UFOzzuummm... miEeee... Mi is ufok-kvagyunk!!! Fény -UFO.k? -made in Hu? Who? UFO fff... Fel Magyar Ok, testvérek, elmuilt az éjszaka, miinek dögölni, mikor már itt a regg...siti piti FÉNY UFOJOJOJOJOJOOO...
4.: Kávézzuummm... tea, nem caffeinas? Ime ami van, hogy itt állati bőrben vagyunk, és az agyunk fo$$$... Ez ha valakik vagy vala mik? Ezt most ugy, hogy mig nem találkoztam, egy az egyben a mi Égi -örök élet hü, mi sosa hagyjuk el egymást Turull Turull Madár Testvéreinkkel, akkor is mi magyarok fény -emberek bensőemberek szikra veti Fénymadarak vagyunk, ami a testünk, egy bioLÓgiAI gép, ládd a testel minden kapcsolát programozott, és az meg lehet babrálni, na meg midnen ösztönös és a iratokba, vannak akinek jó ösztöne van, és akinek hogy rosz, inább nem jó? -AZ OKTATÁS és IDOMITÁS...(MAGYAR OK???) azaz az élő tertérmézetbe, beele? - hozzá nem értő kezek, breavatkozása, hanem nizzük csak, JáNUK8:44? -a ti gAtyátok sáros? -vagy az a miénk, nekik nincs gatya? -gAtyázás? -szoknya, jaja a szopás hat alma? Ezek midnen energiánkat leszopnak, horr -padlásig, és most az lenne ürük? -ürülék? ---vooo... ha nem save, most el vesztetten volna? Na az van, hogy amit mindig, az első pinaláttul fogva, ami van, és hogy igaz hogy a Tulrull Turull Madaraink, most az hogy kétszer, fartoltam, (curikk) és amit tudok mondani a gyerekéinknek, jaja ezt előbb a két fiamnak, meg most lett egy kis unokám, nekik, és ezhez...Fita, mikor a külszini fejtés bauxit bányába, előbb az orszoknak, és azok legalább három -négyszerését fizattek frontba amit mikor odamentem, monduk egy két hétre, olyan 4-6 ezer frnt, (10 12 egy hónap) és rögtön a magyar állam, kádérék, na itt had frocskÖljem be, amit ma...Had fejezzem be, talákoztam M-Pita bátámmal, életfogytiglan kényszrmunka, és amit mpndott, az ami az én álmom is, ládd milyen jó lett volna, ha otthon maradhattam volna, és az amit a magyar szabadság, hogy magamat egy kis darab földöng, el tarthattam volna, mert ehez, hogy kapcsolat élő az ÉGIEINKKEL, nem kell semmi ami e világi? Jaja már elkezdtem de ami van, hogy csak EGY UNOKÁM VAN, az ami most legalább igy, hogy itt mindennap MINDEN NAP,MAGYARAGYAM-AGYARAM. KARÁCSONYT?
5.: Fita, nekem az ENYÉIM AKIK AZ ÉN ÖRÖK HÜ ÉS ÖRÖKEGY TEST ... FITA MI ÖRÖK ÉLET -PÁROK VAGYUNK, na most itt ahoz, hogy mi sose hagyjuk, hagytuk el egymást, erre előbb, mikor 28? -fita most ténleg van jegyzőköny minden ami van, amit láttam, hogy nem 28 hanem 29. - és főleg a második alkalommal, na a számba a M15 cső vége, és VAN BENSŐ EMBER, mert most ahoz szóltak, és most itt... Fita a Mahis fő rabbi öccse, vagy bátyja, van akit az Isten? -na ők imádják, de az a KÉP? -AZ Ő ŐK KÉPZELETÜK, AMI MI MEG SENKI AKIK BENSO EMBERGYEREKKEL VAGYUNK MEGÁLDVA, JAJA ISTEN ÁLD MEG MAGYART JÓ KEDVEL BŐSÉGGEL..HOGY NYUJTS FELÉJE VÉDŐ KART? -FITA MI OLYAN HOGY HALÁL? Na mára, előbb belesüppedtem az nemcsak az irataimba, hanem itt ténleg...Na azzal hogy itt összejöttünk,(DE A VILÁGk?- UK VÉGRE, VÉGBELE?) azzal ismét HADUTON TUN TON VAGYUNIK, és most fita, ténleg azzal hogy beöltüztünk feketébe, azzal most a sötét kórnak (KÓR HAÁZAIK) vége? Na itt előbb, ugy vegyétek egyétek hogy igazbuuu...magyar igazi buuu... felderitók és elő őrsek vagyunk, ami az amit most a sötét oldal, vagy akik beragdtak a sárukba, az árkokba átkosba ÁRUK, HUSÁRUIK, na most, az hogy levetni ezt a rohadó rohaszTó rohadás ládd az a beadás, tát ki a szád, és pássáp)lés disznő torrr...és disznő ólljAIk? Zna itt az van, hogy most az hogy ho ho hooo...ufooo... Fita, a fiaim, a kis kölyök is biztos hogy Tllrull Turull Madarak, ami most hivjunk ufo-k, na nem cifrázom, és ti is, akik ezzell...HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, na más beszéd nincs!!! Fiteljnk, HA VAN PARANCS CSALÓ, ÉS A PRANCSOLATUK SENKI SE TUDTA BE TARTANI, NA AZOK A MULTIK? MULTI CRUMLE DŐRE ET CI DŐRE?
6.: Ami van, most az hogy amit hogy van a FEKETE 8? Fita, itt vissza, mikor előbb végleg... fita nem tudtam ezt gondolni többet, és most nekünk, azaz....(kihagytam hogy emlitették a két öcsémet, azonnal, és rendkivül nekünk a Mi is ufo-kvagyunk! -mert te is ha ezt hallod, te is örök lélethü vagy, vagy?) A OTTHONI MAHISZ, KIJÁRT HOGY BESZÉHESSEN VELEM, na az öccse, azt hiszem? -hogy van akit Isten, fita zitt csak FÉNYUFÓS VAN, MEG FEKETE -SÖTÉT, és most mikor akik ISTEN TEREMTETTE ŐKET, de most ha ők eleve a kiválasztottak ki választotta, te nem akarnád ha egy olyan satn iratok, aminek a GOD OK GODA AKI ELEVE DÖG? -ezt most nem tudom tovább, de a magyar zsidók azok már mérgezettek, (fiteljd a nyremec nemesésged?) és itt nem az számit hogy zsidó? -vagy nem, fita erre most...jaja NEKEM NINCS ELLENSEGGEM, ÉS ÉN MINDIG KI TÉRTEM VOLNA EZEK VALL LÁSS PAD LÁSS, ENYEM A VÁR, TIETEK A LEKVÁROM? ROM? Had szoritsam be ládd a zabbszem, nem men a fenekembe? Fita, ti akik most OLYAN ISMERŐS, azokőTökbe a tokba szikra veti van, Peti, vigyázz mert szikra veti? -ne babra? Sóval, most az van, hogy elibem jönnek, és nem akarnának..zitt az hogy mikor az idöcsém, leritm hogy a MagyarIstenAyánk EGY, ÉS CSAK ÖRÖK EGY ISTENMAMÁNK ÉS ÖRÖK EGY LÁNYUNK-FILYUNK,(xex?-az az állatuk)
na most, most ugy, hogy pontosan nemcsak kivülrül, hanem bele láttam az ufojukba,(nizzétekj, sokféle fajta van) ami egy MAGNES SZEMCSÉS olyan mint eg GÖMB,és most az hogy az ami most vegyük a fejünk, és azon van egy száj? -eztleg fülig érő, és most ezt még esetleg, na hogy az enyém milyen, biztos hogy fekete kivülrül, de most az ami én vagyok, egy pnalát $$$... én tiz trillcsi az örökgöbökön, körbe tudom őt meg őket körözni! Ezt ugy, hogy mi lesz le$$$...na ez az egy fegyver (GOD DOGDÖG DE MI VAN A DRAKMÁN? KI KÉPE?) KURUKUK NUKINUK? -van, Dfita midnen ai KirályságUK? -fita, na előbb ezeket a siratokat kellen valhallogy a gyerekéinknek, ami akik ezt most jaja Mi is ufo-k vagyunk! -FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who... tehát amitn látjÁtok, én csak annyi, amit most ládd ha lehetne nekünk is, egy kis tisztásunk, AKKOR nekem, az lenne...de apuÉNK, itt nem le$$$...Zna fita, ezt nem lehet neKÜNK se kikerülni, de ha csak semmi, megsemisitani enni, hanem ahogy mondom, egy fecske 100, meghozta nekünk, apu kaszát, kő?
Innenn...fita itt midnen a TUL ÉLÉS? ÉS $$$...ami 2023 Szilveszterre apUNk, mar...ha? EMLÉK?
..fita, most egy pár olyan, hogy emlék, de ha az agyadfo...vak, most megint elvesztettem volna...Fita, mi FÉNY -EMBER, és most itt csak fém és féme$$$...
...Your Bleeped Up brain
Memory S1 i E2 STORY: DVR
...oááá...