírhez való jogát. Ennyi. Az egyenlő elbírálás határozottan jog, a jóhírt meg az én erkölcsi normám sugallja, lehet, hogy amagyar jogrendbebn ez kicsit zűrösebb. Mindenesetre D.T. nem véletlenül utasította vissza határozottan az inkriminált jelzőket.

"A párhuzamom pedig CSAK szerinted hülye, úgyhogy végy magadhoz egy jó hosszú kötelet, egy erős lámpát (ha nem félsz a sötétségtől) és szállj magadba!" Nézd, én elhiszem, hogy kell bizonyos szellemi nívó, hogy valaki megértse, hogy Clinton leváltási kísérlete nem a szexről, hanem kőkemény jogi alapelvekről (mint hamis tanúzás büntetése) szól. Ha ebben te csupán egy kis orális mókát látsz, nem segíthetek.

"A stílusodon pedig finomíts, ha azt akarod, hogy bárki is szóba álljon veled! :( " Hmmm. bagoly mondja?....

Rh-