repcsepista Creative Commons License 2024.06.09 0 0 1080

UFOzzuummm... miEeee... a kigyó (ember?) minden állatnál okosobb vala, és minden ami állati hus, pozzeszólja, ládd nem én tettem, hanem a kigyóm, gyónhat$$$... nameg gyomlal666... magzatod miatt?- lettél (tail) (MA GOD?) ham ham hamvedre verve, azt bünteti kit szeret$$$...raTata reteteee...te tetted ezt kirull? Tulrull Turull mada? -Fá-dörrr... Ma -dörrr...
                  1: 6/9. A KÉP? Egy az egyben a husomat át vette a kigyó, és ugy hogy a méreg fogával, meg haraptam az ajkam -inyem? - és valóság!!! -arra ébredtem fff... Na kicsi mértékben, maga a kigyó méreg is lehet orvosság? (mikor hust eszek, sokszor meg harapom az inyem, és nem létezik,mert ez az én fogammaal nem tudnám?) Fita, amit kerestek az ÁVO-k ufo$$$... ok? Zitt az hogy az MOMusa, akik a kigyfejére rá tapos, (nagyon csidafida, ha büverejében az égi lakosság 1/3 magnes gyürüéjbe? -fita most teljes gázzal -gőzzel, kijöttek a Babylónyai fogság, te szeretetr a fogoly hUSÁt?) elől a MAGYAR OK? -ami most laposabb? Fita, itt Kossuthék be akarták vezzetni az arany born new? Fita, akik parancsal csalnak, azok a mérgeskigyó fakjzataik, és itt a hus? -van a husokon kivül is létezz de le$$$... Na vissza, én meg leltem apu tiltott könyveit, na mind ami mult, az kigyó jelvényes, smikor a jelképe$$$...kigyó, rá tekeredik az emberek fiAIra, akkor a magyar ok emberi *szikra veti* fajnak lüttek!!! HUN HUNA HUN GOD? Zitt engem, hogy miEeee...miért, és hogy jöhetett létre, na most ez ott Otava kezdődik, hjogy én is inni akarok? -a jó bornak, örül a gége, sose szerettem, de annál jobban a szólőt és levét? Tegnap a kiskölyük, belakott szólő kocsánnyal levélel,meg zöld szőlővel, nekem is nyomta a számba mmm... monja pinom, savanyu uborka, és anyukája ez zöldet ürit, nem csoda? na gyalázat, mert itt nincs viz, és nem is furhat$$$..na fita, itt fen ... menek save... na éhhalálra itélt, ez a nép? -de itt elől magyar okkal kezdve, és minden ami napnép, azok magyar ok népek pékek KÉP. TÁLI PALOTÁSOK PÁL PÁL NYÁLUK CSATTOGNA, NE MEG BAXDMEG MENNY DÖRÖG AZ ÁGYUK? SZENT PÉTER VÁR? Zett az, hogy ijjet, mijjet, egy olyan hogy okos = intelliGÉNézes (fita nem az van? -most mi le$$$...??? AIDA X AIDÁCOK génnel énnel rendelkező lény? -képtelen látra hozni, és itt az hogy ő ők teremtettek bennünket, na msot én hogy az iratAikbull meg tudhattam volna, vagy nam én, bárki, és én előbb, az ELHITETETT HÓKON VERT ELBÓDITOTT TESTVÉREIMNRE vadászok, akik ládd ugy jöttem be, és ez igaz, hogy TUDNI AKAROM TUDNI AKAROM--- A NYOMO ROM, NŐ???-NO MOR NO NYOMOR? -na most rám olvasták, hogy az meg bocséjthatalan bün,(FITELJAL, A TITKUK A PISZKUK??? -MEGMERNÉD PISZKÁLNI???) mert csak az IsteNUK tudhatja, ládd akik elrtudnának pusztititani mindent bió -életet a földöng, csak azokat brut szereeti az Isten?-ládd kinek adott nagyobb agyart, vagy vegyük, van e nagyobb bot, mint kigyogyik a Mo bota,te buta? Uj parancsalatot adok nektek, hogy csak mindenki a maga husát, ja de lehet közös orgiázás? MÓra? -fita nekik kimondottan csak a hus az eledlelük, az angyalAIknak?
                2.: A Mi is ufo-k vagyunk! Már vissza kéne néznem, hogy Irtuk előszörr, mert csak egy MAGYAR OK UFO, HA EGY MIND ÉS MINDEN BAZINK HUNGÁRAINK IS MIND MIND MIND oááá... EGY MNT A LUNAK? LU DÖRGŐ, SZAMÁR PÜFÖLŐ, BIKA CSÖKE CSIKI CSIKI SZÉKELY CSIKI, FŐ GÓRÉNK, UFO GARÁZS, CSOKI? -CSÖKE KINT LÓGINASZÁDE? -akis kölyöknek adnak fagyalaltot, mondom meg mutatom nyeki csak nyaljd, mert a torkod, azt is mutataom kra kra kraka, és hallgat rám! - olyan mnt a csoki,tegnap meg se ette! -na a fagyi, meg mindent ami hideg nagyon káros a szervezetre! -DIGE HÁBORUKIK NUKUNUK, NINCSA MOST OSZTÁN KINBA A PRICSI, MIT CSINÁLNAK A RENGETEG, AM MÉG MSOT AZ EGET IS MEG A F-ÖLD BELSELYE MEG A TEGEREK ALATT ÉS NUKITÁRAIK, SOSE SO$$$... VÉGE? Fita az összes ami az SIRATAIK? -ÖRÖKÖS KATASZTRÓFAK? Na itt jönne meg a HYBRIDEIK A A LEGRIDEGEBB 6 OSZT -LOP TEMT LOP OSZT LOPÓIK,fita FÉLEJD AZ ISTENT, na fita,ez a mérgeskigyó BÜN TETÜK RÜHEIK, ládd a xexüket és xaxafo$$Aikat, ami vissza, Jácobb... a leg jáccób, az angyaláVali Éva? - birkódzik, és most hivjad a akis jáccodat xaxonfon fonal nak? Most itt Sichin bácsi, találkoztam vel,(a Déli pályaudvaron) és azt aklarta hogy az irásait ugy tegyük el, hogy csak az a megfejtés lehetsegges, és aki megpiszkálná...na én azonnal tágitottam, na meg le is állitottak itt is, hogy nekem minden könyve meg van, és lehetne pellegtérezteni? Na itt hogy a a aaa... NeBura,(az ember állat, és minden ami vizilények, viziÓ s UJ, teremtőik?) fita nekik nincs kigyó bura, husuk, hogy itt bányásztak, na itt ezek, olyan szörny MUTÁCZIONUKI NAKIK? Fita,itt mióta össze röffentünk, na az van, amit megprósszállok... szá szá szába ne baxxál?-ez valóság, az a CSUCCSUK, ládd a két gula, most ami a felső gula vala, 2021 Január 6ra le fordüle vala? Most az van, hogy most lent van a V-? -estleg dupla W III: -azaz most jönne, (III TEMT LOP OSZT LOPÓSOK, NA HA KŐ KÖVÖN?) fita, itt OLYAN TURÓ (LUDORGÓ) MÁNUK (FITA MONYUK MANEY -LYUKUK MINDEN!!! -CSAK MERDE MEG PSZKÁLNI, AMI MING EGY MAGYAR GYERE -KID? -HALLGATMNŐÁD MEG A FIAIAMAT, NICSAK A MAGYAROK? -TUDOD MI A BAJ, NINCS PÉNZ!!! ÉS NINCS!!!- VAN, hogy veletek törÖltetik ki a NAGY NAGY NAGY...LÁDD DIKSTEFANUK ÉS GIZELLAH? (fita nem bántok senkit, de akkor bennünket $$$...) MILYAN NAGY SEGGÜK VALA, ÉS MIND BESZARTAK? -SŐT A SZARUK, NA MOST A SZAGUK = SZAGOD -TOK? SZAGÖL?
                 6.: Ime a hellzet, mikor kijöttem, és most sehol $$$... NA A KATÓ LIKOSOKNAK (KRATI, KIN A PRICSI?) VOLT EGY OLYAN, HOGY 50 EZERREL LEHETETT BESZÁLNI, DE ENGEM SEHOL, mi a fene, itt van amit a apuÉNK, téged sehol nem fognak be fogadni, és most volt a Kutyató társaság, ahol erőszakkal beirtak, (CSAK PÉNZT AKARTAK!!! -ÉZT VAGY VALLÁS, VAGY BÜRZE, DE HOL VANNAK A SZAKERESEK? -VÉR ALLÁ FIUTÓK? -FITA, ARRE MENTEK, HOGY A HÁZAINKAT ÁT VESZIK??? -UGYI GAJRAMENNEK?) és most azért, a fiaimnak, ládd ha hivnak, ma is összejövetelekre, lefognak, mert nem látod, te vagy a köcsögük? -és perelni fognak, ládd bloondy?---fita, a felesÉgem is UFO? -FITA ENGEM MÁR NEM KÖZELITHET MEG?) Na , az idöcsém, most, belőle négyzeres eres olyan kitüntetett sthanovista, na tegnap mondtam neki, te se tudz többet, a benszülött ngereknél $$$... de egy olyan nagy, akinek a segge végLeg feldobbva fff... el trakakaritaná a napod? -ami nmassza jaja a faxa limbalMozza a gondolátod? -$$$... Fita, nem találtam egyetlen egy iratbank, akik ne előbb meg kell döglenetek,(netek?) de ők nem, mert a juhus? -UK? -te vagy??? Fita, itt mindenyájan nyájak birka meg disdznő Ólak, állatok kimondottan hus termésre, és az állatnak nincs büne, és azt hiszik akiket el hivatottak meg el hitettek, hogy ők az ARANY BORNYU, Jna fita, (sokat fita fikázok?) mit csináltak a MOra -Moré hegyen? Zez legközelebb mikor az orosz (GAZÁRUK) katonák, nincsa berlin, olyan orgia se előtt se utánna, kivéVe mikor a Köropatkómedencébe, berohadnak, a UJ HIT MEG VALLÁS OSZTLOPOK? Zna én voltAm ott, ahol Nebura ebura fakó? Zitt az, hogy én ÉNJÉZUSUÉN pitim, mindent (NAPNÉPEM, mindek a Nap? -od? ) jóra, azaz magyarjó mogyoró bögyörŐ begyes dió, de kemény a héja? -hol a dió törő, na meg a tökgyalu? Na fita, itt az állatAIknak, szerinted az állatnak lehet, van csak egy szál pinaszörnyü vagy hajszál, önnáló gondol látta? Fita igen, Éhes DiszNŐ, makkal ...frigy miért kell a fitymát le harapni? -.na meg a csikit le faragni? MO MODOSITÁS? tRöha ami megvan a magyar ok gyerekéinkben, gyere kid, vagy dik? Zna ami fenn áll? -Nincsak innen mindenki menekülni akarna, és most ismét, kecskemét? Ninncsak itt Gizike neg a Gőzeke keveréke lenne minden? GÁZ?
               Innennn... fita, olyan hogy al fajok? -farok, murok?
...https://www.coasttocoastam.com/
...Futura fff...minden az egydbe,begydbe -bügyödbe, látod a napom pom pom popom?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1079)