repcsepista Creative Commons License 2024.06.10 0 0 1081

UFOzzuummm... miEeee... a kigyó (ember?) minden állatnál okosobb vala, és minden ami állati hus, pozzeszólja, ládd nem én tettem, hanem a kigyóm, gyónhat$$$... nameg gyomlal666... magzatod miatt?- lettél (tail) (MA GOD?) ham ham hamvedre verve, azt bünteti kit szeret$$$...raTata reteteee...te tetted ezt kirull? Tulrull Turull mada? -Fá-dörrr... Ma -dörrr...
                   4.: Kávézzuummm... tea, élet fa virága, fü, defolyója? Zitt ácsi, ugyunis most köszön a fiam, jóéccakát apád, és mondom hogy ugy aludj rá, hogy nekünk csak örök életünk van, és azt csak te tudhatod,és mit csinálsz az örök életedbe? Fita, az az hogy midnen olyan csodaizü gyömölcsők -zöldségek és nektárai, monduk lépes méz, deha nem az, akkor fita, mert rögtön itt lát666...luk, a nagy segglukaikat, mert mindent csak mütrágya többet? Zitt akarom nektek is meg láttatni, ami megint hogy vannak akik ezt ászre vreszik, ládd Pink Flojd? Zitt az van, hogy az a magyrország, mig jönn az a sötét fekete gomlyagjAIkik? Ha itt monduk, valahlogy léte jöhetett ez? Na egygicsit, olyan vagyok, hogy beszélek az iföcsámmel, az egyetlen meg most a kiskölyök, aki megfogja a kezem, odahossza a cipőm gyere s végig nézi a pókokat meg a bogarakat, na meg egy nagyot galambozunk és menünk a kertbe...ő is mondja a magáért, nagyokatordit meg vison meg he he he...fita 14 hónapos, leirttam egy párszor, és felmuatat az égre, és három ufó, mikor a kinai léggömbök, és itt ezzel most...Fita sokmnedent meg figyelek, és állandóan a szemem az égen, mert itt törlődik mindent, és itt a anyagi megélhetési gondok, és ez is érdekelt, de ugyanakkor, na kellett volna akik ufok, magyar ufok, Mi is ufok-k vagyunk! Na nekünk ezzel nem a magyar okvilágok végünk, hanem fita, hogy tudod összehozni, hogy most mi azmi örök életünkben vagyunk, és most ide le vagy beléptünk volna? -smirna! -volna! -ne ess segre, mert én állandaón estem pestem seggre estek, de TALLPRA! -LURA, -UFO-RA? Na össze vagyink nőve a lovunkkal, smi van az UFO-k? Na fita, azzal hogy meg tudtuk pennázni nyálazni hogy Mi is ufo-k vagyunk! $$$... UFO-k? -ma de in? -Hu? Who, a madba? -csak a külsőnk?
                  5.: Beszélek a iföcsémmel, ami most megfeldkeztem, és nagyon rám röffent a felesÉgem, (fjt, de már márminálünk bab babám, az jött a szokásába, akkor is velem vagy, örökre összekötve láncolva? - na veledf,nem Isten veled husikám?) hogy ezt az őrülségged ismételgeted, és az öcséd meg alszik, és mondtam csak 5perc, mert nem tudom mit fognak bilezni? Nagyon durva volt! (fita, a pénz???) Zitt az, hogy ládd nagyon be leégett, mikor ez ő kezdte el,és most tagad mndent, de ez az, hogy ha nem mindennap, és nem keresed (magad mag ad?:) a ember fia, lánya testvéreid, (látod, és bijja menekülnének, a halálukba? )akkor itt most nagyon nagy kinba vagyunk, kinába, kin a pna? -kinba, na annyi kaját, fita, itt ha husunk van, az kaja, és itt EGY TUCAT? -na nagyon sok kóbor KANNI BAL, BALL? -FEKETE UFÓS HULLARABLÓ (FITA,EZEK AZOKKAL CSAK COMBORÓZA!!!-LERITAM) BANDÁIK VANNAK, és ezt most az, hogy hogy tudnuk, elérni mindem mi génünk -genyó testvéreinket? -mert ha egyet is, na fita, én magamon tapasznyaltam,és nincs olyan hogy le tudnék mondani mond Dani, szeretnél szeremet valani, szerelni? -cső? - a szüleimről, (fita nem lehet!!! -vagy kóborkutya lettél, a farkad csóválhatod?) hana ez az hogy engem szerettek, (fita, ez azonnal most is érzed, mert ez 1 légynek se árt, ne légy?) pedig én ugy káromoltam meg szidtam mert éhes voltam, (tartsunk disznőt) őket, mint itt a hegyen, Judaistock,(fita minden a szent föld,meg a temetóik alatt?)
                  6.: Zaz egyik karácsonyt éjjel, ki is nyiffantam utána, most az öcsémnek,na ez (Ő) miatt van az egész, mert ő látta...hogy halot voltam,és aszondja össze vissza hazudozol disznő részeg voltál? (Zoli, most ha látnád, nagyon kedves hozzám, de (fita, eleinte amit kaptam, most nem giaz semmi, nemigaz?) mikor pénzról van szó, a fiukaja kisunokajaért megölne mindenket, na ilyen a magyar anyukaja? )Na fita, amiket leritam, hogy együtt mentünk és itt az első, hogy ezt a rohadt rohadó husizsákot --guzsba hátizsákba, pacala, hogy a MOra hegyre, ti értitek ez, neked a te fattyudat kéne, de most ha stoba van stobbáb kos, van szerencsécséje, zez megint, Zez az, hogy generál Patton, pattog a mint a kecskeszar bogyó a deszkán,emlékszik hogy a nagy rom csatákba,mindig győzött,meg végig hogy győzte le, fita, akik kezet fog a másikÁra, Klára kára, annak lüttek! Ezt akarom megmutatni nektek, amit csak merjél ugy, ahogy a fiaimnak is mondom,nicsak,most itt arról van nagybaszó. hogy mikor te látsz egy képet (UFO) te ott vagy, de az agyad...de jó meg save, sav-e? -fo$$$...erre a ififiam, hogy mi a fene, nem tudom lerirni, na most ez igen igen érdeskés, ládd előbb,ha most ezt nam ugy hogy akik itt tota vakok? -és most nem az hogy a vakabBak, bikásabb, fitaljal hogy hogy kunyerálnak, és most ők a a aaa... szarizsáKUK kukta kuka?- zsáka,zsákbamackara? Hogy hogy nem akinek nincsen semmi, azoknak eszükbe $$$...jut kunyerálni? Na fita, a látyod itt van, te mit látol öl? -vagy semmi? Ez a ház elődó banggg... Zitt az hogy most azzal, hogy ide belövettem magam, na most ez az, hogy én a MAGYAR OK TESÉVREK KÖZÖSÉG? Monduk ma is megütöttem améla pontom, de msot itt, nicsak a fekete ufósaink, akik ÉHEN A KIRÁLY UK? - DE MI VAN A LÁNYUKKAL, MEG NUKINUK? LÁNYOK ÜLNEK A TOROMBA, ARAN COCORUBA...
                  Innnenn...fita most ha MOMusa nem farcol el, akkor ma itt vagyunk, ládd vagy emberlesz le$$$...BELőled,vagy meg döglesz le$$$... azaz, én nemcsak ufót látok, hanem az vagyok, te ti tá tá tá... ááá...
Monduk, itt van egy dukemnető. de akit meg lehet ölni,azt meg kell ölni? - jaj a husom, husángom?
...History's Greatest Misteries
S5 I E9 Who Killed King Tut... (de Kennedyéket?)
Available DVR- HISTHD
...oááá

Előzmény: repcsepista (1080)