UFOzzuummm... miEeee... A LexikóNUKI JAKIKMIX? LUKSUR? -LUX $$$... sár sár sár... sárvár vagy aranyváros, Jelek az Égen Él Jel, Él jél, magyar gyerekek cikáznak az Égen, Óh Égi Fény Él Jel éljél kajabálj énekeljel,,, UFOooo... fen az Égen -földöng?
1.: 6/12. A KÉP? Össze -vissza kell szednem magam, az agyam? .ugyanis minden amit turunk, juh türó, tudunk, irott elKönyvelt (szemembe könnyel Golgotán???) LexiKoNUKba, ládd a megnyitott szent BbLila javitja meg a hellzetet, ami a LexiKónok -kunuk -károsUK, kis kár nagy károk, mik kik által vannak ha nem a Lexi Xexy? Alexandria? -könyvrárosok ÁRI SOKK áll? -ál -hal? Fita, lejövök a sárba, KIK MIK ÁLTAL VANNAK A KIRÁLYUK? -nekem neked nekünk, van királyunk, és kik mik által? FITA, ITT AZ HOGY MAG AD, A MAGOD MA GOD? Aha mak making mak... Ma KIng making MONEY Sánta MOnika-lika? (fita lobbo, a szivart egy szippantás sluk?) NUKiNUK? -nincsa, itt is elhangzott, hogy Einsteinék a BbLila iraratuk, alapján csinálták a Atom BombáAIkat? Zitt az, hogy KIK IRTÁK EDDIG A TÖRTÉN-EL MÜIKET MUKA MOKAIK, AZAZ HOL A MÜHELYUK? LUK LUK LUK... LUXURUK? Szép tájainkból, vaádsz hankuró (LÁDD DAVIDOWUNUKINPUKYY OROSZLÁNYOKRA VADÁSZIK?) parkaikat barkaikat csinálnak, na meg LAFfTOSTLUXUS LUXUR VILLÁIK MAIS CUPLERÁJAIKAT, KASTÉLYAIKAT ÉS FITA, ITT UGY AZ APÁTSÁGUK, MINT MOST A KASZÁRNYÁIKAT, UGANIS SEMMI MÁS, MINT KASZÁLJÁK (APÁD ANYÁD?) A MAGYAROKAT S EGY MAGYAR GYEREK $$$... POTTYANHAT LE AZ ÉGBU BU BU BUJJ..vissza Mama luka? Ujjá kell születnetek, nekik? A Lexi KoNUK kivánsága, hogy engelmes ODA ADÓ PÁL PÉLDA PÉLDA LÁDD AZ A JUHUK? YOU HUKK? Fithelljuk, a ÖRÖK PÁLDA PÉL ÉL? Zitt most az, hogy KIÖNTÖTT A NÉPEK TENGERE? Ez MO$$$... az, hogy A LEXIKONOSOK? Zna itt be kell villogjak, hogy az hogy magyar ÉL JEL? Fita, itt arrull van nagybaSonáda, hogy te mit LÁT$$$... Zna előbb, ha most egy III. WllagháboruUK, (miért van a világUK vége, nincsak a bőrze tőzsde?) MOST ITT AZ HOGY A LEX AND .END RIHÁD/Á$$$... Ezt most ugy, hogy az egy olyan is, mint a tenger el0nti az egÉsz földed, és az EGEKIG TOMBOLNAK HULLÁK HULLÁMUK AZ ELEMEK!!!
2.: Hogy ez hogy van, az az hogy minnden olyan iratot, ami EMLÉKEZTETNE bennünket, keressetek kutassatok, és csörgessetek (minden ószlaguk nagy baltával az üveg szemük?- pucolva) ládd apuÉNk, állandóan csengetnek, Az én szivem aranyóra, gyémántból a kutyatója, mindig csak azt ugathatja , egyem meg a sziveteket, sikita skita fajta vagyok, de ha niincs sziv csak szivatás?-a kutya ténleg megette? -itt a nudlid? Hogy eddig hogy meg hol játszódott le, ládd a leguTóbi ÖZÖNVIZ? A HANG SULLY (SCHULLY) MA A LEXI KONUK -KÓRUSA? KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEMZETSEGGEK, NA CSAK AZ!!! KIK MIK ÁLTAL VANNAK A KIRÁLYUK, NAGY KÁR ÉS KI KÁRÓJAIK? U.Kusa $$$... sok$$$... STOCK END RULL, IRÓ AIDA S ADIDÁKÓJAIK ALEX LEXI XEXI LEG SIONUKON-NAKIK? -VIDA, ITT AZ VAN, HOGY MINDEN A TENGEREK VIZE IZE? -ÉS AZ AJJA KERÜLT FELÜLRE? -NA AZ CSAK NAGY LEGXI XEXI KONJAIK NUKINUK ÁLTAL, nincsak vegyük, MAGYARORSZÁGUNKAT ELÜNTETIK AZ OKÁDÉKAIKKAL? Nincsak MOé 72 MO MO MO... zer ser 72 xer xex XAXAFONUKINAKIK? Zitt most az allap állás, nincsak a te magod, MA GOD, A HÉT SOVÁNY BIKA, MEGESZI A HÉT KÖVÉR BIKÁT? Zitt most az összes, főleg leg azóta, mióta? -idinóta? Na hogy visszajövünk a Tejut elágazásánál, magyar testvéreinkkel, akik ÖRÖK EGÉSZEK, EGÉSZSEGGESEK, ÉS KIPICSÁZZUK MAGUNKAT? Fita, nélkülük nem nyithatunk volna Mi is ufo-k vagyunk! -szolidan kis Tó pikulónkat, azaz loan, kölcsön kértünk eszet eszünk, S LEXI KONJAINKAINUKIKTUL? -FITA, AZ HOGY VAGYOK, AZT KITŐL KELL MEG KÉRDENEM NEM? HJÁT A NEVETEK, BE VAN IRVA SIRBA A LEXIKHONUKBA? TE NEM VAGY, DE LE HET$$$... KIRÁLYY POPSÁG $$$... a nedved? -be lett irva a Tódra? -neved juh hukk? We serve juh, de ha csak egy vagy, le$$$... A PÁLDA PÉLDA A LEXIKONUK JUH HUKK JUH HA HA HA... AMI MINDEN KÉT EZER ÉVY-BEN, CSAK 1 MINT A LUNAK LEHETNE, NEVED? PRÓBÁLNI LEHET, MINT EGY KUTYA, AMI HIT -TEDD VEDD EDD, BEJÖTT? -AZ ÓLBA?
3.: Khrispi husotok, született jász -ólba? -az állatok Királya? -az őők baxás kása, mindem ami állati, ti, ki a legnágóbb? -lehet valaki -vala mi davidabb, dawidobb? Maga, hogy most az elemi szinteken szinezett, fita, ezt a MI GONDOL LÁTUNK? Zitt vissza, hogy a két... fita, most az hogy akkor hogy hivtam, mert itt a MI ENERGIÁNKKAL, kérdelek,mi történhet a TE TUDAD OD ADÓ ODUK, na az lenne magyar RULL gondolom a te viláGod, a te HAN GOD? -ÁR GOD,(Giver ver Of Death) na most ez az, hogy ténleg azzal a testemmel, ami fény, most ezt meg rágom rágó gumi? -vagy eleve fo$$$...Fita, az agy az egy konputer magnes mező tér, terük?? -na save, monduk az ujjom kalimPál? Zitt az hogy büdöske Bőske meg MOzika a moziba, van e hell szivedbe, befogadi az ÜDVÖZ ÖLLEK? Fita, itt el kell,marnod, harapdéálod, RÁ GOD? - fog GOD? -a farkam, ami a farkával lebeveri az Ég lakósa 1/3 -át, az mennyi? tRöha, most az hogy a te meg én mi nem vagyunk benne a bulliba, liba, s gunyár? Most ha velem vagy tok, nagyon figya, ha az anyag anya -god, fita itt a CONPUTERODNAK a tiednek kéne kéne, agy adj velőt? Egy pinalátra ne feledd, itt az amiket én beciroztam, (ciróka baróka hányat tojtá az ólba)na egyszer vittem liba zsiros kenyér a táskámba,(megolvadt) az összes könyven -füzeteim liba zsiros lett, nem többet! Fita, mikor kicsi voltam, uri ivadák, és szerettem hogy fehér ing, kék vagy szürke rövid nadrág vedrád, és fehér zokni, lak cipő, de miatta is, a gyerekek az iskolába mint GÉhus Krajzlert, kifeszittek, és szarba mártott nagy kóróval be akartak szarozni, és nem érhettek hozám, van magyarOk Isten, ami jaja Atyánk? -a mi mennyünkbe menjünk be, ne az övökébe, békébe, bé kés (Csaba)és vagy béka$$$... Fita, itt az hogy a testünket, a CONPUTERUK, ha értitek, itt az hogy ami történik, az A LEG LEXI XEXI KONUKINUK KINUK? Na irva vagyon, fita itt az hogy TE MIT LÁTSZ, nem amit ők beadnak (cumi) neked, és ezt? -kapdbe, és az agy velődet trágyázzak magyar rázz... meg keverik, veszek neked háromdeci kevertet, de te fizet$$$... aha, fizetek fő Ur, az Ur asztalánál, teszem le bünömet? -hudos? -puha, coffol abárdültek? -vót anyád, apád?
Innenn... kié a föld? -az agyvelőd? -adj velőt?
...fita, hogyan lehetne magunknak magyaroknak gyere kid venni? -enni,(ládd csak rázzad a rongyod,lóbáld a sallangost, és most mindenki meghal érted, érted?) ami fita, ábram, hozd az egytlen fiad?- pacalod a zsákba, a hátizsákodba barkóba? -fita, ez minden egy tengeri hal, állom ál?- és a nagyobb hal?- megeszi a kisebbikét?-ikra? -hus hus hus...has has has... ham ham ham...nyemec, bekaptad? -jahhh...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, csak örök apuakajanyukaja és gyere kid?- csak az van, s azzal minden az eném i$$$... visi$$$...siki$$$... kajabálj énekelj tánci tánci mamának, cicit ád a fiának, lánya?
...oááá...