Szilrobi_index Creative Commons License 2024.06.09 0 0 71390

Szia!

Tiszteletben tartom a véleményed, nem vitázni szeretnék, meg rémisztgetni. Én úgy értettem, hogy nem csak partközeli mókázásra gondolt a Fórumtárs. Gyerekekkel meg hatványozódik a felelősség. Ezért - bár nincs és nem is volt ilyenem - azt gondolom, hogy veszélyes. Attól, hogy árulnak valamit, az még lehet alkalmatlan a valós feladatra.

Hasonló példa a kerti pavilonok, amik biliacélból készülnek és a legkisebb szél tönkreteszi azokat. Gyakorlatilag semmire sem használhatóak.

Gondolom, hogy rá van írva erre a "csónakra" is minden olyan figyelmeztetés, hogy közepes túlzással csak szárazföldön használd. Persze jobb lenne, a valós tapasztalás valakitől, de ha nincs, akkor megkímélném a felesleges kiadástól és/vagy veszélyes helyzetektől. A valós tapasztalás persze akkor lenne igazán mérvadó, ha esetleg neccesebb helyzetben is kipróbálásra került volna a szett.

Végezetül, át lehet "evezni" egy gumimatraccal a Balatont? Van olyan körülmény, amikor igen. Amikor a közepén ér a szél/hullámzás/vihar akkor meg nem.

Szerencsére úgy éreztem, hogy már letett róla a Fórumtárs.

Előzmény: 409 (71386)