Jahno Creative Commons License 2024.06.09 0 0 37517

Írtam volna, csak esett az eső, aztán vissza akartam törölni és elküldte.

 

20+ éves Seat Ibiza. Lehet azért álltak neki, mert azt egyszerű.

 

Igen, évek óta nem lehetett hallani, rendőrök már régebben is csodálkoztak, de most megint mozgolódás van, itt Pest mellett fatornyos egyik falumból most a héten vagy 4 is tűnt el, ismerősi körből országosan meg szerintem legalább 10, mindenféle az elmúlt pár hétben....

 

Haversrácnak éppen megírtam, mert azt kérdezte elvittek-e valamit, idézem, kb. így volt:

 

Nem sokat tudtak volna, rendőrnek is ez volt a kérdése, de egyértelműen nem erre mentek, meg általában érték sincs benne. Mókás volt, rendőr első kérdése, hogy mekkora a kár. Mondom azt honnan tudjam? Hát saccoljam meg. Ok, de ha elpattintotta az immot vagy az ECU-t, akkor arra mit mondjak? De mondjak valamit. És ez így műxik, áááááá.

 

Első brigád rendes volt a technikust nem értettem, vett tőlem DNS mintát, de amit tutira összefogdostak és más nem nagyon azzal nem foglalkozott, magyarázta, hogy biztos nem elvinni akarták és ezért van kirobbantva a műszerfal teteje, mert onnan akart hozzáférni a rádióból. Az meg látszik, hogy a riasztó részét csapták szét először, utána gondolom követte a vezetéket. rádió alatti részt és a rádiót baszta ki utána, mert ezen van rajt a csomagtartó tartalma és szőnyegek, meg a kárpit. Aztán a műszerfal teteje, szóval jó helyen kereste az immot. OBD környéke is szétbontva, de biztos nem ellopni akarták. Kesztyűtartó és bal oldali ajtózseb tartalma volt még kihányva, gondolom szintén balra kézreeső helyen keresett valami okosságot.

 

Budapest Parkban vannak néha trógerolni valóim, ott nincs parkoló, általában ha ráérek akkor délután a park mellett hagyom a kocsit, helyet foglal, majd tömegközzel vissza. Most nem tudtam megcsinálni, kilométereken belül nem volt parkoló az esti buli miatt, ott is hagytam az egy szem "nem szeretem helyen", szóval úgy műxik, hogy Parkban féloldalast megállok a személyzeti bejáratnál, beszórom a cuccot kerítésen belülre, kocsit elviszem valami értelmese helyre, este 10-11 után vagy később mikor fogy a nép akkor visszahozom a művészbejáró környékére, hogy egyszerűbb legyen visszapakolni. Orlen kúttal szemben Csepel rakparton az a kietlen rész meg ezzel jár, estig nagy mozgás, utána max. 1-2 furcsa alak pár maadék autó.

Előzmény: The Dark Side of the Moon (37516)