mostez Creative Commons License 2024.06.11 0 0 52658

Szia! Annyi a helyzet, hogy némi elfoglaltság után lementem megnézni mi újság vele. Ugye az a csoda 30 perc eltelt nem csináltam semmit csak ráadtam a gyújtást és lám, mindkét oldali megint hibátlanul működik. Le fel huzigáltam többször, semmi probléma. Biztosíték, kapcsolók jók. Szóval egy biztos, a kapcsolt áram pontig vissza kell néznem mi van a körben, mi lehet kontakt vagy egyéb hiba oka.

Elmondásod alapján utólag beszerelt lehet benne. Mikor hozzánk került rá kb egy évre a bal oldali motor meg is adta magát ott kompletten cseréltem ugyanolyanra. A szerkezete: két oldalsó sínpáron mozgatja a bowden a két csuszkát, amikbe az ablak ül, a motorhoz pedig kereszt alakban megy a bowden. Egyik erről, másik vég másik irányból a motor tengelyére szerelt orsóra csavarva. Gondolom így húzza egyik irányba fel, másikba le. A régi szerkezetet anno szétszedtem, hátha újra tudom tekerni, de nem lehetett, mert teljesen felgyűrte az orsó a bowdent és kicsit elkoptatta az orsó vájatait így kiugrott újra. Mindegy is az újat, hogy beraktam ugyanez a rendszer. Szabadon mozogva nem szorul, márciusban kentem át. Csak az ablakhoz beszerelve mozog nehezen. De lehet a motornál is szét kell majd szednem az orsót zsírozni.

Illetve, ahogy néztem a bowdenvezetőn sem láttam semmilyen sérülést. Természetesen majd rá kell akkor néznem arra is megint, ahogy írod.

Ahogy engedi az időm tovább boncolom.

Köszi, Üdv,

Előzmény: svgyula (52657)