"A válasz rá az, hogy azt lássa messziről"
hátt, ekkora baromságot!!!, hát kik kapnak itt jogsit??? vakok, siketek, gyengénlátok???micsoda világban élünk?? ráadásul, aki nincs tisztában a kresszel, hogy bizony van mopedauto kategoria is és jelen lehetnek az utakon, számitani kell rájuk, (mert joguk van hozzá), akkor ugy kellene közlekedni a sok baromarcunak, (már akik azok), hogy,. a mopedes is érezhesse a közuton a biztonságot, hogy egyenrangu félként kezelik a többiek. felmerűl bennem, hogy vajon, hol és hogyan vizsgázott az a sofőr, aki, nem képes egy mopedautot észrevenni, vagy csak korlátozottan??, akkor, mi van a szegény gyalog kakukkal, aki, joval, kisebb felületet mutat magábol a térben és még lámpa sem fityeg rajta?? én, anno, még ugy vizsgáztam, hogy az oktatom azt, mondta, kérdésemre, hogy miként kell résztvegyek a forgalomba, ha megkapom a jogsim, hogy "ha leesik eléd egy repülő, akkor is meg tudj állni"!! , én kb 40 éve ennek szellemében közlekedek és, még egy koccanásom sem volt, persze ettől még lehet. és attol is megbasz a szél, hogy haverok, ledegradálnak, mert mopeddel járogatok, hogy, "mi véd meg ebben, ha ütközöl?" én vissza szokok kérdezni, hogy téged mi véd meg, ha esetleg elüt a zebrán egy baromarcu, agyhalott, vizsgázott emberszabásu sorstársad???, mert van rengeteg ilyen eset is sajnos! ha kismotorra ülök néha, akkor is úgy megyek, mintha vadásznának rám, nem győzőm háritani a sok, "gyilkologép" felém irányulo, probálkozását, hogy éppen megöljön, vagy megnyomoritson! véleményem szerint a közlekedő, jogsival rendelkezőknek, kb 25-30%-átol azonnal be kéne vonni a papirt!! nem alkalmasak a mások iránt is, tanusitando, felelősségteljes, közlekedésre!!!